Ce se-ntâmplă cu adevărat în mariajul lui Kate Middleton cu William: ea se simțea ca "un animal în cușcă"

29 noiembrie, 2023

Prietenul Ducilor de Sussex, Omid Scobie, a scris despre toți și de toate în volumul lui cu revelații despre casa regală britanică, iar Kate și William nu puteau scăpa. 

Kate și William, Getty (4) jpg

Autorul regal Omid Scobie oferă, așadar, perspectiva lui asupra mariajului Prințului William cu Kate Middleton și cum este cu adevărat relația lor în spatele ușilor închise, în noua sa carte despre familia regală britanică, Endgame. Surprinzător este că prietenul lui Meghan Markle a avut cuvinte frumoase despre cuplul pe care-l fac cei doi.

Scobie dezvăluie că valorile comune sunt cele care îi țin împreună pe William și Kate și împărtășește conversații intime cu surse despre care se spune că sunt apropiate cuplului. Autorul descrie și viața prinților în „modesta” lor cabană Adelaide, cu patru dormitoare, de pe moșia Windsor, după plecarea lor din Palatul Kensington din centrul Londrei, acolo unde Kate a spus că se simțea un pic ca „un animal în cușcă”. „Mediul rural liniștit din Windsor este exact ceea ce căutau”, scrie el.

Mariajul celor doi este descris ca fiind la fel de pașnic ca și aranjamentul lor domestic. „Surse apropiate spun că mariajul lui William cu Kate rămâne unul solid. Este un parteneriat, o alianță și un angajament pe viață”, a scris Scobie, adăugând că Prinții de Wales „lucrează ca o echipă”, iar William este „incredibil de mândru” de soția sa, în special de responsabilitatea ei de membru regal senior.

Un prieten de familie i-a spus lui Scobie că „amândoi simt că au un sprijin în celălalt”. În altă parte a cărții, Scobie susține că plecarea familiei de Sussex de la palat „a pus și mai multă presiune” pe Prinții de Wales pentru a umple golul lăsat în urmă de Meghan și Harry.

Pe de altă parte, Scobie susține că relația lui Kate cu Meghan este deteriorată iremediabil și „de fiecare dată când aude despre Meghan, Kate se înfioară”.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Prințul Andrew și fosta soție, Sarah Ferguson (2) jpg
regele harald al norvegiei (3) jpg
Regina Letizia (2) jpg
harry william kate hepta 2759303 jpg jpeg
Printul Ernst August de Hanovra si Printesa Caroline de Monaco la balconul Palatului Princiar din Monaco   GettyImages 77978912 jpg
Prințul Pavlos și Prințesa Marie Chantal profimedia 0851475097 jpg
Prințul Harry prezent la Londra pe 7 septembrie 2023 la ceremonia WellChild Awards, Profimedia jpg
Prințul și Prințesa Michael de Kent GettyImages 2034834696 jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Kate și William în negru 1, Getty jpg
Regina Camilla jpg
Regina Letizia (1) jpg
Kate Middleton, în vizită la o univeritate pe 11 octombrie (8) jpg
Prințul William, Prințul Harry  sursa   Shutterstock jpg
Printesa Anisha Rosnah a Bruneiului si Printul Abdul Mateen   casa regala (7) jpg
Regina Mary a premiat profesorii si cercetatorii   Casa Regala daneza (1) jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, Profimedia jpg
Meghan Markle (8) jpg