Kate Middleton a fost văzută pentru prima dată în ultimele 2 luni, după ce a fost operată

5 martie, 2024

Prințesa de Wales a ieșit în public pentru prima dată de la spitalizarea de la începutul acestui an, în urma unei afecțiuni ce pare a fi cel mai mare secret de stat.

Kate a surprins pe toată lumea cu ieșirea ei de luni. FOTO: Profimedia
Kate a surprins pe toată lumea cu ieșirea ei de luni. FOTO: Profimedia

E primul semn concret de viață pe care soția moștenitorului tronului britanic îl dă în ultimele două luni, când a fost nevoită să se retragă pentru a se îngriji de sănătatea sa, ce a necesitat o intervenție abdominală majoră. De altfel, este și semnul pe care fanii Familiei Regale îl așteptau cu ardoare din partea lui Kate Middleton, care, cel mai probabil, și-a dorit de această dată să treacă nevăzută - deși era clar că paparazzi vor urmări și mașina mamei sale, în care a fost zărită stând pe scaunul copilotului.

Tot ce știm este că mama ei, Carole Middleton, conducea un SUV Audi în apropiere de Castelul Windsor și că cei de la TMZ.com au reușit să obțină o unică imagine, ce-i drept, și aceea blurată, a Prințesei de Wales.

În imagine, sesizăm că Prințesa Kate purta ochelari de soare și că părea să zâmbească - poate chiar și de multele glume făcute pe seama ei. Alături de ea, mama ei, nemachiată și concentrată să privească fix în față, părea a fi destul de obosită, mai ales că ea a fost cea desemnată să-i ajute pe Kate și pe William cu cei trei copii ai lor. 

Deși nu este clar unde mergeau, în vehicul se aflau doar ele două, și, în mod curios, nici nu erau însoțite de corpul de securitate.

Kate Middleton nu a mai fost fotografiată în public din 25 decembrie 2023, când ea, Prințul William și cei trei copii ai lor s-au asortat în nuanțe de albastru pentru un eveniment în dimineața de Crăciun la Biserica Sfânta Maria Magdalena din Norfolk, Anglia. Și, la mai puțin de o lună de la acel moment, Palatul Kensington a anunțat că Prințesa Kate a fost supusă unei "intervenții chirurgicale abdominale planificate" pe 16 ianuarie 2024.

"Operația a fost un succes și se așteaptă ca ea să rămână în spital timp de zece până la paisprezece zile, înainte de a se întoarce acasă pentru a-și continua recuperarea", se arăta în declarația remisă pe 17 ianuarie. De asemenea, se sublinia că "este puțin probabil ca ea să se întoarcă la îndatoririle publice până după Paște", care este 31 martie anul acesta. Cum luna e abia la început, iar această primă ieșire pare promițătoare, suntem optimiști cu privire la recuperarea sa.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Regele Felipe și Regina Letizia Foto getty images profimedia jpg
Regina Camilla, la Palatul Buckingham, pe 16 aprilie 2024, GettyImages (4) jpg
Prințesa Diana Foto GettyImages jpg
Prințesa Martha Louise a Norvegiei se mărită cu Durek Verrett, Getty (6) jpg
Kate Middleton Foto Getty Images jpg
Marele Duce Henri de Luxemburg si Marea Ducesă Maria Teresa   FOTO Marea Curte Ducală (8) jpg
Regele Frederik, Regina Mary alaturi de Regina Margrethe Foto Profimedia (1) jpg
Prințul William la slujba Commonwealth pe 11 martie 2024, la Londra, Getty Images (2) jpg
FotoJet Meg jpg
Prințesa moștenitoare Mette Marit a Norvegiei la Premiile de cercetare medicală, Profimedia (4) jpg
Printesa Eleonore a Belgiei la 16 ani   FOTO Casa Regală (2) jpg
Regina Mary și Regele Frederik foto Daily Mail png
Juan Carlos a abdicat (foto: reuters) jpeg