În plină luptă cu cancerul, Kate Middleton se pregătește pentru o zi specială. Numărul 13 e cu noroc!

17 aprilie, 2024

Retrasă din viața publică pentru a-și îngriji sănătatea, Kate Middleton este cu siguranță încântată să sărbătorească un eveniment important pentru ea, în următoarele câteva săptămâni.

Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport foto  Getty jpg

Ei bine, Kate și William vor sărbători cea de-a 13-a aniversare a nunții, la doar șase zile după ziua de naștere a Prințului Louis, pe 23 aprilie. Cuplul regal s-a căsătorit pe 29 aprilie 2011, după o relație de opt ani.

Nu se știe ce va plănui cuplul pentru această zi importantă, însă William va încerca, fără îndoială, să facă aniversarea cât mai specială posibil pentru soția sa. Până la urmă, prințul a fost o sursă de „confort” și „liniște” pentru Kate, de la primirea diagnosticul ei îngrijorător, în urma operației abdominale din luna ianuarie.

Prinții de Wales s-au căsătorit la Westminster Abbey, pe 29 aprilie 2011, iar ceremonia a fost urmărită de zeci de milioane de oameni din întreaga lume. Dar, în timp ce nunta în sine a fost un eveniment cât se poate de public, tinerii căsătoriți au fost dornici să se bucure de primele lor săptămâni de căsnicie în intimitate - și atunci a intervenit Prințul William.

Moștenitorul tronului a decis să păstreze secrete detaliile lunii lor de miere până după nuntă și a reușit asta chiar și față de soția sa. Abia după ce s-a terminat tot evenimentul, mireasa a descoperit că vor petrece două săptămâni într-o vilă de lux din Seychelles.

Suntem siguri că William va găsi o cale să-și surprindă plăcut soția și anul acesta, la aniversarea lor de pe 29 aprilie. 

Anul trecut, cu această ocazie, Prinții de Wales au făcut publică o imagine cu ei pe biciclete și cu brațele unul în jurul celuilalt, într-o zi însorită, în Norfolk. Fotografia a fost postată pe contul lor oficial de Twitter, împreună cu un text scurt, „12 ani”, și un emoji cu o inimă.

Kate si William la Anmar Hall din Norfolk  profimedia 0582139462 jpg

Anul acesta, Kate și Will împlinesc 13 ani de mariaj, un număr care, deși privit tradițional ca fiind cu ghinion, în numerologie are o semnificație pozitivă. 13 este numărul care îi urmează lui 12, numărul complet, și, odată cu el, începe un nou ciclu. Așadar, după completarea unui ciclu de 12, se încheie ceea ce este vechi și începe o nouă etapă, un nou început, care sperăm să fie unul plin de fericire pentru mult încercata Prințesă de Wales.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Gemenii regali, Printul Jacques si Printesa Gabrielle si Lady Amelia si Lady Eliza Spencer  Palatul Princiar, Instagram jpg
Regele Felipe și Regine Letizia foto  GettyImages jpg
Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Mette Marit, Profimedia (3) jpg
Amelia, Kitty, Eliza (S  D) jpg
Regina Letizia sporty chic  profimedia 0877258936 jpg
Pauline Ducruet si Printesa Stephanie de Monaco  Instagram jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Printesa Kako a Japoniei in Grecia  profimedia 0877057103 jpg
Kate Middleton și Prințul William (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Hussein al Iordaniei și Prințesa Rajwa jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (7) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook2 jpg
Kate Middleton (20) jpg
FotoJet Sussex jpg
Principesa Sofia a României la gala Uniter  Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
Kate și William, Profimedia jpg