Divorțați, dar tot împreună! Prințul Andrew și Sarah Ferguson uimesc cu apariția lor zâmbitoare

29 februarie, 2024

Marți, Prințul Andrew, fratele Regelui Charles al Marii Britanii, a fost fotografiat sosind la o slujbă de comemorare a regretatului rege Constantin al Greciei, alături de fosta sa soție Sarah Ferguson.

Prințul Andrew și fosta soție, Sarah Ferguson (3) jpg

Spre surprinderea tuturor, Prințul Andrew, ducele de York în vârstă de 64 de ani, care e implicat în scandaluri, s-a aflat printre numeroșii membri ai familiei regale din Marea Britanie și de peste mări care au participat la slujba de comemorare a ultimului rege al Greciei, la Capela St George. El a fost fotografiat zâmbind la sosire alături de fosta sa soție, Ducesa de York, cunoscută sub numele de Fergie, împreună cu Mike și Zara Tindall, viceamiralul Sir Timothy Laurence și soția sa Anne, Prințesa Regală.

Fiica ducelui și a ducesei de York, prințesa Beatrice, a fost, de asemenea, fotografiată la ceremonie alături de soțul ei, magnatul imobiliar Edoardo Mapelli Mozzi.

Odată intrați în capelă, Prințul Andrew și Sarah Ferguson s-au așezat separat, el a luat loc între Prințesa Alexandra, Onorabila Doamnă de Ogilvy, Marina Ogilvy, și Ducesa de Gloucester. Se crede că Prințul Andrew și Sarah Ferguson au fost fotografiați ultima dată în public atunci când au apărut la slujba tradițională a familiei regale din ziua de Crăciun de la biserica tradițională de pe domeniul Sandringham.

Prințul Andrew s-a retras din viața publică la sfârșitul anului 2019, după un interviu dezastruos la BBC despre prietenia sa cu finanțatorul pedofil Jeffrey Epstein. Defuncta regină Elisabeta, mama lui, l-a deposedat pe Andrew de toate titlurile sale regale, inclusiv de folosirea HRH, și de afilierile militare, în 2022, în timp ce se confrunta cu un proces civil de abuz sexual într-un tribunal din SUA, intentat de Virginia Giuffre, care susține că a fost una dintre presupusele victime ale traficului sexual ale lui Epstein. Andrew a negat acuzațiile aduse împotriva sa.

Sarah Ferguson, ducesa de York a fost, de asemenea, fotografiată mergând la slujba religioasă de la Sandringham în ziua de Crăciun pentru prima dată în ultimii ani, chiar alături de fostul ei soț și zâmbind larg presei.

Prințul Andrew și Sarah Ferguson s-au căsătorit la Westminster Abbey în 1986. Ei au doi copii, prințesa Beatrice și prințesa Eugenie. Cuplul a divorțat în 1996, dar au rămas prieteni apropiați. 

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg