Infanta Sofia, pe cale să facă primul pas important din carieră: va înmâna premiile care îi poartă numele

22 aprilie, 2024

Se anunță un eveniment măreț pentru Infanta Sofia, fata cea mică a Regelui Felipe al Spaniei și al Reginei Letizia!

Infanta Sofia Foto Getty Images (2) jpg

Infanta Sofia, care va împlini 17 ani pe 29 aprilie, va face un pas important, prezidând pentru prima dată singură un eveniment oficial. Patrimonio Nacional a anunțat că fiica cea mică a Regelui Felipe al Spaniei și a Reginei Letizia va fi gazda unui nou concurs de fotografie care îi poartă numele și care își propune să disemineze și să împărtășească patrimoniul istoric, cultural și natural al Spaniei prin intermediul imaginilor.

Infanta Sofia se va ocupa de decernarea premiilor "în calitate de cel mai tânăr membru al Casei Regale". Concursul de fotografie Infanta Sofia va prezenta pozele surprinse de fotografi în toate palatele, mănăstirile, spațiile naturale, grădinile istorice gestionate de Patrimonio Nacional. Fotografiile câștigătoare vor fi incluse într-un microsite specific despre concurs, care va fi găzduit pe site-ul Patrimonio Nacional, iar termenul limită pentru trimiterea lucrărilor este 30 septembrie 2024. O lună mai târziu, juriul își va publica decizia.

În vara anului 2021, fiicele Regelui Felipe și ale Reginei Letizia au luat parte la primul lor angajament oficial fără părinți. La acea vreme, Prințesa Leonor avea 15 ani, iar Infanta Sofia avea 14. Împreună, purtând măști din cauza restricțiilor cauzate de pandemie, cu blugi, un tricou alb și cizme de drumeție, s-au deplasat în decorul unic al Pădurii de fagi Montejo din Madrid, unde au plantat mai mulți copaci ca act de închidere a campaniei Un copac pentru Europa.

Un an mai târziu, cu ocazia Zilei Naționale a Spaniei din 2022, Infanta Sofia și-a însoțit părinții la evenimentele din 12 octombrie, unde marea absentă a fost Prințesa Leonor, care studia pentru a susține Bacalaureatul.

În prezent, Infanta Sofia urmează, mai exact, aceleași studii ca și sora ei la UWC Atlantic College din Țara Galilor, unde se bucură de o educație aleasă.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (6) jpg
kate william george charlotte louis jpg