Fostul cumnat al Reginei spune că e amenințat cu moartea după dezvăluirile presupusului amor cu Letizia

8 decembrie, 2023

Jaime Del Burgo susține că a avut o relație romantică cu regina Letizia a Spaniei și că după detaliile pe care le-a oferit, acum ar fi amenințat cu moartea.

Regina Letizia, dimineata masculina, seara feminina   FOTO Getty Images jpg

Fostul soț al surorii Reginei Letizia pretinde că ar fi primit amenințări cu moartea, după afirmațiile sale uluitoare potrivit cărora el ar fi avut legături intime cu Regina Spaniei, după ce aceasta s-a căsătorit cu Regele Felipe, alături de care are un mariaj cât se poate de reușit.

Afirmațiile bărbatului sunt foarte puțin credibile, mai ales că Letizia a fost văzută de fiecare dată îndrăgostită ca o adolescentă de Felipe.

Cu toate acestea, Jaime del Burgo, în vârstă de 53 de ani, care locuiește în prezent în Marea Britanie, și-a adus contribuția la scrierea unei cărți explozive, intitulate ”Eu și Letizia”.

În acest volum, se dezvăluie că relația lui cu actuala regină a început înainte ca el să o ia de soție pe sora mai mică a Letiziei, Telma Ortiz.

El merge până într-acolo, încât susține cu nonșalanță că idila sa cu Letizia a avut loc după căsătoria ei cu Regele Felipe din 2004, iar aceste acuzații au stârnit multă furie în rândul ibericilor, notează Daily Mail.

Mulți se întreabă care e miza, de unde până unde a apărut acest personaj acum, să facă aceste afirmații. Susținătorii Reginei îl cataloghează drept nerușinat și afirmă că ar fi misogin, cu aere de macho.

Jaime Del Burgo a mai șocat apoi pretinzând că a primit amenințări cu moartea, fără însă să dea detalii: cine l-a amenințat, de ce, cum.

Un purtător de cuvânt al familiei regale spaniole a declarat concis pentru FEMAIL: „Nu avem nici un comentariu de făcut în acest sens”. Casa Regală spaniolă pur și simplu refuză să comenteze acest subiect! Până la urmă, ce ar fi de comentat? În această lume liberă în care trăim, fiecare poate afirma orice, iar membrii regali sunt cât se poate de vulnerabili. Va ști oare cineva adevărul, atâta timp cât nu există dovezi?

Jaime Del Burgo a fost căsătorit cu sora Letiziei, Telma Ortiz, între 2012 și 2014.

În primul său tweet de la izbucnirea scandalului, del Burgo, care susține că se întâlnea cu Letizia, în vârstă de 51 de ani, când aceasta l-a cunoscut pe Felipe, a insistat: „Nu schimb nicio virgulă din postările mele șterse. Apreciez mesajele celor care au înțeles că aș avea motivele mele. Nu le port pică celor care m-au amenințat cu moartea. Nu sunt mândru, dar acesta este adevărul. Singurul meu Rege e în Ceruri, se numește Iisus din Nazareth și doar el mă va judeca”, a subliniat Del Burgo.

Foto: Profimedia și Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg