Charles, fratele Prințesei Diana, a înduioșat cu anunțul său. Deși are șapte copii, familia se mărește

15 aprilie, 2024

Contele locuiește pe un domeniu vast, care este însă foarte puțin populat, având în vedere că cei șapte copii au crescut. Și tocmai pentru a anima reședința grandioasă, Charles Spencer a făcut marele anunț.

Charles Spencer  captura de ecran png

Cele 90 de camere de la Althorp sunt aproape goale. Tot aici este și locul secret unde Prințesa Diana își doarme somnul de veci. Fratele său este foarte transparent pe social media. Interacționează des cu adepții lui și îi încântă mai ales când postează imagini cu regretata Prințesă a Inimilor. Chiar recent a publicat o imagine nemaivăzută până atunci, din prima lui zi de școală, când a pozat alături de sora sa dragă, Diana.

Charles Spencer și Prințesa Diana în copilărie, Instagram PNG

Însă de data aceasta, Charles Spencer și-a uimit fanii cu un alt anunț. Contele și-a dezvăluit planurile de a adopta un cățeluș!

El a distribuit un videoclip adorabil, din ziua în care a vizitat un adăpost de animale și a fost de-a dreptul cucerit de o mulțime de puiuți care mai de care, ce făceau giumbușlucuri parcă anume să fie aleși. Este un ”Adoptă și nu cumpăra” britanic, căci Charles Spencer a fost vrăjit de candoarea cățelușilor. Puiul salvat fără îndoială se va bucura de ceea ce ar putea fi noua lor casă pentru totdeauna. Și nu e de colo să te muți la Althorp.

Cei mici erau dornici să atragă atenția, când mârâiau sau îl trăgeau de mânecă. Contele a explicat pe Instagram: „Unul dintre acești drăgălași mi se va alătura, pentru o nouă viață la Althorp, în câteva zile. Abia aștept!” Mulți dintre adepții lui Charles i-au spus că adoră clipul și l-au rugat să se gândească mai bine și să adopte mai mulți puiuți, nu doar unul.

Căci da, ar fi o idee minunată! Pe întinderile vaste ale domeniului este nevoie de mai mulți paznici patrupezi, nu-i așa?

De giumbușlucurile cățelului se va bucura cel mai mult mezina lui Charles Spencer, Charlotte Diana, fiica pe care o are cu soția sa, Lady Karen Spencer.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Doria Ragland și Prințul Harry foto  Shutterstock jpg
Prințesa Beatrice Zara Tindall Foto Instagram jpg
Gemenii regali, Printul Jacques si Printesa Gabrielle si Lady Amelia si Lady Eliza Spencer  Palatul Princiar, Instagram jpg
Regele Felipe și Regine Letizia foto  GettyImages jpg
Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Mette Marit, Profimedia (3) jpg
Amelia, Kitty, Eliza (S  D) jpg
Regina Letizia sporty chic  profimedia 0877258936 jpg
Pauline Ducruet si Printesa Stephanie de Monaco  Instagram jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Printesa Kako a Japoniei in Grecia  profimedia 0877057103 jpg
Kate Middleton și Prințul William (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Hussein al Iordaniei și Prințesa Rajwa jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (7) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook2 jpg
Kate Middleton (20) jpg
FotoJet Sussex jpg