Kate Middleton, atât de singură la palatul regal. Cum o apasă lipsa de prieteni și confidenți

21 februarie, 2024

În prezent, Kate Middleton trece printr-un moment dificil legat de starea ei de sănătate. În plus, prințesa se simte și deosebit de singură la Palat.

Kate Middleton bucle (1) jpg

Desigur, Prințesa de Wales este înconjurată de cei trei copii ai ei și îl are pe William, însă la casa regală se pare că aceasta duce lipsă de apropiere umană. 

Expertul regal Duncan Larcombe a fost întrebat recent despre această suferință a Prințesei Kate, iar acesta a declarat următoarele în revista OK! UK: „A fi în Familia Regală este o poziție singuratică și Kate are foarte puțini oameni acum, mai ales după moartea Reginei, cărora să se poată adresa și în care să aibă încredere. Faptul că lucrurile n-au mers cu Meghan a fost o adevărată lovitură pentru ea, pentru că soția Prințului Harry chiar ar fi fost o altă persoană blocată în aceeași situație, cu care-ar fi putut crea o legătură. Gândiți-vă la zilele în care Diana și Fergie erau împreună mereu și se ajutau reciproc. . . Kate nu are parte de asta.”

Un alt expert regal, Jennie Bond, a confirmat spusele lui Larcombe, susținând și el că Prințesa de Wales nu are mulți confidenți în familia regală.

„Dar uneori, cei mai vechi prieteni ai tăi – cei care au fost alături de tine la greu – sunt cheia. Kate a menținut prietenii profunde cu câțiva dintre colegii ei de școală, pe care, evident, îi cunoștea înainte ca ea să intre în familia regală, așa că ei vor ști cum s-o ajute.”

În aceste clipe în care prințesa este slăbită și afectată, afecțiunea este cea care contează cel mai mult, iar soțul William se pare că își face partea lui.

Citat de New York Post, fostul majordom regal Grant Harrold, care a lucrat pentru Charles timp de șapte ani, spune că William va fi, fără îndoială, cel mai important sprijin al lui Kate.

„Este un personaj foarte grijuliu, foarte iubitor și am observat asta foarte mult când am petrecut timp cu el în trecut”, și-a amintit Harrold. „Fără îndoială că asta nu s-a schimbat, iar William se va asigura că prințesa este îngrijită și că are parte de o recuperare rapidă.”

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Regele Felipe și Regina Letizia Foto getty images profimedia jpg
Regina Camilla, la Palatul Buckingham, pe 16 aprilie 2024, GettyImages (4) jpg
Prințesa Diana Foto GettyImages jpg
Prințesa Martha Louise a Norvegiei se mărită cu Durek Verrett, Getty (6) jpg
Kate Middleton Foto Getty Images jpg
Marele Duce Henri de Luxemburg si Marea Ducesă Maria Teresa   FOTO Marea Curte Ducală (8) jpg
Regele Frederik, Regina Mary alaturi de Regina Margrethe Foto Profimedia (1) jpg
Prințul William la slujba Commonwealth pe 11 martie 2024, la Londra, Getty Images (2) jpg
FotoJet Meg jpg
Prințesa moștenitoare Mette Marit a Norvegiei la Premiile de cercetare medicală, Profimedia (4) jpg
Printesa Eleonore a Belgiei la 16 ani   FOTO Casa Regală (2) jpg
Regina Mary și Regele Frederik foto Daily Mail png
Juan Carlos a abdicat (foto: reuters) jpeg