A comis-o din nou! Adorabilul Prinț Louis a făcut un gest neașteptat la concertul de colinde al mamei lui

10 decembrie, 2023

Prințul Louis a apărut pentru prima dată la concertul de colinde al mamei sale, Kate Middleton, și a atras atenția cu un gest neașteptat pe care l-a făcut! Fotografii au surprins momentul!

Prințul Louis (2) jpg

Prințul Louis, cel mai mic copil al lui Kate Middleton și al Prințului William, a apărut vineri seară alături de familia lui la cel de-al treilea concert anual de colinde de Crăciun de la Westminster Abbey, marcând astfel debutul său la evenimentul de sărbători.

La fel ca frații mai mari, Prințul George și Prințesa Charlotte, Louis, în vârstă de 5 ani, s-a alăturat congregației pentru a ține lumânări aprinse la sfârșitul slujbei, unde a fost protagonistul unui moment neașteptat. 

Prințul Louis a fost surprins suflând în lumânarea surorii sale la ieșire! Într-o imagine surprinsă de fotografi, el se apleacă și suflă în lumânarea Prințesei Charlotte, pe care o și stinge.  Totodată, mama Kate Middleton pare să-i surprindă mișcarea obraznică.

Într-o înregistrare video distribuită de echipa Prințului William și a Prințesei pe rețelele de socializare de la concertul de Crăciun, Kate Middleton se apleacă pentru a aprinde lumânarea celui mai mic copil al ei cu cea pe care o ținea în mână.

În timp ce majoritatea membrilor congregației au ținut atât o lumânare, cât și un program al evenimentului, Prințul Louis s-a concentrat doar la lumânarea sa.

Nu este prima dată când Prințul Louis e în centrul atenției la un eveniment regal. În mai 2023, micul prinț a devenit viral cu o poză în care a fost surprins căscând în timpul încoronării bunicului său, Regele Charles.

Anterior, în iunie 2022, în timpul Jubileului de Platină al reginei Elisabeta, a circulat o fotografie în care prințul își acoperea urechile și țipa în timp ce avioanele Royal Air Force treceau zgomotos pe deasupra lui, în timp se afla alături de familia lui la balconul Palatului Buckingham. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg