Familia Regală britanică a fost lovită de încă o tragedie. A murit la 45 de ani!

28 februarie, 2024

Seria de evenimente dramatice din rândul celor cu sânge albastru continuă cu dispariţia unui regal în floarea vârstei şi foarte bogat, care odinioară era iubitul Pippei Middleton.

Thomas Kingstone şi soţia sa le erau dragi Regelui Charles. FOTO: Profimedia
Thomas Kingstone şi soţia sa le erau dragi Regelui Charles. FOTO: Profimedia

De parcă n-ar fi fost de-ajuns să-i vedem internaţi, pe rând, pe Sarah Ferguson, Regele Charles şi pe Prinţesa Kate, dintre care s-a confirmat că doi suferă de forme de cancer, acum aflăm şi de un deces subit, tocmai în ziua în care Familia Regală celebra memoria fostului suveran Constantin al Greciei, în prezenţa unor invitaţi de seamă din Grecia, Franţa şi Spania.

E vorba despre un văr mai îndepărtat al Regelui Charles şi unul dintre naşii Prinţului William, un bărbat în floarea vârstei şi foarte bogat, un finanțist și fost negociator de ostatici pe nume Thomas Kingston, care era căsătorit cu Lady Gabriella Windsor, fiica Prinţului şi Prinţesei de Kent.

Înainte de-a o cunoaşte pe Gabriella, Thomas s-a întâlnit cu sora mai mică a lui Kate Middleton, Pippa Middleton. Cei doi au pus capăt idilei lor în 2011, dar au rămas prieteni apropiați.

Apoi Thomas Kingston a intrat în rândul Familiei Regale odată cu căsătoria din 2019, pentru ca acum, după nici cinci ani de mariaj, să fie găsit fără viaţă la o adresă din Gloucestershire unde serviciile de urgență au fost chemate duminică, puţin după ora 18.00. Ginerele prinţilor de Kent şi Lady Gabriella tocmai fuseseră văzuţi împreună la un eveniment ce a avut loc miercurea trecută la Galeria Națională din Londra. Iar vara trecută au făcut senzaţie la Ascot, când au urmărit cursele de cai alături de Regele Charles şi Regina Camilla, chiar din loja regală.

Lady Gabriella care nu este membră activă a Familiei Regale, a făcut publică o fotografie personală pe care i-a făcut-o soțului ei şi i-a adus un omagiu într-o declarație comună cu familia sa, descriindu-l ca pe un "om excepțional care a luminat viețile tuturor celor care l-au cunoscut". Moartea sa tragică a fost descrisă ca fiind un 'mare șoc pentru întreaga familie'. "Vestea sfâșietoare a aruncat Familia Regală în doliu, Regele Charles și Regina Camilla trimițând 'cele mai sincere gânduri și rugăciuni' lui Lady Kingston, cunoscută sub numele de Ella, și familiei domnului Kingston", se arată în comunicat.

O anchetă va avea loc, dar nu există circumstanțe suspecte și nici alte părți implicate. 

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Alina Maria si Nicolae al Romaniei in Antibes   Instagram (4) jpg
harry archie meghan markle jpeg
Regele Charles al III lea al Marii Britanii și Camilla, Foto Getty (2) jpg
Regina Mary a Danemarcei la rezervația de căprioare, GettyImages (9) (1) jpg
Fotul rege Juan Carlos, Sofia, Regele Felipe și Letizia GettyImages 86250937 jpg
pippa middleton kate middleton jpeg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Foto Profimedia (2) jpg
Regele Charles și Regina Camilla de Paște foto Profimedia (3) jpg
Megham Markle și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle rochie purtata la Frogmore Cottage   Netflix, Profimedia jpg
nunta Printesa Diana si Printul Charles 1981   GettyImages 1434946783 jpg
Charlene și Albert de Monaco, aniversarea celor 66 de ani, Foto Michael Alesi, Axel Bastello, Eric Mathon, Frédéric Nebinger 2 jpg
Victoria, Daniel, Estelle și Oscar si Suediei, GettyImages jpg
Kate Middleton și Prințul Louis colaj  jpg
Leonor jpg
William și Harry, Getty (1) jpg
Regele Charles la Balmoral Foto getty Images
Prințul William și Regina Camilla la slujba Commonwealth pe 11 martie 2024, la Londra, Getty Images (4) jpg