Deși se ocupă de copiii lor aflați în vacanță, Kate și William și-au făcut timp pentru anunțul trist

27 mai, 2024

Kate și William și-au întrerupt vacanța școlară pentru a face anunțul deosebit de trist pe platforma de socializare comună.

Kate Middleton și Prințul William în vizită la Aberfan (2) jpg

Prințul și Prințesa de Wales au dat un semn de viață în timpul vacanței semestriale a celor trei copii ai lor. Se știe că cei doi părinți regali se ocupă serios de urmașii lor, iar vacanțele școlare sunt perioadele acelea de familie în care micuții beneficiază de atenție exclusivă.

Totuși pe contul de socializare a celor doi prinți de Wales a apărut anunțul trist al unui deces. Anunțul a fost făcut sâmbătă, după ce un pilot RAF Coningsby a decedat.

„Am aflat cu deosebită tristețe în această după-amiază vestea decesului pilotului RAF Coningsby. Gândurile noastre se îndreaptă acum înspre familia îndoliată. Atât familia de sânge, cât și cea din misiuni.”

Faptul că acest mesaj este semnat W&C simbolizează faptul că a fost postat de înșiși Prinții de Wales William și Catherine.

Prințul de Wales a fost comandor aerian onorific la RAF Coningsby între 2008 și 2023, înainte de a-i preda rolul Prințesei de Wales, în august 2023.

Rolul Onorific Air Commodore presupune formarea unei relații cu cei care muncesc la centrul aerian, dar și să fii la curent cu toate noutățile legate de această divizie.

Pilotul răposat a cărui identitate nu a fost făcută publică a murit după ce un avion Spitfire din perioada celui de-al Doilea Război Mondial s-a prăbușit pe un câmp aproape de o stație RAF din Lincolnshire, au confirmat oficialii.

Aparatul de zbor făcea parte din flota RAF Coningsby, divizia Battle of Britain Memorial. RAF a menționat că va urma „investigație cuprinzătoare”, care să deslușească misterul prăbușirii. Deocamdată, nu a fost vehiculată nicio posibilă cauză a accidentului aviatic.

Declarația RAF spune: „Cu mare tristețe trebuie să confirmăm astăzi decesul unui pilot RAF într-un accident tragic în apropiere de RAF Coningsby. Familia pilotului a fost informată și cerem ca intimitatea acestora să fie respectată în acest moment dificil”.

Foto: GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Grace Kelly foto GettyImages 1366731789 jpg
Kate Middleton Hugh Grosvenor jpg
Olivia Henson, Profimedia (1) jpg
Colaj Sarah Kate jpg
Camilla și Brigitte în Normandia, Profimedia (2) jpg
Nunta regală foto GettyImages 1051970640 jpg
Ziua Z   GettyImages 2155670964 jpg
Prințesa Beatrice și soțul ei, Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages (1) jpg
Regina Rania a Iordaniei profimedia 0879172587 jpg
Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (8) jpg
2024 2 Principele Radu Cluj ©Transylvania Open 1000 jpeg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William  foto   Profimedia jpg
Camilla, Charles, Emanuel Macron, Brigitte Macron, Profimedia jpg
Charlene de Monaco la maternitate 2 foto Facebook jpg
Printesa Kate Middleton si Rose Hanbury   profimedia 0292149978 jpg
Regina Letizia, Regele Regele Juan Carlos, Regele Felipe si Regina Sofia   GettyImages 72150834 jpg