Kate Middleton, îngrijorată pentru sănătatea mentală a lui William. Prințul a fost lovit de două ori

12 februarie, 2024

Kate Middleton este îngrijorată pentru sănătatea mentală a soțului ei, Prințul William, după ce acesta s-a văzut în poziția de a reprezenta singur monarhia britanică.

Kate și William, Wales, Getty (4) jpg

Inițial, Prințul William trebuia să-și ia o pauză de la îndatoririle regale pentru a avea grijă atât de Kate, în timp ce aceasta își revine după intervenția ei chirurgicală la abdomen, la casa lor din Windsor, cât și de cei trei copii ai lor.

Într-o discuție cu Fox News Digital, expertul regal Christopher Andersen a declarat următoarele: „Kate este îngrijorată de impactul psihic pe care aceste două lupte medicale îl au asupra soțului ei. William a spus dintotdeauna foarte clar că își dorește o viață de familie deplină, iar când Kate a devenit indisponibilă, a intervenit pentru a o ajuta cu copiii. Și-a redus programul de lucru pentru a conduce copiii la școală, iar acum și-a reluat îndatoririle regale mult mai devreme decât probabil că și-ar fi dorit”.

„Dar există momente în care datoria este mai presus de viața de familie și, la urma urmei, William este viitorul rege al Angliei”, a adăugat Andersen.

Pe 7 februarie, atunci când Prințul William a participat la Gala de caritate a Ambulanței Aeriene din Londra, acesta a făcut tot posibilul pentru a nu lăsa îngrijorarea să se citească pe chipul lui. Cu toate acestea, Prințul de Wales a apărut mult mai slab decât îl știam.

"Profit de această ocazie pentru a vă mulțumi pentru mesajele foarte amabile de sprijin atât pentru Catherine, cât și pentru tatăl meu, în special în ultimele zile. Înseamnă foarte mult pentru noi toți", a spus William în cuvântul său de deschidere, făcând referire la spitalizarea soției sale pentru o intervenție chirurgicală abdominală și diagnosticul de cancer al tatălui său.

William a continuat, apoi, glumind: „Ultimele săptămâni au avut un caracter mai degrabă medical pentru mine. Așa că m-am gândit să vin la un centru de urgență, pentru a scăpa de toate!”.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle și Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Meghan Markle, Getty (11) jpg
Emma Tallulah Behn, fiica lui Marta Luisa a Norvegiei  profimedia 0851678162 jpg
Meghan Markle sursa  profimedia jpg
Regina Mary a Danemarcei prinscreen daily mail png
Prințul William cu Renee Salt, supraviețuitoare a Holocaustului foto  GettyImages jpg
Prințesa Beatrice în argintiu jpg
Lady Amelia și Lady Eliza Spencer GettyImages 2032788897 jpg
Kate Middleton foto  Profimedia jpg
Regina Camilla și Olena Zelenska, GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar  profimedia 0721654746 jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei GettyImages 1676789486 jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0851446362 jpg
Prințul William și Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei profimedia 0851809443 jpg
Prințul Harry foto  GettyImages(1) jpg
Prințul Andrew și fosta soție, Sarah Ferguson (2) jpg