Îi stă bine în colanți! Regina Mary a Danemarcei a alergat la maraton alături de Frederik și copiii lor

22 mai, 2024

La fiecare apariție, Regina Mary a Danemarcei impresionează cu ținutele ei elegante, însă iată că de data aceasta, când a alergat la un maraton, a purtat colanți și pantofi sport!

Regina Mary în colanți Foto Profimedia (2) jpg

Regele Frederick al Danemarcei e pasionat de sport, în special de alergare, un hobby pe care l-a transmis întregii sale familii. An de an, monarhul își dragostea pentru acest sport în fiecare an, participând la Royal Run, o cursă caritabilă care acum, în mai 2024, a avut loc în cinci orașe diferite: Aarhus, Kalundborg, Brønderslev, Fredericia și Copenhaga.

La ora 10.20, Regele Frederik al Danemarcei și-a început ziua de maraton în Fredericia. Acolo, șeful statului danez a deschis competiția și a alergat puțin peste un kilometru. Ziua sa nu s-a încheiat aici, deoarece la ora 10.30 s-a deplasat la Aarhus, unde a alergat încă cinci kilometri, iar în jurul orei 19.00 a încheiat evenimentul la Copenhaga cu o cursă de zece kilometri.

Între timp, soția lui, Regina Mary, a alergat cinci kilometri în Kalundborg. La ediția din acest an s-a înregistrat o participare record, cu un total de 95.000 de persoane înscrise la eveniment. După ce a trecut linia de sosire, ea s-a bucurat să socializeze cu unii dintre cetățenii adunați acolo.

Cei doi câini care o însoțesc de obicei pe Regina Mary în sesiunile sale de antrenament nu au fost prezenți la maraton. „Cei doi tovarăși de cursă sunt dezamăgiți că nu au putut participa", a declarat cu umor Regina Mary într-o postare pe Instagram. 

Prinții Christian (18 ani), Isabella (17 ani) și gemenii Vincent și Josephine (13 ani) au luat, de asemenea, parte la această aventură. Moștenitorul tronului a parcurs în municipiul Brønderslev o porțiune de puțin peste un kilometru.

Pe lângă participarea la cursă, Christian al Danemarcei a avut ocazia să încerce și alte discipline sportive distractive și unice, cum ar fi disc-golf și săritura de 12 metri de mare viteză.

Prințul Christian e moștenitorul tronului danez. La vârsta de 18 ani, el se bucură de popularitate, la maraton mulți tineri au intrat în conversație cu el.

Foto: Instagram Casa Regală Daneză, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg