”E un moment crucial!” Palatul oferă noi informații legate de starea de sănătate a Prințesei Kate

21 mai, 2024

Din păcate, Prințesa de Wales nu are norocul Regelui Charles, care și-a revenit spectaculos după ce a fost diagnosticat cu cancer la începutul anului.

Kate Middleton  foto   Profimedia jpg

Soția Prințului William este în continuare în tratament și este foarte posibil ca tot anul 2024 să fie absentă din spațiul public.

Kate Middleton a fost în ultimii ani ”motorul” imaginii regale, implicată în numeroase acțiuni umanitare. Ieri, o veste încurajatoare a reamintit britanicilor că toate proiectele dragi sufletului Prințesei continuă, chiar și în timp ce urmează chimioterapia.

Palatul Kensington a împărtășit o actualizare cu privire la munca „emotionată” a Prințesei, deoarece rămâne în afara îndatoririlor publice până când va primi „undă verde de la medici”, scrie publicația DailyMail.

Fundația Regală care se ocupă de proiectele de sprijin ale educației timpurii a făcut publice date impresionante, potrivit cărora investițiile în educația timpurie ar putea genera peste 45,5 miliarde de lire sterline pentru economia națională în fiecare an!

Downing Street, precum și miniștrii de rang înalt din departamentele de sănătate și educație, au fost deja informați despre constatările Fundației, deși oficialii palatului se străduiesc să sublinieze că nu este o campanie politică.

Un purtător de cuvânt al Palatului Kensington a subliniat, de asemenea, că vestea nu trebuie interpretată ca o revenire la muncă a Prințesei, întrucât nu se pune problema de asta! Kate Middleton nu și-a reluat îndatoririle regale și nici nu urmează prea curând.

Dar ei au confirmat că a examinat fiecare aspect al raportului de acasă, în ciuda bolii ei.

Purtătorul de cuvânt al ei a spus: „Munca proiectelor Prințului și Prințesei” este „întotdeauna în desfășurare”… educația timpurie este o prioritate uriașă pentru Prințesă și, prin urmare, a fost ținută pe deplin la curent pe parcursul dezvoltării activității Grupului de lucru și a văzut raportul.”

Un consilier regal senior a adăugat: „Prințesa de Wales a fost forța motrică din spatele grupului operativ. Ea a fost ținută la curent de la înființarea grupului de lucru și a citit raportul și a fost informată cu privire la acesta.

Acesta este un angajament clar și asumat, pe viață. Dar am fost foarte clari că acum are nevoie de spațiu și intimitate pentru a se recupera. Se va întoarce la muncă când va primi undă verde de la medici.”

Christian Guy, directorul executiv al centrului pentru copilăria timpurie, a adăugat: „Acesta este un alt moment crucial pentru efortul Prințesei de Wales în ceea ce privește proiectul educației timpurii și înțeleg că și-a exprimat recunoștința pentru progresele înregistrate și toate persoanele implicate în proiect.”

Foto: GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Grace Kelly foto GettyImages 1366731789 jpg
Kate Middleton Hugh Grosvenor jpg
Olivia Henson, Profimedia (1) jpg
Colaj Sarah Kate jpg
Camilla și Brigitte în Normandia, Profimedia (2) jpg
Nunta regală foto GettyImages 1051970640 jpg
Ziua Z   GettyImages 2155670964 jpg
Prințesa Beatrice și soțul ei, Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages (1) jpg
Regina Rania a Iordaniei profimedia 0879172587 jpg
Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (8) jpg
2024 2 Principele Radu Cluj ©Transylvania Open 1000 jpeg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William  foto   Profimedia jpg
Camilla, Charles, Emanuel Macron, Brigitte Macron, Profimedia jpg
Charlene de Monaco la maternitate 2 foto Facebook jpg
Printesa Kate Middleton si Rose Hanbury   profimedia 0292149978 jpg
Regina Letizia, Regele Regele Juan Carlos, Regele Felipe si Regina Sofia   GettyImages 72150834 jpg
Kate Middleton, în vizită la o univeritate pe 11 octombrie (8) jpg