”E un moment crucial!” Palatul oferă noi informații legate de starea de sănătate a Prințesei Kate

21 mai, 2024

Din păcate, Prințesa de Wales nu are norocul Regelui Charles, care și-a revenit spectaculos după ce a fost diagnosticat cu cancer la începutul anului.

Kate Middleton  foto   Profimedia jpg

Soția Prințului William este în continuare în tratament și este foarte posibil ca tot anul 2024 să fie absentă din spațiul public.

Kate Middleton a fost în ultimii ani ”motorul” imaginii regale, implicată în numeroase acțiuni umanitare. Ieri, o veste încurajatoare a reamintit britanicilor că toate proiectele dragi sufletului Prințesei continuă, chiar și în timp ce urmează chimioterapia.

Palatul Kensington a împărtășit o actualizare cu privire la munca „emotionată” a Prințesei, deoarece rămâne în afara îndatoririlor publice până când va primi „undă verde de la medici”, scrie publicația DailyMail.

Fundația Regală care se ocupă de proiectele de sprijin ale educației timpurii a făcut publice date impresionante, potrivit cărora investițiile în educația timpurie ar putea genera peste 45,5 miliarde de lire sterline pentru economia națională în fiecare an!

Downing Street, precum și miniștrii de rang înalt din departamentele de sănătate și educație, au fost deja informați despre constatările Fundației, deși oficialii palatului se străduiesc să sublinieze că nu este o campanie politică.

Un purtător de cuvânt al Palatului Kensington a subliniat, de asemenea, că vestea nu trebuie interpretată ca o revenire la muncă a Prințesei, întrucât nu se pune problema de asta! Kate Middleton nu și-a reluat îndatoririle regale și nici nu urmează prea curând.

Dar ei au confirmat că a examinat fiecare aspect al raportului de acasă, în ciuda bolii ei.

Purtătorul de cuvânt al ei a spus: „Munca proiectelor Prințului și Prințesei” este „întotdeauna în desfășurare”… educația timpurie este o prioritate uriașă pentru Prințesă și, prin urmare, a fost ținută pe deplin la curent pe parcursul dezvoltării activității Grupului de lucru și a văzut raportul.”

Un consilier regal senior a adăugat: „Prințesa de Wales a fost forța motrică din spatele grupului operativ. Ea a fost ținută la curent de la înființarea grupului de lucru și a citit raportul și a fost informată cu privire la acesta.

Acesta este un angajament clar și asumat, pe viață. Dar am fost foarte clari că acum are nevoie de spațiu și intimitate pentru a se recupera. Se va întoarce la muncă când va primi undă verde de la medici.”

Christian Guy, directorul executiv al centrului pentru copilăria timpurie, a adăugat: „Acesta este un alt moment crucial pentru efortul Prințesei de Wales în ceea ce privește proiectul educației timpurii și înțeleg că și-a exprimat recunoștința pentru progresele înregistrate și toate persoanele implicate în proiect.”

Foto: GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg