Infanta Sofia, pe cale să facă primul pas important din carieră: va înmâna premiile care îi poartă numele

22 aprilie, 2024

Se anunță un eveniment măreț pentru Infanta Sofia, fata cea mică a Regelui Felipe al Spaniei și al Reginei Letizia!

Infanta Sofia Foto Getty Images (2) jpg

Infanta Sofia, care va împlini 17 ani pe 29 aprilie, va face un pas important, prezidând pentru prima dată singură un eveniment oficial. Patrimonio Nacional a anunțat că fiica cea mică a Regelui Felipe al Spaniei și a Reginei Letizia va fi gazda unui nou concurs de fotografie care îi poartă numele și care își propune să disemineze și să împărtășească patrimoniul istoric, cultural și natural al Spaniei prin intermediul imaginilor.

Infanta Sofia se va ocupa de decernarea premiilor "în calitate de cel mai tânăr membru al Casei Regale". Concursul de fotografie Infanta Sofia va prezenta pozele surprinse de fotografi în toate palatele, mănăstirile, spațiile naturale, grădinile istorice gestionate de Patrimonio Nacional. Fotografiile câștigătoare vor fi incluse într-un microsite specific despre concurs, care va fi găzduit pe site-ul Patrimonio Nacional, iar termenul limită pentru trimiterea lucrărilor este 30 septembrie 2024. O lună mai târziu, juriul își va publica decizia.

În vara anului 2021, fiicele Regelui Felipe și ale Reginei Letizia au luat parte la primul lor angajament oficial fără părinți. La acea vreme, Prințesa Leonor avea 15 ani, iar Infanta Sofia avea 14. Împreună, purtând măști din cauza restricțiilor cauzate de pandemie, cu blugi, un tricou alb și cizme de drumeție, s-au deplasat în decorul unic al Pădurii de fagi Montejo din Madrid, unde au plantat mai mulți copaci ca act de închidere a campaniei Un copac pentru Europa.

Un an mai târziu, cu ocazia Zilei Naționale a Spaniei din 2022, Infanta Sofia și-a însoțit părinții la evenimentele din 12 octombrie, unde marea absentă a fost Prințesa Leonor, care studia pentru a susține Bacalaureatul.

În prezent, Infanta Sofia urmează, mai exact, aceleași studii ca și sora ei la UWC Atlantic College din Țara Galilor, unde se bucură de o educație aleasă.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Prințesa Beatrice Zara Tindall Foto Instagram jpg
Gemenii regali, Printul Jacques si Printesa Gabrielle si Lady Amelia si Lady Eliza Spencer   Palatul Princiar, Instagram jpg
Regele Felipe și Regine Letizia  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Mette Marit, Profimedia (3) jpg
Amelia, Kitty, Eliza (S   D) jpg
Regina Letizia sporty chic   profimedia 0877258936 jpg
Pauline Ducruet si Printesa Stephanie de Monaco   Instagram jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Printesa Kako a Japoniei in Grecia   profimedia 0877057103 jpg
Kate Middleton și Prințul William (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Hussein al Iordaniei și Prințesa Rajwa jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (7) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook2 jpg
Kate Middleton (20) jpg
FotoJet Sussex jpg
Principesa Sofia a României la gala Uniter   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg