Vestea mult așteptată! Prințesa Kate a fost văzută recent în public, în timp ce-și continuă tratamentul

28 mai, 2024

Se pare că Prințul William avea dreptate, când i-a spus unui fan regal, atunci când l-a întrebat de starea Prințesei, că soția sa este mai bine.

Kate Middleton (20) jpg

Veștile sunt îmbucurătoare și, oricum, reprezintă mai mult decât nimic. După ce a stat într-un con de umbră provocându-i pe fanii regali să vină cu tot felul de scenarii și conspirații, Prințesa de Wales începe să dea semne de viață, transmite publicația britanică Express.

Potrivit acesteia, Kate, care se află încă în plin tratament împotriva cancerului, a fost văzută recent în public, alături de familia sa. Partea bună a acestei povești răvășitoare prin care trece viitoarea regină britanică este că are timp mult pentru a-l petrece cu copiii. Așa răgaz nu a avut niciodată, de când a intrat în familia regală. E adevărat, terapiile nu sunt deloc ușoare și pot avea ca efect o stare de apatie sau somnolență.

Din păcate, nu există imagini care să susțină cele anunțate de presa din Marea Britanie, nu avem încotro decât să credem pe cuvânt sursele acestora. Sau nu. Căci conspirațiile nu s-au oprit nici după ce Kate și-a anunțat boala, la sfârșitul lunii martie.

Spre tristețea fanilor regali, care se pregăteau s-o vadă la slujba de Paște, așa cum anticipase Casa Regală, Kate Middleton a înțeles atunci că trebuie să își înfrunte fricile și să se adreseze oamenilor care se întrebau necontenit ce este cu ea.

Kate Middleton și Prințul Louis colaj  jpg

Nu se știa decât că suferise o intervenție abdominală majoră în ianuarie. În martie, în intervenția video sprijinită de BBC, frumoasa prințesă de Wales, vădită slăbită, a apărut și a dezvăluit cea mai rea veste: că au fost depistate celule canceroase și că este nevoită să urmeze chimioterapia.

Kate Middleton, Prințesa de Wales jpg

De la anunț, valuri de simpatie s-au revărsat public către ea. Și deși nu apare la evenimente publice, se pare că există oameni care au văzut-o recent, în compania familiei sale.

De la anunțul șoc al diagnosticului ei, Kate s-a înconjurat de familie, surse regale dezvăluind că „cercul ei de încredere este mic”, adăugând că este format în principal din mama ei, Carole, și frații săi Pippa și James.

Un prieten al Prințesei Kate și al Prințului William a mai spus: „Lucrul esențial pentru ea acum este să evite orice fel de stres sau anxietate și doar să se axeze pe tratament. La vară, lucrurile se vor simplifica, la începerea vacanței copiilor. Vor pleca din oraș și se vor duce la Sandringham.” Acolo vor beneficia de discreție maximă.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Lady Louise Windsor, skinny jeans vs Trooping the Colour   Profimedia jpg
Ducesa Sophie foto GettyImages 2157423693 jpg
Felipe, Letizia, Prințesa Elena, Prințesa Cristina și Inaki Urdangarin, 2011, Getty jpg
Margareta a României în Finlanda colaj Facebook jpg
Regele Juan Carlos cu fiicele Infanta Cristina si Infanta Elena si nepotii Juan Valentin Urdangarin, Felipe Juan Froilan si Victoria Federica de Marichalar   GettyImages 2143422506 jpg
Prințul Carl Philip și Sofia ai Suediei profimedia 0882286416 jpg
Regele Charles și Regina Camilla Foto Getty Images (4) jpg
regele frederik al danemarcei si gemenii lui foto instagram jpg
Kate Middleton Trooping The Colour Foto Profimedia (8) jpg
Prințul George profimedia 0881962444 jpg
Prințesa Charlotte colaj jpg
FotoJet Will și Kate jpg
Ducesa Sophie la Trooping the Colour Foto Profimedia (2) jpg
Louis, William, Kate, Charlotte, George, Profimedia jpg
Prințul George la Trooping the Colour Foto Profimedia (3) jpg
Natasha Archer, asistenta personală a Prințesei de Wales, Getty (1) jpg
Regina Mary în alb, GettyImages jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg