Kate Middleton, răsfățată cu cadouri de lux în timp ce se recuperează după operația suferită! Ce a primit

23 februarie, 2024

Kate Middleton a petrecut 13 nopți la Clinica din Londra, după ce a suferit o intervenție chirurgicală abdominală. Acum, ea se recuperează la Adelaide Cottage, casa cu patru dormitoare a familiei sale, nu departe de Castelul Windsor.

kate Middleton GettyImages jpg

Prințesa Kate Middleton nu a mai apărut public de mai bine de o lună, ea se recuperează după o operație abdominală. Cu toate acestea, fanii regali au fost încântați să audă că prințesa se simte destul de bine, astfel că aceasta a călătorit cu familia ei la Anmer Hall, în Norfolk, pentru a petrece timp prețios cu copiii ei, în vacanța lor școlară. Și prietenii ei s-au mobilizat și s-au asigurat că prințesa este bine îngrijită în timpul recuperării sale.

Pe lângă familia ei, Kate Middleton are o serie de prieteni loiali, printre care Emilia Jardine-Paterson, Sophie Snuggs, Lady Laura Meade și Natasha Archer, care se crede că au fost mereu alături de ea, mai ales pentru sprijin moral.

Fostul corespondent regal al BBC, Jennie Bond, a declarat pentru OK! Magazine UK : „Sunt sigură că acești vechi prieteni ar ști exact cum să îi mențină moralul lui Kate Middleton după o operație atât de importantă.

Probabil că au răsfățat-o cu daruri fabuloase de produse spa de lux și cu coșuri cu bunătăți delicioase pentru a-i satisface papilele gustative. Ei știu ce i-ar putea plăcea să vadă la televizor sau să citească și este posibil să îi fi trimis recomandări și să o fi încurajat să se odihnească", notează Mirror. 

Jennie Bond a dezvăluit, de asemenea, despre cât de importante vor fi fost mama Carole și sora Pippa în ultimele săptămâni, spunând că se așteaptă ca mama lui Kate să fi fost "foarte îngrijorată". Ea adaugă: "Dar, uneori, cei mai vechi prieteni, care au fost alături de tine la bine și la rău, sunt exact ceea ce trebuie. Kate Middleton a păstrat o prietenie specială cu mai mulți dintre colegii ei de școală, care, evident, au cunoscut-o înainte ca familia regală să-i iasă în cale.

Kate a legat, de asemenea, prietenii puternice cu mulți dintre apropiații lui William, iar aceștia sigur au sărit în ajutor, în special cu copiii, în timp ce William jonglează cu angajamentele sale profesionale și cu grija pentru familia lui".

După ce vacanța copiilor s-a încheiat, recuperarea lui Kate Middleton a continuat la Adelaide Cottage, casa cu patru dormitoare a familiei de pe domeniul Windsor. Deși proprietatea este perfect situată pentru școala copiilor, este bine cunoscut faptul că Anmer Hall este casa preferată a soților Wales și unde au locuit permanent între 2015 și 2017.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Kate și William, Getty (8) jpg
Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Kate Middleton GettyImages jpg
Citatele inspirationale ale reginei Elisabeta Ce a spus despre printesa Diana, foto Pinterest jpg
Regele Willem Alexander al Țărilor de Jos, Regina Maxima și Prințesele Amalia, Alexia și Ariane Profimedia (2) jpg
Carole Middleton, Michael Middleton la Incoronare  GettyImages 1252743671 jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova  Casa Regala daneza, Instagram jpg
Kate Middleton William și Louis după naștere GettyImages 950373930 jpg
Frederik și Regina Mary la deschiderea expoziției Frederik X Regele Viitorului, GettyImages (6) (1) jpg
Prințul George, Prințul William foto  GettyImages jpg
Nikolai al Danemarcei, Nikolai de Monpezat si Benedikte Thoustrup in Noua Zeelanda  Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle sursa  GettyImages jpg
Regina Letizia Foto GettyImages (2) jpg
Regele și Regina Spaniei, Letizia și Sofia, GettyImages (3) jpg
FotoJetWilliam Carole jpg
Principele Radu in Soultzmatt, Alsacia  Casa Majestatii Sale (9) jpeg
Kate Middleton profimedia 0762516993 jpg
Sussex Meghan și Harry, Getty jpg