Donald Trump îl amenință pe Prințul Harry cu deportarea: „Eu nu te voi proteja ca Biden”

26 februarie, 2024

Subiectul deportării fiului Regelui Charles revine în prim-plan, de data aceasta pe agenda magnatului, care ar face orice ca să câștige simpatia electoratului american.

Donald Trump l-a certat public pe Prințul Harry. FOTO: Profimedia
Donald Trump l-a certat public pe Prințul Harry. FOTO: Profimedia

Zile grele pentru Prințul Harry, care după ce a fost respins încă o dată de familia sa, după ce și-a arătat bunele intenții revenind în Anglia în grabă după anunțul diagnosticării cu cancer a tatălui său, este din nou arătat public cu degetul pentru maniera neclară prin care a obținut viza de ședere în SUA, după ce a admis public că a consumat stupefiante.

Fostul președinte Donald Trump, care candidează pentru un nou mandat, a lăsat să se înțeleagă că l-ar putea expulza pe Prințul Harry dacă va fi reales, avertizându-l pe Ducele de Sussex că „nu îl va proteja" precum Joe Biden. Fostul președinte a vorbit în exclusivitate pentru „Daily Express” US la conferința CPAC din Washington DC, cu câteva momente înainte de a apărea în fața unei audiențe pline de conservatori care îl așteptaseră ore întregi. Comentariile sale au fost făcute la 24 de ore după ce Prințul Harry a apărut în fața instanței de judecată pentru a se stabili dacă a mințit în documentele de imigrare în SUA cu privire la consumul de droguri, lucru pe care l-a mărturisit în cartea sa, „Spare".

Contestația legală a fost intentată de Heritage Foundation împotriva Departamentului de Securitate Internă al lui Biden. Aceștia susțin că, în conformitate cu legislația americană privind imigrația, dovezile privind consumul de droguri în trecut pot fi folosite ca motiv de respingere a unei cereri de viză.

Trump a declarat că este furios pe administrația lui Joe Biden pentru că l-a „protejat pe Prințul Harry", păstrând confidențială cererea sa de imigrare. „Eu nu l-aș proteja. A trădat-o pe regină. Asta este de neiertat. Ar fi fost pe cont propriu, dacă ar fi fost după mine", a spus el pentru  „Daily Express” US. De asemenea, Donald Trump crede că Familia Regală a fost „prea amabilă cu Harry după ceea ce a făcut".

Acest lucru vine după ce Prințul Harry a declarat la emisiunea „Good Morning America” de la ABC că a „luat în considerare" și posibilitatea de a solicita să devină cetățean american. 

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg
Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei jpg
copii Prințul William și Prințul Harry jpg
Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg
banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Regele Felipe și Regina Letizia Foto getty images profimedia jpg
Regina Camilla, la Palatul Buckingham, pe 16 aprilie 2024, GettyImages (4) jpg
Prințesa Diana Foto GettyImages jpg