De-o eleganță aparte! Apariția Reginei Camilla la un dineu, fără Regele Charles

4 decembrie, 2023

Regina Camilla a fost însoțită de două rude ale Regelui Charles la un dineu de premiere militară, eveniment care a avut loc joi seară.

Regina Camilla (14) jpg

Regina Camilla, în vârstă de 76 de ani, a avut o apariție extrem de eleganță, îmbrăcată într-o rochie de catifea cu model albastru, la ceremonia bienală a The Rifles la Guildhall, în City of London.

Reginei, care este colonel-șef al regimentului, i s-au alăturat vărul regretatei regine Elisabeta a II-a, prințul Richard, ducele de Gloucester și soția sa, Birgitte, ducesă de Gloucester, care sunt coloneii regali ai unității. Vorbind despre perioada care a trecut de când a participat la evenimentul din 2021, Regina Camilla le-a spus tuturor celor prezenți la eveniment: "Ultimii doi ani au pus în valoare magnific The Rifles".

Ea a adăugat: "S-au întâmplat multe de când ne-am adunat ultima dată aici, la Guildhall - de la o invazie la scară largă, cea mai mare din Europa după cel de-al Doilea Război Mondial, până la prima încoronare din ultimii 70 de ani. Constat cu mândrie că soldații au rămas cu îndrăzneală în posturile lor." Regina Camilla are legături personale cu militarii de la The Rifles, prin intermediul regretatului ei tată, maiorul Bruce Shand, despre care a spus că ar fi vrut ca ea să-i "laude pe cei dragi, care fac posibilă munca voastră și mențin focul de acasă aprins".

Două batalioane de pușcași fac parte din celebra Brigadă a 7-a de infanterie, cunoscută și sub numele de Șobolanii deșertului, alături de care a servit maiorul Shand. Regina a făcut referire la istorica încoronare care a avut loc pe 6 mai, spunând: "Trebuie să spun că a vedea 4.000 de soldați, marinari și aviatori la paradă a fost ceva extraordinar, iar cele trei urale din grădina Palatului Buckingham au fost de neuitat. Mulțumirile mele se îndreaptă către Rifles și către Fanfara și Bugles of The Rifles pentru că au reprezentat Regimentul cu atâta mândrie și distincție - tunicile verzi elegante au fost un contrast binevenit față de toate hainele roșii, dantela și volanele."

În timp ce Regina Camilla ținea acest discurs joia trecută, Regele Charles se pregătea de vizita lui de două zile în Dubai, unde vineri a ținut un discurs la deschiderea Conferinței Națiunilor Unite privind schimbările climatice din 2023, unde a participat și președintele Klaus Iohannis. 

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Emma Tallulah Behn, fiica lui Marta Luisa a Norvegiei  profimedia 0851678162 jpg
Meghan Markle sursa  profimedia jpg
Regina Mary a Danemarcei prinscreen daily mail png
Prințul William cu Renee Salt, supraviețuitoare a Holocaustului foto  GettyImages jpg
Prințesa Beatrice în argintiu jpg
Lady Amelia și Lady Eliza Spencer GettyImages 2032788897 jpg
Kate Middleton foto  Profimedia jpg
Regina Camilla și Olena Zelenska, GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar  profimedia 0721654746 jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei GettyImages 1676789486 jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0851446362 jpg
Prințul William și Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei profimedia 0851809443 jpg
Prințul Harry foto  GettyImages(1) jpg
Prințul Andrew și fosta soție, Sarah Ferguson (2) jpg
regele harald al norvegiei (3) jpg
Regina Letizia (2) jpg