Dieta regală a lui Kate! Ce mănâncă Prințesa de Wales dimineața, la prânz și seara. Silueta e impecabilă

26 februarie, 2024

Prințesa de Wales a primit câteva sfaturi de gătit în călătoriile ei regale, iar acesta este încă un avantaj de care se bucură frumoasa Kate Middleton.

Kate Middleton în roz jpg

Soția Prințului William este într-o formă fizică de zile mari. E adevărat, în această perioadă, a avut o provocare serioasă pe sănătate, care a dus-o până în punctul în care a avut nevoie de o intervenție chirurgicală, o operație abdominală.

Cu siguranță, Prințesa de Wales se va reface așa cum se așteaptă și medicii, căci ea are un stil de viață foarte echilibrat.

De-a lungul anilor, dieta lui Kate Middleton a fost urmărită de femeile din întreaga lume, căci o asemenea doamnă suplă nu poate fi decât foarte motivantă pentru cele pasionate de trucuri de dietă și de gătit.

Redactorii de la HELLO! au făcut ”săpături” și au descoperit ce mănâncă Prințesa de Wales la cele trei mese principale ale zilei.

Micul dejun

Mamă a trei copii, Kate Middleton preferă smoothie-urile la micul dejun, precum cumnata ei, Meghan Markle.

Kate Middleton și William, Getty (3) jpg

Prințesa de Wales își începe ziua cu un suc verde

suc verde 600x400 jpeg

Potrivit MailOnline, prințesa adoră o combinație din kale, spirulină (un tip de alge), matcha (frunze de ceai verde), spanac, salată verde, frunze de coriandru și afine pentru o băutură sănătoasă de dimineață.

Ajutată de acest smoothie, nu e de mirare că prințesa are o piele atât de radiantă! Se mai spune că dimineața, pe lângă acest smoothie foarte sănătos, Kate Middleton se bucură și de un castron mare cu de fulgi de ovăz, la micul dejun.

Masa de prânz

Deși Prințesa nu este vegetariană, potrivit surselor regale, Kate Middleton preferă întotdeauna la prânz mâncăruri fără carne. De asemenea, este o mare iubitoare de pește și sushi.

Kate apreciază mult salatele, pepenele verde, salata tabbouleh, ceviche și gazpacho, potrivit unui articol din 2014 al Daily Mail.

Cină

Prințesa obișnuiește să se răsfețe seara cu friptură, paste sau curry, mai spun sursele regale. De asemenea, în familia lor un loc de cinste îl are mâncarea indiană. Kate Middleton adoră să mănânce cât mai condimentat, în timp ce lui William nu-i plac extremele nici în gastronomie.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg
Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei jpg
copii Prințul William și Prințul Harry jpg
Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg
banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Regele Felipe și Regina Letizia Foto getty images profimedia jpg
Regina Camilla, la Palatul Buckingham, pe 16 aprilie 2024, GettyImages (4) jpg
Prințesa Diana Foto GettyImages jpg