Cadoul de 8.000 de lire sterline pentru Prințul Louis de la Prințul Harry! Ce semnificație specială are

24 aprilie, 2024

Ieri, mezinul Prințului William și al Prințesei Kate a împlinit 6 ani. Din păcate, micuțul nu se mai poate bucura de prezența unchiului său, căci este deja celebră răceala instalată între cei doi frați regali.

FotoJet Harry și Louis jpg

Însă în trecut, Prințul Louis a primit un cadou foarte special de la unchiul său, Prințul Harry. Darul conținea o legătură emoționantă cu bunica sa, regretata Prințesă Diana. Bunică pe care copiii fraților Wiiliam / Harry o vor descoperi doar din amintiri.

Fără îndoială, ieri mezinul de Wales a fost vedeta familiei, căci a împlinit 6 ani. 

Se spune că cel mai mic copil al Prințului și al Prințesei de Wales ar fi foarte răsfățat cu cadouri. Și în vreme ce Louis este obișnuit cu cadourile generoase și viața în huzur, a existat un cadou special pe care l-a primit cândva de la unchiul său, Prințul Harry.

Darul nu a venit oricum, ci purta o semnificație cu totul și cu totul specială.

Ducele de Sussex ar fi plătit 8.000 de lire sterline pentru acel cadou foarte special, oferit la botezul nepotului său, care avea o legătură emoționantă cu mama sa, Prințesa Diana, scrie publicația Express.

Se știe că regreta Prințesă de Wales era o pasionată colecționară de cărți clasice. Așa că Prințul Harry s-a decis să îi continue tradiția mamei sale cu nepoții și nepoatele sale.

Potrivit surselor regale, Ducele de Sussex a achiziționat un exemplar al primei ediții tipărite a cărții Winnie the Pooh de A.A Milne din 1926.

Primul tiraj al cărții a avut doar 30.000 de exemplare și se înțelege că Prințul Harry a achiziționat una dintre aceste cărți rare!

Un prieten de-ai Ducelui de Sussex a dezvăluit că toate cărțile au jucat un rol esențial în copilăria sa și reprezintă un reper pentru el, un lucru care îl leagă de mama sa.

O sursă apropiată lui Harry a declarat anterior pentru The Mirror: „Una dintre cele mai fericite amintiri din copilărie pentru Harry este că mama sa îi citea o poveste înainte de culcare.”

Legătura lui Harry cu Prințesa Diana a fost una dintre cele mai speciale și este emoționant cât de multe transmite Ducele cu acest cadou costisitor pe care l-a achiziționat pentru adorabilul Louis.

Foto: Profimedia & GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Mette Marit, Profimedia (3) jpg
Amelia, Kitty, Eliza (S   D) jpg
Regina Letizia sporty chic   profimedia 0877258936 jpg
Pauline Ducruet si Printesa Stephanie de Monaco   Instagram jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Printesa Kako a Japoniei in Grecia   profimedia 0877057103 jpg
Kate Middleton și Prințul William (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Hussein al Iordaniei și Prințesa Rajwa jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (7) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook2 jpg
Kate Middleton (20) jpg
FotoJet Sussex jpg
Principesa Sofia a României la gala Uniter   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
Kate și William, Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Frederik și Mary, Profimedia jpg
Hugh Grosvenor Foto Profimedia jpg