Deducția alarmantă a unui biograf regal: "Kate Middleton e grav bolnavă"

4 martie, 2024

Un biograful regal susține că deține detalii alarmante despre operația serioasă prin care a trecut Kate Middleton, dar că nu poate dezvălui toate aceste informații.

Kate Middleton (55) jpg

Autorul și fostul jurnalist BBC Tom Bower, care a scris cărți despre Prințul Harry, Meghan Markle și Regele Charles, susține că cei cu care a vorbit din cercurile regale spun că operația lui Kate Middleton a fost „una foarte delicată”.

„Nu s-a spus ce fel de operație a fost”, a declarat Tom Bower pentru emisiunea TalkTV. „Dar înțeleg că a fost foarte grav. Nu voi dezvălui ceea ce am aflat, dar ea este grav bolnavă. Nu este fatal, însă, prințesa își va reveni”, a continuat Bower.

„Dar este un proces lung de vindecare. Acesta este motivul pentru care a dispărut din atenția publicului”, a concluzionat biograful despre sănătatea Prințesei de Wales.

Expertul este de părere că acesta este un moment prost pentru monarhie și un moment prost pentru Marea Britanie, în general. „Ne face pe toți să apreciem monarhia mai mult decât înainte. Regele este bolnav, probabil mai grav decât ne dăm noi seama. Prințesa de Wales, viitorul monarhiei, este și ea grav bolnavă”, continuă Bower.

La sfârșitul săptămânii trecute, surse apropiate Palatului au declarat că prințesa se simte bine, iar un purtător de cuvânt al lui Kate Middleton a explicat: „Am anunțat foarte clar de la început că Prințesa de Wales va fi absentă din spațiul public până după Paște, iar Palatul Kensington va oferi actualizări doar atunci când și dacă va apărea ceva semnificativ”.

Această intervenție a apărut ca urmare a speculațiilor apărute pe social media după absența neașteptată, survenită în ultimul moment, a Prințului de Wales de la slujba de comemorare a regretatului Rege Constantin al Greciei, care a fost organizată la Windsor, în prezența multor familii regale înrudite între ele, precum cele grecești și spaniole.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg
Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei jpg
copii Prințul William și Prințul Harry jpg
Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg
banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Regele Felipe și Regina Letizia Foto getty images profimedia jpg