"Am lucrat cu Kate Middleton peste 10 ani": declarațiile unui subaltern despre cum este prințesa de fapt

16 aprilie, 2024

Un CEO care a lucrat cu Kate de peste un deceniu, pe numele lui Matt Hyde, a declarat pentru The Mirror cum este să lucrezi alături de Prințesă. 

Este vorba despre CEO-ul organizației de cercetași din Marea Britanie, denumită Scouts UK. Kate s-a alăturat Cercetașilor, ca voluntar, în ianuarie 2012, la mai puțin de un an după ce a intrat în familia regală, iar în septembrie 2020, prințesa a devenit co-președinte al Asociației Cercetașilor. 

Kate Middleton și Louis, Getty jpg

Potrivit lui Matt, prințesa „este complet fermecătoare și foarte pricepută în a-i face pe oameni să se simtă în largul lor. Fie că ești un lider al cercetașilor sau un tânăr aspirant, când o întâlnești pe Prințesa de Wales ești cucerit cu totul. În culise, ea este la fel cu ceea ce vezi în public. Se pricepe fantastic să pună întrebările potrivite și să asculte oamenii. Este în mod natural bună în a comunica cu oameni de toate vârstele. Ea chiar scoate ce e mai bun de la tineri și își dorește foarte mult să audă poveștile lor.”

„Este întotdeauna atât de interesant să petreci timp cu ea și o poți vedea cum strălucește, dar și cum scoate ce e mai bun din ceilalți”, continuă subalternul citat.

Implicarea lui Kate în organizația cercetașilor i-a readus pe aceștia în centrul atenției și a încurajat alte mii de persoane să se implice în activitățile de voluntariat.

După cum ne aducem aminte, după Încoronarea Regelui Charles de anul trecut, Kate, William și cei trei copii ai lor, George, Charlotte și Louis, au participat la o amplă acțiune a cercetașilor, ocazie cu care prinții și copiii lor au încercat diferite sporturi outdoor, precum tir cu arcul, dar au ajutat și la activitățile de voluntariat întreprinse de organizație.

E reconfortant să afli cât de modestă, abordabilă și plăcută este prințesa și în culise, de la cineva care-a avut șansa să lucreze cu ea timp de mai bine de 10 ani.

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle în Nigeria profimedia 0871671544 jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook2 jpg
Kate Middleton (20) jpg
FotoJet Sussex jpg
Principesa Sofia a României la gala Uniter   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
Kate și William, Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Frederik și Mary, Profimedia jpg
Hugh Grosvenor Foto Profimedia jpg
Volodimir Zelenski cu Regina Letizia si Regele Felipe la Madrid   Casa Majestatii Sale 1 (2) jpg
Kate Middleton și Prințul William în vizită la Aberfan (2) jpg
Printul Hashem, fiul cel mic al Reginei Rania si al Regelui Abdullah al II lea al Iordaniei   Casa Regala iordaniana (2) jpg
Printesa Diana   Getty Images jpg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Shutterstock jpg
Andreea Casiraghi, Tatiana Santo Domingo, Printesa Alexandra de Hanover, Ben Sylvester Strautmann   profimedia 0876339106 jpg
Prințul Albert și Prințesa Charlene profimedia 0876767336 jpg
Familia regală daneză, Profimedia jpg
Charlene și Albert la Grand Prix, Profimedia (1) jpg