Deși se ocupă de copiii lor aflați în vacanță, Kate și William și-au făcut timp pentru anunțul trist

27 mai, 2024

Kate și William și-au întrerupt vacanța școlară pentru a face anunțul deosebit de trist pe platforma de socializare comună.

Kate Middleton și Prințul William în vizită la Aberfan (2) jpg

Prințul și Prințesa de Wales au dat un semn de viață în timpul vacanței semestriale a celor trei copii ai lor. Se știe că cei doi părinți regali se ocupă serios de urmașii lor, iar vacanțele școlare sunt perioadele acelea de familie în care micuții beneficiază de atenție exclusivă.

Totuși pe contul de socializare a celor doi prinți de Wales a apărut anunțul trist al unui deces. Anunțul a fost făcut sâmbătă, după ce un pilot RAF Coningsby a decedat.

„Am aflat cu deosebită tristețe în această după-amiază vestea decesului pilotului RAF Coningsby. Gândurile noastre se îndreaptă acum înspre familia îndoliată. Atât familia de sânge, cât și cea din misiuni.”

Faptul că acest mesaj este semnat W&C simbolizează faptul că a fost postat de înșiși Prinții de Wales William și Catherine.

Prințul de Wales a fost comandor aerian onorific la RAF Coningsby între 2008 și 2023, înainte de a-i preda rolul Prințesei de Wales, în august 2023.

Rolul Onorific Air Commodore presupune formarea unei relații cu cei care muncesc la centrul aerian, dar și să fii la curent cu toate noutățile legate de această divizie.

Pilotul răposat a cărui identitate nu a fost făcută publică a murit după ce un avion Spitfire din perioada celui de-al Doilea Război Mondial s-a prăbușit pe un câmp aproape de o stație RAF din Lincolnshire, au confirmat oficialii.

Aparatul de zbor făcea parte din flota RAF Coningsby, divizia Battle of Britain Memorial. RAF a menționat că va urma „investigație cuprinzătoare”, care să deslușească misterul prăbușirii. Deocamdată, nu a fost vehiculată nicio posibilă cauză a accidentului aviatic.

Declarația RAF spune: „Cu mare tristețe trebuie să confirmăm astăzi decesul unui pilot RAF într-un accident tragic în apropiere de RAF Coningsby. Familia pilotului a fost informată și cerem ca intimitatea acestora să fie respectată în acest moment dificil”.

Foto: GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Regele Carl Gustaf al Suediei si Regina Silvia a Suediei  Casa Regala suedeza jpg
Ducesa Sophie la Royal Ascot profimedia 0883079157 jpg
Kate Middleton, Prințul William foto  GettyImages jpg
Regele Charles, Regina Camilla si Ducesa Sophie la Trooping the Colour 2024  Casa Regala (3) jpg
William și Zara Tindall colaj jpg
Prințesa Leonor și Prințesa Sofia Foto Profimedia (2) jpg
Prințesa Charlene și Prințul Albert de Monaco Foto Getty Images (5) jpg
Carole și Michael Middleton Foto Profimedia (4) jpg
Poppy Delevingne, Poppy Jamie, Eiza Gonzalez, Printesa Olympia a Greciei si Lily Jean in Ibiza  Instagram jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg
Regele Felipe in ziua incoronarii in Spania, 19 iunie 2014, Regina Letizia, Printesa Leonor, Infanta Sofia  GettyImages 450860120 jpg
Regele Felipe si Regina Letizia in ziua Incoronarii in Spania, 19 iunie 2014, si Regele Juan Carlos in ziua abdicarii fortate  Getty Images jpg
Audrey Hepburn ;i Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie si Lady Louise Windsor la Trooping the Colour 2024 profimedia 0881839450 jpg
Printul Albert de Monaco si Printesa Charle, cu copiii Printul Jacques si Printesa Gabriella cu flacara olimpica  Eric Mathon, Axel Bastello, Michael Alesi, Gaetan Luci, Palatul Princiar (4) jpg
Royal Ascot jpg
Louis Ducruet si Marie Ducruet, Printul Albert de Monaco, Printesa Stephanie de Monaco, Camille Gottlieb  GettyImages 1747255950 jpg
Lady Gabriella Kingston Regele Charles si Regina Camilla jpg