Bunicul suferă! Relația tristă a Regelui Charles cu nepoții Archie și Lilibet și dorința lui sfâșietoare

11 iunie, 2024

Ruptura dintre Regele Charles și fiul său cel mai mic, Prințul Harry, a tot mai adâncă, iar monarhul resimte din plin absența nepoților lui, Prințul Archie și Prințesa Lilibet.

regele charles si nepotii archie si lilibet jpg

Având în vedere că Prințul Harry e stabilit cu familia în America de mai mulți ani, Regele Charles a petrecut mult prea puțin timp cu cei doi nepoți mai mici ai săi, Prințul Archie și Prințesa Lilibet. L-a văzut pe Archie, în vârstă de cinci ani, în persoană doar de câteva ori, iar pe Lilibet, în vârstă de trei ani, o singură dată.

Dar acum, Regele Charles, care urmează un tratament împotriva cancerului, se pare că s-a angajat să construiască o relație mai bună cu nepoții lui și nu se mulțumește doar să îi vadă prin apeluri video. Surse apropiate de monarh susțin că este „mai dornic ca niciodată” să se concentreze pe familia sa și pe îndatoririle sale și să „recupereze timpul pierdut”.

Cu Prințul Archie nu a avut întotdeauna o relație atât de rece, când micuțul a venit pe lume, în 2019, s-a spus că Regele Charles „nu putea fi mai încântat”. Când a fost botezat, pe fostul cont de Instagram al Regelui a fost împărtășită o fotografie emoționantă cu Charles privindu-l cu mândrie pe Archie.

Cu toate acestea, deoarece Harry și Meghan au decis să renunțe în mod dramatic la statutul de membri seniori ai familiei regale și să se mute din Marea Britanie în Statele Unite la începutul anului 2020, Regele Charles a petrecut prea puțin timp cu tânărul său nepot. Ultima lor întâlnire a avut loc în 2022, când Archie a venit în Marea Britanie împreună cu părinții săi în timpul sărbătoririi Jubileului de Platină al regretatei regine. Cu toate acestea, când a fost vorba de încoronarea de anul trecut, care a coincis cu cea de-a patra aniversare a lui Archie, tânărul a rămas în California cu mama sa Meghan. Dar se pare că Archie nu a fost departe de gândurile regelui în ziua cea mare. La un prânz special după Încoronare, o sursă bine a declarat că monarhul a mulțumit tuturor pentru munca depusă și ar fi ridicat un pahar pentru cei trei nepoți mai mari ai săi, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis.

El a vrut să-și amintească de „cei care nu au fost acolo” și i-a urat lui Archie o zi de naștere fericită, „oriunde ar fi fost”. În schimb, pe nepoata sa, pe Prințesa Lilibet, el a văzut-o o singură dată. 

Regele Charles nu a participat la botezul lui Lilibet din martie anul trecut, deoarece acesta a avut loc la casa lui Harry și Meghan din California. 

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg