Divorțați, dar tot împreună! Prințul Andrew și Sarah Ferguson uimesc cu apariția lor zâmbitoare

29 februarie, 2024

Marți, Prințul Andrew, fratele Regelui Charles al Marii Britanii, a fost fotografiat sosind la o slujbă de comemorare a regretatului rege Constantin al Greciei, alături de fosta sa soție Sarah Ferguson.

Prințul Andrew și fosta soție, Sarah Ferguson (3) jpg

Spre surprinderea tuturor, Prințul Andrew, ducele de York în vârstă de 64 de ani, care e implicat în scandaluri, s-a aflat printre numeroșii membri ai familiei regale din Marea Britanie și de peste mări care au participat la slujba de comemorare a ultimului rege al Greciei, la Capela St George. El a fost fotografiat zâmbind la sosire alături de fosta sa soție, Ducesa de York, cunoscută sub numele de Fergie, împreună cu Mike și Zara Tindall, viceamiralul Sir Timothy Laurence și soția sa Anne, Prințesa Regală.

Fiica ducelui și a ducesei de York, prințesa Beatrice, a fost, de asemenea, fotografiată la ceremonie alături de soțul ei, magnatul imobiliar Edoardo Mapelli Mozzi.

Odată intrați în capelă, Prințul Andrew și Sarah Ferguson s-au așezat separat, el a luat loc între Prințesa Alexandra, Onorabila Doamnă de Ogilvy, Marina Ogilvy, și Ducesa de Gloucester. Se crede că Prințul Andrew și Sarah Ferguson au fost fotografiați ultima dată în public atunci când au apărut la slujba tradițională a familiei regale din ziua de Crăciun de la biserica tradițională de pe domeniul Sandringham.

Prințul Andrew s-a retras din viața publică la sfârșitul anului 2019, după un interviu dezastruos la BBC despre prietenia sa cu finanțatorul pedofil Jeffrey Epstein. Defuncta regină Elisabeta, mama lui, l-a deposedat pe Andrew de toate titlurile sale regale, inclusiv de folosirea HRH, și de afilierile militare, în 2022, în timp ce se confrunta cu un proces civil de abuz sexual într-un tribunal din SUA, intentat de Virginia Giuffre, care susține că a fost una dintre presupusele victime ale traficului sexual ale lui Epstein. Andrew a negat acuzațiile aduse împotriva sa.

Sarah Ferguson, ducesa de York a fost, de asemenea, fotografiată mergând la slujba religioasă de la Sandringham în ziua de Crăciun pentru prima dată în ultimii ani, chiar alături de fostul ei soț și zâmbind larg presei.

Prințul Andrew și Sarah Ferguson s-au căsătorit la Westminster Abbey în 1986. Ei au doi copii, prințesa Beatrice și prințesa Eugenie. Cuplul a divorțat în 1996, dar au rămas prieteni apropiați. 

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Kate și William, Getty (8) jpg
Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Kate Middleton GettyImages jpg
Citatele inspirationale ale reginei Elisabeta Ce a spus despre printesa Diana, foto Pinterest jpg
Regele Willem Alexander al Țărilor de Jos, Regina Maxima și Prințesele Amalia, Alexia și Ariane Profimedia (2) jpg
Carole Middleton, Michael Middleton la Incoronare  GettyImages 1252743671 jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova  Casa Regala daneza, Instagram jpg
Kate Middleton William și Louis după naștere GettyImages 950373930 jpg
Frederik și Regina Mary la deschiderea expoziției Frederik X Regele Viitorului, GettyImages (6) (1) jpg
Prințul George, Prințul William foto  GettyImages jpg
Nikolai al Danemarcei, Nikolai de Monpezat si Benedikte Thoustrup in Noua Zeelanda  Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle sursa  GettyImages jpg
Regina Letizia Foto GettyImages (2) jpg
Regele și Regina Spaniei, Letizia și Sofia, GettyImages (3) jpg
FotoJetWilliam Carole jpg
Principele Radu in Soultzmatt, Alsacia  Casa Majestatii Sale (9) jpeg
Kate Middleton profimedia 0762516993 jpg
Sussex Meghan și Harry, Getty jpg