Elegantă și diafană, cu un aer de prințesă, Meghan Markle a avut o apariție ca-n vremurile bune, regale

3 aprilie, 2024

Meghan Markle a spus povești, în timpul unei vizite înduioșătoare la spitalul de copii din LA. După mult timp, Ducesa de Sussex ne-a dat un sentiment familiar, ca-n vremurile bune, ale vizitelor regale.

Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg

Chiar dacă nu mai au îndatoriri regale, Harry și Meghan își continuă anumite proiecte caritabile.

Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg

Ducesa de Sussex i-a încântat pe tinerii pacienți, în timp ce li s-a alăturat la ora poveștilor pentru a sprijini o strângere de fonduri anuală.

Meghan Markle, în vârstă de 42 de ani, și-a intrat în personaj când le-a citit pe Rosie the Riveter, Pete the Cat și I Saw A Cat copiilor internați la Spitalul de Copii din Los Angeles (CHLA) în timpul unei vizite, joia trecută.

În câteva imagini emoționante, mama a doi copii a fost văzută apropiată și implicată lângă micuții pacienți, în timp ce le punea diverse întrebări legate de culorile și personajele poveștilor, exclamând la un moment dat: „Aceasta a fost o alegere grozavă prieteni”, după ce a citit Pete the Cat.

Ducesa a fost diafană ca o primăvară, îmbrăcată cu o superbă fustă lungă Oscar de la Renta, cu motive florale, și o bluză albă. Meghan a purtat ca de obicei la întâlnirile informale balerini. Ce-i drept, Ducesa de Sussex preferă încălțămintea comodă și chiar îi stă bine cu acest gen de pantofi.

Meghan Markle și-a purtat părul castaniu desfăcut, dar a fost foarte atentă la menținerea unei atmosfere cât mai sterile în spital. Toată lumea a purtat mască facială.

Cu mare drag a pozat cu pacienții și chiar avea un vibe de prințesă. De asemenea, a socializat și cu prietenosul personal din spital.

Instituția din LA se află la distanță foarte mică de reședința sa din Montecito, unde locuiește cu Prințul Harry și cu cei doi copii ai lor, Prințul Archie și Prințesa Lilibet.

Meghan Markle a participat la CHLA's Literally Healing, un program de lectură care oferă familiilor CHLA peste 65.000 de cărți anual și oferă o oportunitate unică de a promova alfabetizarea. De asemenea, sprijină și întărește familiile pacienților prin resurse literare terapeutice suplimentare, subliniază HELLO!.

Fondurile strânse vor ajuta la achiziționarea de resurse pentru copiii care au nevoie de îngrijire. De când a fost înființată campania de strângere de fonduri în 2016, s-au adunat peste 10 milioane de dolari pentru CHLA.

Foto: GettyImages & InstagramRecente pe Ok! Magazine

Kate Middleton și Prințul William (1) jpg
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
Lady Gabriella Kingston și Thomas Kingston, Profimedia jpg
Pippa, Carole și Kate Middleton, Profimedia (1) jpg
Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
Printesa Isabella a Danemarcei Foto Getty Images jpg
Wallis Simpson și Ducele de Windsor   GettyImages 3430676 jpg
Prințesa Charlene de Monaco la campionatul de rugby  GettyImages 2147944792 jpg
Regina Camilla Foto profimedia (6) jpg
FotoJetdeKent jpg
regele charles si william si harry jpg
Meghan Markle cu Kelly McKee Zajfen pt Alliance of Moms   FOTO Instagram (1) jpg
Regina Mary, GettyImages jpg
Sofia Ducesa de Huescar și Letizia Foto profimedia jpg
Regele Charles și Regina Camilla, în Franța, pe 22 septembrie (10) jpg
Sarah Ferguson, GettyImages jpg
Infanta Sofia Foto Getty Images (2) jpg