Fostul cumnat al Reginei spune că e amenințat cu moartea după dezvăluirile presupusului amor cu Letizia

8 decembrie, 2023

Jaime Del Burgo susține că a avut o relație romantică cu regina Letizia a Spaniei și că după detaliile pe care le-a oferit, acum ar fi amenințat cu moartea.

Regina Letizia, dimineata masculina, seara feminina  FOTO Getty Images jpg

Fostul soț al surorii Reginei Letizia pretinde că ar fi primit amenințări cu moartea, după afirmațiile sale uluitoare potrivit cărora el ar fi avut legături intime cu Regina Spaniei, după ce aceasta s-a căsătorit cu Regele Felipe, alături de care are un mariaj cât se poate de reușit.

Afirmațiile bărbatului sunt foarte puțin credibile, mai ales că Letizia a fost văzută de fiecare dată îndrăgostită ca o adolescentă de Felipe.

Cu toate acestea, Jaime del Burgo, în vârstă de 53 de ani, care locuiește în prezent în Marea Britanie, și-a adus contribuția la scrierea unei cărți explozive, intitulate ”Eu și Letizia”.

În acest volum, se dezvăluie că relația lui cu actuala regină a început înainte ca el să o ia de soție pe sora mai mică a Letiziei, Telma Ortiz.

El merge până într-acolo, încât susține cu nonșalanță că idila sa cu Letizia a avut loc după căsătoria ei cu Regele Felipe din 2004, iar aceste acuzații au stârnit multă furie în rândul ibericilor, notează Daily Mail.

Mulți se întreabă care e miza, de unde până unde a apărut acest personaj acum, să facă aceste afirmații. Susținătorii Reginei îl cataloghează drept nerușinat și afirmă că ar fi misogin, cu aere de macho.

Jaime Del Burgo a mai șocat apoi pretinzând că a primit amenințări cu moartea, fără însă să dea detalii: cine l-a amenințat, de ce, cum.

Un purtător de cuvânt al familiei regale spaniole a declarat concis pentru FEMAIL: „Nu avem nici un comentariu de făcut în acest sens”. Casa Regală spaniolă pur și simplu refuză să comenteze acest subiect! Până la urmă, ce ar fi de comentat? În această lume liberă în care trăim, fiecare poate afirma orice, iar membrii regali sunt cât se poate de vulnerabili. Va ști oare cineva adevărul, atâta timp cât nu există dovezi?

Jaime Del Burgo a fost căsătorit cu sora Letiziei, Telma Ortiz, între 2012 și 2014.

În primul său tweet de la izbucnirea scandalului, del Burgo, care susține că se întâlnea cu Letizia, în vârstă de 51 de ani, când aceasta l-a cunoscut pe Felipe, a insistat: „Nu schimb nicio virgulă din postările mele șterse. Apreciez mesajele celor care au înțeles că aș avea motivele mele. Nu le port pică celor care m-au amenințat cu moartea. Nu sunt mândru, dar acesta este adevărul. Singurul meu Rege e în Ceruri, se numește Iisus din Nazareth și doar el mă va judeca”, a subliniat Del Burgo.

Foto: Profimedia și Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle, Getty (11) jpg
Emma Tallulah Behn, fiica lui Marta Luisa a Norvegiei  profimedia 0851678162 jpg
Meghan Markle sursa  profimedia jpg
Regina Mary a Danemarcei prinscreen daily mail png
Prințul William cu Renee Salt, supraviețuitoare a Holocaustului foto  GettyImages jpg
Prințesa Beatrice în argintiu jpg
Lady Amelia și Lady Eliza Spencer GettyImages 2032788897 jpg
Kate Middleton foto  Profimedia jpg
Regina Camilla și Olena Zelenska, GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar  profimedia 0721654746 jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei GettyImages 1676789486 jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0851446362 jpg
Prințul William și Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei profimedia 0851809443 jpg
Prințul Harry foto  GettyImages(1) jpg
Prințul Andrew și fosta soție, Sarah Ferguson (2) jpg
regele harald al norvegiei (3) jpg