Hobby-ul preferat al Prințului Louis, dezvăluit de tatăl său înainte de a împlini 6 ani! Iubește sportul

21 aprilie, 2024

Toți copii Prințul William și ai lui Kate Middleton sunt pasionați de sport! Prințul Louis are și unul preferat!

Prințul Louis foto Profimedia jpg

Prințul de Wales și-a reluat îndatoririle regale în această săptămână, după ce a petrecut aproape o lună în reședința da din Norfolk împreună cu soția sa, prințesa de Wales, și cei trei copii ai lor, în perioada Paștelui.

Joi, în timpul unei vizite la organizația caritabilă de distribuire a alimentelor Surplus to Supper din Surrey, Prințul William a dezvăluit ce interese are acum fiului său cel mic, Prințul Louis. 

Când a fost prezentat membrilor organizației caritabile, care funcționează la Sunbury Cricket Club, Prințul William a dezvăluit cât de mult "iubește" cricketul Prințul Louis. Comentariul drăguț vine cu câteva zile înainte ca cel mai mic dintre copiii Prințului William și ai lui Kate să împlinească șase ani, pe 23 aprilie.

Dragostea pentru sport nu este o surpriză, deoarece copiii lor sunt deja mari fani ai fotbalului, rugby-ului și tenisului. În ultimii ani, cuplul și-a dus copiii mai mari, George, în vârstă de zece ani, și Charlotte, în vârstă de opt ani, la unele evenimente majore, inclusiv la Euro 2020, la Jocurile Commonwealth 2022 și la Wimbledon.

În februarie 2022, Prințesa Kate a dezvăluit că fiii ei, Prințul George și Prințul Louis, sunt jucători pasionați de rugby, descriindu-l pe Louis, pe atunci în vârstă de trei ani, drept "kamikaze".

Vorbind despre entuziasmul copiilor ei pentru rugby, atunci când s-a alăturat unui antrenament al echipei de rugby a Angliei pe stadionul Twickenham, Kate Middleton a spus: „Cu toții se bucură, Louis este un kamikaze, ne facem griji pentru că atunci când va crește, va fi în mijlocul tuturor lucrurilor".

Apariția de joi a Prințului William a fost și prima de când Kate Middleton a anunțat în martie că suferă de cancer. La angajamentul regal, el a părut emoționat în timp ce voluntara Rachel Candappa i-a înmânat două cărți de însănătoșire pentru Prințesa de Wales și pentru Regele Charles, care urmează și el un tratament împotriva cancerului.

„Mulțumesc foarte mult, ce drăguț", a spus Prințul William. Iar când Rachel a vorbit despre Prințesa de Wales, spunându-i să "aibă grijă de ea", William a promis: "Așa voi face".

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Mette Marit, Profimedia (3) jpg
Amelia, Kitty, Eliza (S   D) jpg
Regina Letizia sporty chic   profimedia 0877258936 jpg
Pauline Ducruet si Printesa Stephanie de Monaco   Instagram jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Printesa Kako a Japoniei in Grecia   profimedia 0877057103 jpg
Kate Middleton și Prințul William (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Hussein al Iordaniei și Prințesa Rajwa jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (7) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook2 jpg
Kate Middleton (20) jpg
FotoJet Sussex jpg
Principesa Sofia a României la gala Uniter   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
Kate și William, Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Frederik și Mary, Profimedia jpg
Hugh Grosvenor Foto Profimedia jpg