Bunicul suferă! Relația tristă a Regelui Charles cu nepoții Archie și Lilibet și dorința lui sfâșietoare

11 iunie, 2024

Ruptura dintre Regele Charles și fiul său cel mai mic, Prințul Harry, a tot mai adâncă, iar monarhul resimte din plin absența nepoților lui, Prințul Archie și Prințesa Lilibet.

regele charles si nepotii archie si lilibet jpg

Având în vedere că Prințul Harry e stabilit cu familia în America de mai mulți ani, Regele Charles a petrecut mult prea puțin timp cu cei doi nepoți mai mici ai săi, Prințul Archie și Prințesa Lilibet. L-a văzut pe Archie, în vârstă de cinci ani, în persoană doar de câteva ori, iar pe Lilibet, în vârstă de trei ani, o singură dată.

Dar acum, Regele Charles, care urmează un tratament împotriva cancerului, se pare că s-a angajat să construiască o relație mai bună cu nepoții lui și nu se mulțumește doar să îi vadă prin apeluri video. Surse apropiate de monarh susțin că este „mai dornic ca niciodată” să se concentreze pe familia sa și pe îndatoririle sale și să „recupereze timpul pierdut”.

Cu Prințul Archie nu a avut întotdeauna o relație atât de rece, când micuțul a venit pe lume, în 2019, s-a spus că Regele Charles „nu putea fi mai încântat”. Când a fost botezat, pe fostul cont de Instagram al Regelui a fost împărtășită o fotografie emoționantă cu Charles privindu-l cu mândrie pe Archie.

Cu toate acestea, deoarece Harry și Meghan au decis să renunțe în mod dramatic la statutul de membri seniori ai familiei regale și să se mute din Marea Britanie în Statele Unite la începutul anului 2020, Regele Charles a petrecut prea puțin timp cu tânărul său nepot. Ultima lor întâlnire a avut loc în 2022, când Archie a venit în Marea Britanie împreună cu părinții săi în timpul sărbătoririi Jubileului de Platină al regretatei regine. Cu toate acestea, când a fost vorba de încoronarea de anul trecut, care a coincis cu cea de-a patra aniversare a lui Archie, tânărul a rămas în California cu mama sa Meghan. Dar se pare că Archie nu a fost departe de gândurile regelui în ziua cea mare. La un prânz special după Încoronare, o sursă bine a declarat că monarhul a mulțumit tuturor pentru munca depusă și ar fi ridicat un pahar pentru cei trei nepoți mai mari ai săi, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis.

El a vrut să-și amintească de „cei care nu au fost acolo” și i-a urat lui Archie o zi de naștere fericită, „oriunde ar fi fost”. În schimb, pe nepoata sa, pe Prințesa Lilibet, el a văzut-o o singură dată. 

Regele Charles nu a participat la botezul lui Lilibet din martie anul trecut, deoarece acesta a avut loc la casa lui Harry și Meghan din California. 

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Taylor Swift Prințul William George și Charlotte Foto Instagram jpg
Principesa Sofia, iunie 2024   Casa Regala (9) jpeg
Prințul William, George, Charlotte și Louis foto profimedia 0883520310 jpg
Sarah Ferguson profimedia 0883026528 jpg
Printul William   GettyImages 2155662284 jpg
William și Kate tineri, Getty jpg
Prințul William Carole Middleton profimedia 0883021484 jpg
Regina Sofia a Spaniei Foto profimedia (2) jpg
Zara Tindall Royal Ascot jpg
Prințesa Leonor și Sofia profimedia 0883197255 jpg
Prințesa Beatrice și Ducesa Sophie jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si Regina Silvia a Suediei   Casa Regala suedeza jpg
Ducesa Sophie la Royal Ascot profimedia 0883079157 jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   GettyImages jpg
Regele Charles, Regina Camilla si Ducesa Sophie la Trooping the Colour 2024   Casa Regala (3) jpg
William și Zara Tindall colaj  jpg
Prințesa Leonor și Prințesa Sofia Foto Profimedia (2) jpg
Prințesa Charlene și Prințul Albert de Monaco Foto Getty Images (5) jpg