După ce s-a certat cu Felipe pe aeroport, Regina Letizia a abordat o ținută sexy la o recepție în Olanda

17 aprilie, 2024

Nu ne plictisim deloc să-i urmărim aparițiile Reginei Letizia a Spaniei! De aproape fiecare dată, soția lui Felipe este o viziune stilistică.

S-a întâmplat și ieri, când Regina Letizia a Spaniei a participat la o recepție la Amsterdam, în prima zi a vizitei sale de stat a suveranilor spanioli în Țările de Jos.

Regele Felipe și Regina Letizia GettyImages 2148866907 jpg

Spanioloaica în vârstă de 51 de ani a arătat cât se poate de senzual într-un top fără umeri și o fustă din satin Hugo Boss, în valoare de 6.000 de euro, pentru dineul organizat la Hotelul Barbizon Palace. Ea s-a alăturat soțului ei, Regele Felipe al VI-lea, la recepția care a avut loc pentru comunitatea spaniolă cu reședința în Țările de Jos.

Letizia a adăugat outfitului o curea neagră groasă, care a ajutat-o să-și sublinieze silueta deosebit de subțire, un clutch mic negru și o pereche de pantofi în ton cu restul accesoriilor.

Vizita celor doi este destinată să consolideze prietenia tradițională dintre cele două case regale, Letizia și Felipe urmând a se întâlni și cu Regina Maxima și Regele Willem-Alexander ai Țărilor de Jos.

Astăzi, Letizia și Felipe urmează să fie întâmpinați oficial de cuplul regal olandez în Piața Dam din Amsterdam, ocazie cu care trupa Marinei Regale a Țărilor de Jos va cânta imnurile naționale ale ambelor țări.

Ei vor vizita apoi Palatul Regal din Amsterdam, acolo unde spaniolii vor fi tratați cu o recepție și un prânz privat.

După o ceremonie de depunere de coroane și o vizită la Fundația Cruyff, cuplul regal spaniol va avea parte de un banchet de stat, seara, la care vor participa și Catharina-Amalia, Prințesa de Orange, Prințesa Beatrix a Țărilor de Jos și Prințesa Margriet a Olandei. 

Regele Felipe și Regina Letizia profimedia 0865501656 jpg

Apariția superbă a Letiziei urmează după ce, înainte de plecarea spre Țările de Jos, pe aeroportul din Madrid, aceasta a fost surprinsă într-o discuție extrem de animată cu soțul ei, chiar în fața camerelor, lucru care pare o scăpare curioasă din partea unei persoane atât de obișnuite cu protocolul.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Prințesa Beatrice Zara Tindall Foto Instagram jpg
Gemenii regali, Printul Jacques si Printesa Gabrielle si Lady Amelia si Lady Eliza Spencer   Palatul Princiar, Instagram jpg
Regele Felipe și Regine Letizia  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Mette Marit, Profimedia (3) jpg
Amelia, Kitty, Eliza (S   D) jpg
Regina Letizia sporty chic   profimedia 0877258936 jpg
Pauline Ducruet si Printesa Stephanie de Monaco   Instagram jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Printesa Kako a Japoniei in Grecia   profimedia 0877057103 jpg
Kate Middleton și Prințul William (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Hussein al Iordaniei și Prințesa Rajwa jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (7) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook2 jpg
Kate Middleton (20) jpg
FotoJet Sussex jpg
Principesa Sofia a României la gala Uniter   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg