Îi stă bine în colanți! Regina Mary a Danemarcei a alergat la maraton alături de Frederik și copiii lor

22 mai, 2024

La fiecare apariție, Regina Mary a Danemarcei impresionează cu ținutele ei elegante, însă iată că de data aceasta, când a alergat la un maraton, a purtat colanți și pantofi sport!

Regina Mary în colanți Foto Profimedia (2) jpg

Regele Frederick al Danemarcei e pasionat de sport, în special de alergare, un hobby pe care l-a transmis întregii sale familii. An de an, monarhul își dragostea pentru acest sport în fiecare an, participând la Royal Run, o cursă caritabilă care acum, în mai 2024, a avut loc în cinci orașe diferite: Aarhus, Kalundborg, Brønderslev, Fredericia și Copenhaga.

La ora 10.20, Regele Frederik al Danemarcei și-a început ziua de maraton în Fredericia. Acolo, șeful statului danez a deschis competiția și a alergat puțin peste un kilometru. Ziua sa nu s-a încheiat aici, deoarece la ora 10.30 s-a deplasat la Aarhus, unde a alergat încă cinci kilometri, iar în jurul orei 19.00 a încheiat evenimentul la Copenhaga cu o cursă de zece kilometri.

Între timp, soția lui, Regina Mary, a alergat cinci kilometri în Kalundborg. La ediția din acest an s-a înregistrat o participare record, cu un total de 95.000 de persoane înscrise la eveniment. După ce a trecut linia de sosire, ea s-a bucurat să socializeze cu unii dintre cetățenii adunați acolo.

Cei doi câini care o însoțesc de obicei pe Regina Mary în sesiunile sale de antrenament nu au fost prezenți la maraton. „Cei doi tovarăși de cursă sunt dezamăgiți că nu au putut participa", a declarat cu umor Regina Mary într-o postare pe Instagram. 

Prinții Christian (18 ani), Isabella (17 ani) și gemenii Vincent și Josephine (13 ani) au luat, de asemenea, parte la această aventură. Moștenitorul tronului a parcurs în municipiul Brønderslev o porțiune de puțin peste un kilometru.

Pe lângă participarea la cursă, Christian al Danemarcei a avut ocazia să încerce și alte discipline sportive distractive și unice, cum ar fi disc-golf și săritura de 12 metri de mare viteză.

Prințul Christian e moștenitorul tronului danez. La vârsta de 18 ani, el se bucură de popularitate, la maraton mulți tineri au intrat în conversație cu el.

Foto: Instagram Casa Regală Daneză, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Zara Tindall Royal Ascot jpg
Prințesa Leonor și Sofia profimedia 0883197255 jpg
Prințesa Beatrice și Ducesa Sophie jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si Regina Silvia a Suediei  Casa Regala suedeza jpg
Ducesa Sophie la Royal Ascot profimedia 0883079157 jpg
Kate Middleton, Prințul William foto  GettyImages jpg
Regele Charles, Regina Camilla si Ducesa Sophie la Trooping the Colour 2024  Casa Regala (3) jpg
William și Zara Tindall colaj jpg
Prințesa Leonor și Prințesa Sofia Foto Profimedia (2) jpg
Prințesa Charlene și Prințul Albert de Monaco Foto Getty Images (5) jpg
Carole și Michael Middleton Foto Profimedia (4) jpg
Poppy Delevingne, Poppy Jamie, Eiza Gonzalez, Printesa Olympia a Greciei si Lily Jean in Ibiza  Instagram jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg
Regele Felipe in ziua incoronarii in Spania, 19 iunie 2014, Regina Letizia, Printesa Leonor, Infanta Sofia  GettyImages 450860120 jpg
Regele Felipe si Regina Letizia in ziua Incoronarii in Spania, 19 iunie 2014, si Regele Juan Carlos in ziua abdicarii fortate  Getty Images jpg
Audrey Hepburn ;i Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie si Lady Louise Windsor la Trooping the Colour 2024 profimedia 0881839450 jpg
Printul Albert de Monaco si Printesa Charle, cu copiii Printul Jacques si Printesa Gabriella cu flacara olimpica  Eric Mathon, Axel Bastello, Michael Alesi, Gaetan Luci, Palatul Princiar (4) jpg