A comis-o din nou! Adorabilul Prinț Louis a făcut un gest neașteptat la concertul de colinde al mamei lui

10 decembrie, 2023

Prințul Louis a apărut pentru prima dată la concertul de colinde al mamei sale, Kate Middleton, și a atras atenția cu un gest neașteptat pe care l-a făcut! Fotografii au surprins momentul!

Prințul Louis (2) jpg

Prințul Louis, cel mai mic copil al lui Kate Middleton și al Prințului William, a apărut vineri seară alături de familia lui la cel de-al treilea concert anual de colinde de Crăciun de la Westminster Abbey, marcând astfel debutul său la evenimentul de sărbători.

La fel ca frații mai mari, Prințul George și Prințesa Charlotte, Louis, în vârstă de 5 ani, s-a alăturat congregației pentru a ține lumânări aprinse la sfârșitul slujbei, unde a fost protagonistul unui moment neașteptat. 

Prințul Louis a fost surprins suflând în lumânarea surorii sale la ieșire! Într-o imagine surprinsă de fotografi, el se apleacă și suflă în lumânarea Prințesei Charlotte, pe care o și stinge.  Totodată, mama Kate Middleton pare să-i surprindă mișcarea obraznică.

Într-o înregistrare video distribuită de echipa Prințului William și a Prințesei pe rețelele de socializare de la concertul de Crăciun, Kate Middleton se apleacă pentru a aprinde lumânarea celui mai mic copil al ei cu cea pe care o ținea în mână.

În timp ce majoritatea membrilor congregației au ținut atât o lumânare, cât și un program al evenimentului, Prințul Louis s-a concentrat doar la lumânarea sa.

Nu este prima dată când Prințul Louis e în centrul atenției la un eveniment regal. În mai 2023, micul prinț a devenit viral cu o poză în care a fost surprins căscând în timpul încoronării bunicului său, Regele Charles.

Anterior, în iunie 2022, în timpul Jubileului de Platină al reginei Elisabeta, a circulat o fotografie în care prințul își acoperea urechile și țipa în timp ce avioanele Royal Air Force treceau zgomotos pe deasupra lui, în timp se afla alături de familia lui la balconul Palatului Buckingham. 

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle, Getty (11) jpg
Emma Tallulah Behn, fiica lui Marta Luisa a Norvegiei  profimedia 0851678162 jpg
Meghan Markle sursa  profimedia jpg
Regina Mary a Danemarcei prinscreen daily mail png
Prințul William cu Renee Salt, supraviețuitoare a Holocaustului foto  GettyImages jpg
Prințesa Beatrice în argintiu jpg
Lady Amelia și Lady Eliza Spencer GettyImages 2032788897 jpg
Kate Middleton foto  Profimedia jpg
Regina Camilla și Olena Zelenska, GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar  profimedia 0721654746 jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei GettyImages 1676789486 jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0851446362 jpg
Prințul William și Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei profimedia 0851809443 jpg
Prințul Harry foto  GettyImages(1) jpg
Prințul Andrew și fosta soție, Sarah Ferguson (2) jpg
regele harald al norvegiei (3) jpg