Bijuteria de care Kate Middleton nu se desparte nici în timpul recuperării, după operația suferită

25 februarie, 2024

Prințesa Kate Middleton nu se desparte de prețiosul ei inel cu logodnă nici pe timpul recuperării sale, după operația abdominală suferită. Bijuteria a aparținut regretatei Prințese Diana și e recunoscută oriunde pentru designul său unic.

kate middleton (16) jpg

La 20 octombrie 2010, Prințul William a cerut-o în căsătorie pe Kate Middleton cu un inel din colecția mamei lui decedate. Faimosul model are un uimitor safir Ceylon oval de 12 carate, înconjurat de 14 diamante rotunde strălucitoare, montate pe o bandă de aur alb.

Acum, în 2024, Kate Middleton poartă un inel de logodnă atemporal și, în același timp, o bijuterie la modă. Potrivit unui nou studiu realizat pe Instagram privind inelele de logodnă, cele cu safire sunt pe primul loc. 

„Safirul simbolizează înțelepciunea, regalitatea, puterea și tăria și este una dintre cele patru pietre prețioase, alături de diamant, rubin și smarald. Deși albastrul este cea mai comună culoare a safirului, piatra este disponibilă în aproape toate culorile curcubeului, inclusiv în safire incolore”, spun experții, conform Hello Magazine

Inelul lui Kate Middleton, la care prințesa nu a renunțat nici acum, în timpul recuperării sale după operația abdominală, are și o istorie uimitoare. Potrivit Vogue, inspirația pentru inelul care a fost văzut pentru prima dată în public la logodna Prințesei Diana cu Regele Charles, în februarie 1981, a venit de la faptul că Prințul Albert a comandat bijutierului britanic Garrard să creeze o broșă cu safire și diamante pentru viitoarea sa soție, Regina Victoria, în 1840.

Broșa a rămas în familie, regretata regină Elisabeta purtând-o în mai multe ocazii, inclusiv la Ascot, în 2015, cu o rochie albastră cobalt asortată și o pălărie albastră în două tonuri.

Celebrul inel de logodnă a fost cumpărat de la același bijutier zeci de ani mai târziu. Prințul Charles a ales să achiziționeze inelul viitoarei sale mirese din catalogul Garrard, în loc să îl facă de la zero, așa cum făcuse tatăl său. Se știe că Prințul Philip a refolosit diamantele folosite de la o tiară care a aparținut mamei sale, prințesa Alice a Greciei, pentru inelul de logodnă al reginei Elisabeta în 1947.

Acum, faptul că prințesa Kate Middleton a afișat în public această bijuterie uluitoare a inspirat o mulțime de viitoare mirese, inclusiv o mână de vedete celebre. Vedeta din Austin Powers, Elizabeth Hurley, a primit un inel de logodnă cu safire albastre și diamante la cererea în căsătorie a jucătorului australian de cricket Shane Warne în 2011.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg
Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei jpg
copii Prințul William și Prințul Harry jpg
Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg
banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Regele Felipe și Regina Letizia Foto getty images profimedia jpg
Regina Camilla, la Palatul Buckingham, pe 16 aprilie 2024, GettyImages (4) jpg
Prințesa Diana Foto GettyImages jpg