Charles, fratele Prințesei Diana, a înduioșat cu anunțul său. Deși are șapte copii, familia se mărește

15 aprilie, 2024

Contele locuiește pe un domeniu vast, care este însă foarte puțin populat, având în vedere că cei șapte copii au crescut. Și tocmai pentru a anima reședința grandioasă, Charles Spencer a făcut marele anunț.

Charles Spencer   captura de ecran png

Cele 90 de camere de la Althorp sunt aproape goale. Tot aici este și locul secret unde Prințesa Diana își doarme somnul de veci. Fratele său este foarte transparent pe social media. Interacționează des cu adepții lui și îi încântă mai ales când postează imagini cu regretata Prințesă a Inimilor. Chiar recent a publicat o imagine nemaivăzută până atunci, din prima lui zi de școală, când a pozat alături de sora sa dragă, Diana.

Charles Spencer și Prințesa Diana în copilărie, Instagram PNG

Însă de data aceasta, Charles Spencer și-a uimit fanii cu un alt anunț. Contele și-a dezvăluit planurile de a adopta un cățeluș!

El a distribuit un videoclip adorabil, din ziua în care a vizitat un adăpost de animale și a fost de-a dreptul cucerit de o mulțime de puiuți care mai de care, ce făceau giumbușlucuri parcă anume să fie aleși. Este un ”Adoptă și nu cumpăra” britanic, căci Charles Spencer a fost vrăjit de candoarea cățelușilor. Puiul salvat fără îndoială se va bucura de ceea ce ar putea fi noua lor casă pentru totdeauna. Și nu e de colo să te muți la Althorp.

Cei mici erau dornici să atragă atenția, când mârâiau sau îl trăgeau de mânecă. Contele a explicat pe Instagram: „Unul dintre acești drăgălași mi se va alătura, pentru o nouă viață la Althorp, în câteva zile. Abia aștept!” Mulți dintre adepții lui Charles i-au spus că adoră clipul și l-au rugat să se gândească mai bine și să adopte mai mulți puiuți, nu doar unul.

Căci da, ar fi o idee minunată! Pe întinderile vaste ale domeniului este nevoie de mai mulți paznici patrupezi, nu-i așa?

De giumbușlucurile cățelului se va bucura cel mai mult mezina lui Charles Spencer, Charlotte Diana, fiica pe care o are cu soția sa, Lady Karen Spencer.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

printul paul si printesa lia
Prințul William și Kate Middleton nuntă, Getty (7) jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg