Despărțire neașteptată! Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana pun punct căsniciei după 14 ani

22 aprilie, 2024

Familia regală elenă a anunțat despărțirea Prințului Nikolaos al Greciei de Prințesa Tatiana printr-un comunicat în care spune 'cât de dificilă este această decizie'.

Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (3) jpg

Prințul Nikolaos al Greciei și Tatiana Blatnik au pus capăt căsniciei lor. Cei doi, care s-au cunoscut la Gstaad, Elveția, în 2003 și care, după șapte ani de relație, s-au căsătorit în biserica Agios Nikólaos din Spetses, Grecia, au decis să se despartă după 14 ani de căsnicie și mai bine de două decenii împreună. Însăși familia regală greacă a fost cea care a anunțat decizia de separare a celor doi prin următoarea declarație : 

„Prințul Nikolaos și Prințesa Tatiana, după paisprezece ani de mariaj, au decis să își dizolve căsătoria. Amândoi își exprimă dificultatea acestei decizii, aprecierea și respectul profund pe care îl au unul față de celălalt, dar și dragostea cu care au pășit în toți acești ani.

Aceleași valori de respect și înțelegere vor sta la baza relației lor în viitor, o relație de prietenie profundă și sinceră. Ei vor continua să trăiască și să lucreze în Grecia, un loc în care amândoi se simt ca acasă. Familia le va fi mereu alături. Vă mulțumesc foarte mult pentru respect și discreție".

Povestea de iubire dintre Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana

Prințesa Tatiana a Greciei și Prințul Nikolaos s-au cunoscut la o petrecere de Revelion în Elveția. Din acel moment au început o relație romantică, iar după șapte ani, în decembrie 2009, Prințul Nikolaos a cerut-o în căsătorie pe tânăra Tatiana cu un inel spectaculos din safire care a aparținut Reginei Ingrid a Danemarcei.

Cei doi s-au căsătorit în august 2010, în cadrul unei nunți uimitoare, anunțată oficial la 8 decembrie 2009 de către biroul din Londra al fostului Rege Constantin, care a fost un adevărat eveniment social, fiind prima nuntă regală grecească din ultimii 70 de ani.

Printre cei prezenți s-au numărat Victoria de Borbón Dos-Sicilias, Prințul Michael de Kent, Lady Gabriella Windsor, Împărăteasa Farah Diba, Regele William și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Regele Victoria și Daniel al Suediei, Regele Frederick și Regina Mary a Danemarcei, Regina Margrethe și întreaga familie regală spaniolă. Trebuie amintit că Regina Sofia a Spaniei este mătușa lui Nikolaos al Greciei, ea e soră cu tatăl lui, Regele Constantin al II-lea al Greciei, care a murit în ianuarie 2023. 

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Gemenii regali, Printul Jacques si Printesa Gabrielle si Lady Amelia si Lady Eliza Spencer   Palatul Princiar, Instagram jpg
Regele Felipe și Regine Letizia  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Mette Marit, Profimedia (3) jpg
Amelia, Kitty, Eliza (S   D) jpg
Regina Letizia sporty chic   profimedia 0877258936 jpg
Pauline Ducruet si Printesa Stephanie de Monaco   Instagram jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Printesa Kako a Japoniei in Grecia   profimedia 0877057103 jpg
Kate Middleton și Prințul William (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Hussein al Iordaniei și Prințesa Rajwa jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (7) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook2 jpg
Kate Middleton (20) jpg
FotoJet Sussex jpg
Principesa Sofia a României la gala Uniter   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
Kate și William, Profimedia jpg