Cadoul de 8.000 de lire sterline pentru Prințul Louis de la Prințul Harry! Ce semnificație specială are

24 aprilie, 2024

Ieri, mezinul Prințului William și al Prințesei Kate a împlinit 6 ani. Din păcate, micuțul nu se mai poate bucura de prezența unchiului său, căci este deja celebră răceala instalată între cei doi frați regali.

FotoJet Harry și Louis jpg

Însă în trecut, Prințul Louis a primit un cadou foarte special de la unchiul său, Prințul Harry. Darul conținea o legătură emoționantă cu bunica sa, regretata Prințesă Diana. Bunică pe care copiii fraților Wiiliam / Harry o vor descoperi doar din amintiri.

Fără îndoială, ieri mezinul de Wales a fost vedeta familiei, căci a împlinit 6 ani. 

Se spune că cel mai mic copil al Prințului și al Prințesei de Wales ar fi foarte răsfățat cu cadouri. Și în vreme ce Louis este obișnuit cu cadourile generoase și viața în huzur, a existat un cadou special pe care l-a primit cândva de la unchiul său, Prințul Harry.

Darul nu a venit oricum, ci purta o semnificație cu totul și cu totul specială.

Ducele de Sussex ar fi plătit 8.000 de lire sterline pentru acel cadou foarte special, oferit la botezul nepotului său, care avea o legătură emoționantă cu mama sa, Prințesa Diana, scrie publicația Express.

Se știe că regreta Prințesă de Wales era o pasionată colecționară de cărți clasice. Așa că Prințul Harry s-a decis să îi continue tradiția mamei sale cu nepoții și nepoatele sale.

Potrivit surselor regale, Ducele de Sussex a achiziționat un exemplar al primei ediții tipărite a cărții Winnie the Pooh de A.A Milne din 1926.

Primul tiraj al cărții a avut doar 30.000 de exemplare și se înțelege că Prințul Harry a achiziționat una dintre aceste cărți rare!

Un prieten de-ai Ducelui de Sussex a dezvăluit că toate cărțile au jucat un rol esențial în copilăria sa și reprezintă un reper pentru el, un lucru care îl leagă de mama sa.

O sursă apropiată lui Harry a declarat anterior pentru The Mirror: „Una dintre cele mai fericite amintiri din copilărie pentru Harry este că mama sa îi citea o poveste înainte de culcare.”

Legătura lui Harry cu Prințesa Diana a fost una dintre cele mai speciale și este emoționant cât de multe transmite Ducele cu acest cadou costisitor pe care l-a achiziționat pentru adorabilul Louis.

Foto: Profimedia & GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg