Kate Middleton, îngrijorată pentru sănătatea mentală a lui William. Prințul a fost lovit de două ori

12 februarie, 2024

Kate Middleton este îngrijorată pentru sănătatea mentală a soțului ei, Prințul William, după ce acesta s-a văzut în poziția de a reprezenta singur monarhia britanică.

Kate și William, Wales, Getty (4) jpg

Inițial, Prințul William trebuia să-și ia o pauză de la îndatoririle regale pentru a avea grijă atât de Kate, în timp ce aceasta își revine după intervenția ei chirurgicală la abdomen, la casa lor din Windsor, cât și de cei trei copii ai lor.

Într-o discuție cu Fox News Digital, expertul regal Christopher Andersen a declarat următoarele: „Kate este îngrijorată de impactul psihic pe care aceste două lupte medicale îl au asupra soțului ei. William a spus dintotdeauna foarte clar că își dorește o viață de familie deplină, iar când Kate a devenit indisponibilă, a intervenit pentru a o ajuta cu copiii. Și-a redus programul de lucru pentru a conduce copiii la școală, iar acum și-a reluat îndatoririle regale mult mai devreme decât probabil că și-ar fi dorit”.

„Dar există momente în care datoria este mai presus de viața de familie și, la urma urmei, William este viitorul rege al Angliei”, a adăugat Andersen.

Pe 7 februarie, atunci când Prințul William a participat la Gala de caritate a Ambulanței Aeriene din Londra, acesta a făcut tot posibilul pentru a nu lăsa îngrijorarea să se citească pe chipul lui. Cu toate acestea, Prințul de Wales a apărut mult mai slab decât îl știam.

"Profit de această ocazie pentru a vă mulțumi pentru mesajele foarte amabile de sprijin atât pentru Catherine, cât și pentru tatăl meu, în special în ultimele zile. Înseamnă foarte mult pentru noi toți", a spus William în cuvântul său de deschidere, făcând referire la spitalizarea soției sale pentru o intervenție chirurgicală abdominală și diagnosticul de cancer al tatălui său.

William a continuat, apoi, glumind: „Ultimele săptămâni au avut un caracter mai degrabă medical pentru mine. Așa că m-am gândit să vin la un centru de urgență, pentru a scăpa de toate!”.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg