Charlotte de Wales, noua Prințesă a Inimilor. Va umple ea, pentru o perioadă, golul lăsat de către Kate?

18 mai, 2024

Pe măsură ce crește, simpatica blondină se transformă într-o mică domnișoară sigură pe ea și ne amintește din ce în ce mai mult de Elisabeta.

Prințesa Charlotte colaj  jpg

Fratele ei mai mare, Prințul George (10), este al doilea în succesiunea la tron și cel care va deveni, odată, Regele Angliei. Fratele mai mic, Prințul Louis (6), este răsfățatul familiei și puștiul care ne amuză, la fiecare apariție a lui, cu mutrișoarele lui atât de... neprotocolare. Însă cei doi băieți iau poziție de drepți, metaforic vorbind, în fața surorii lor în vârstă de 9 ani, care ne-a uimit prin lecțiile publice de comportament pe care le-a dat fraților săi, la evenimentele la care-au participat împreună.

Cu alte cuvinte, Charlotte este șefa, iar personalitatea ei hotărâtă susține cu totul această percepție publică. În plus, puștoaica pare a fi, mai nou, un sprijin de suflet pentru mama ei, în această perioadă în care Kate trebuie să se axeze pe vindecarea fizică și psihică, în urma primirii diagnosticului de cancer.

Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram

Călătoria frumoasei blondine de la acea fetiță nerăbdătoare și cu tantrum-uri specifice copiilor mici la această mică domnișoară atât de sensibilă și de matură pentru vârsta ei este una cu adevărat fascinantă. Prin urmare, e de înțeles de ce Charlotte reușește să cucerească inimi, pe măsură ce crește și se transformă într-o variantă modernă a respectabilei sale străbunici, așa cum a fost cunoscută și aceasta, în copilărie.

Va prelua titlul de Prințesă Regală de la Anne

Asemănarea dintre cele două este frapantă chiar și la nivel stilistic. „Felul în care se îmbracă Prințesa Charlotte în public este adesea descris ca fiind atemporal și clasic”, spune experta în modă regală Christine Ross, citată de presa britanică. „Multe dintre rochiile Prințesei Charlotte sunt asemănătoare cu cele purtate de regretata Regina Elisabeta a II-a, când era de vârsta ei. Stilul tinerei prințese variază foarte rar: am văzut-o adesea în aceeași rochie, doar imprimeul fiind altul, sau într-o haină în culori diferite, an de an.”

Altfel, putem merge până acolo și declara că, la fel ca Elisabeta, și strănepoata ei a influențat în mod semnificativ monarhia. După cum ne putem aduce aminte, Firma a modificat legea succesiunii la tron în urma nașterii Prințesei Charlotte, pe 2 mai 2015.

Într-o mișcare monumentală, Palatul a decretat atunci că atât copiii de sex masculin, cât și cei de sex feminin au drepturi egale la tron, ceea ce înseamnă că Charlotte nu trebuie să renunțe la poziția ei în favoarea fratelui mai mic, Prințul Louis, dacă moștenitorul George ar decide vreodată să abdice. Scenariul cel mai plauzibil este, însă, că fiica mijlocie a Prinților de Wales va prelua titlul de Prințesă Regală de la Anne, sora lui Charles, atunci când va veni timpul, mai exact când va deceda aceasta, căci acest titlu este unul pe viață.

Extrapolând și judecând din exterior, am putea spune că, oricum, Charlotte are mai multe date pentru acest destin măreț, de suveran, decât fratele ei mai mare, la o primă vedere mai timid și mai puțin hotărât decât sora lui. Acest presupus destin măreț este girat și de specialiștii în Tarot, care au făcut niște conexiuni foarte interesante între ziua ei de naștere și felul ei de-a fi. Cartea care îi este atribuită lui Charlotte este cea cu numărul 2, Marea Preoteasă, simbolul înțelepciunii și al omului care îi strânge pe ceilalți în jurul ei, așa cum numai o persoană care este făcută să domnească o poate face.

Această percepție este susținută și de fapte, căci Charlotte iese în evidență nu doar în public, cât și în particular, mai exact printre colegii de clasă, conform dezvăluirilor făcute de o sursă citată de revista britanică Hello!. „Charlotte este atât de amabilă și prietenoasă la școală, iar ceilalți copii o adoră. Este drăguță cu copiii mai mici și este foarte populară printre colegi.”

Ideea este că, dacă nu va fi regină, Charlotte se va bucura, cel puțin, de o viață lipsită de griji, dacă judecăm financiar, după veniturile generate de ea. Și asta deoarece s-a estimat că, pe parcursul vieții sale, prințesa va genera câștiguri mai mari de 3 miliarde de lire sterline pentru economia britanică.

De ce este Charlotte atât de valoroasă? Ei bine, acest lucru se datorează așa numitului „Efect Charlotte”. La fel ca în cazul mamei sale, Kate Middleton, toate hainele pe care le poartă fetița în public se vând imediat. Dar valoarea ei nu este doar una economică. Datorită energiei, carismei evidente și personalității sale extrovertite, Prințesa Charlotte este, fără doar și poate, cea mai virală vedetă a familiei regale. Și, indubitabil, această clonă a regretatei regine are toate atu-urile pentru a devenit viitoarea Prințesă a Inimilor.

Foto: Getty Images, Profimedia, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg