Mariaj regal de fațadă? Apariția lui Felipe alături de Letizia după ce s-a zis că trăiesc vieți separate

27 mai, 2024

După ce autorul Jaime Peñafiel a susținut că Regele Felipe și Regina Letizia nu mai dorm în același pat și nici nu mai trăiesc împreună, cei doi regali au apărut la un eveniment de marcă.

Regele Felipe și Regina Letizia Foto Getty Images (10) jpg

La sfârșitul săptămânii trecute, Principatul Asturia a găzduit o ceremonie militară  cu ocazia Zilei Forțelor Armate 2024, o festivitate care se celebrează din 1978.

La eveniment au luat parte și Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia și-au făcut apariția, care au urmărit cu interes festivitățile din tribuna regală. Amândoi au impresionat, monarhul Spaniei a purtat uniforma de căpitan general al Forțelor Aeriene, în schimb Regina Letizia a optat pentru un costum roșu, una dintre culorile sale preferate, cu un sacou lung, pantaloni supradimensionați și o cămașă de la brandul Mango. În ceea ce privește accesoriile, ea a purtat cercei lungi asortați și pantofi de sport Vivobarefoot Geo Court III, deoarece încă se recuperează după ce s-a accidentat la picior. 

Apariția lor vine după ce autorul Jaime Peñafiel a anunțat că urmează să publice carte, pe 28 mai, denumită „Los Silencios de Letizia”, care va conține noi informații-bombă despre infidelitățile Reginei Letizia.

În conținutul acesteia se pare că se regăsește o „criză maritală” a cuplului regal, Letizia ar fi părăsit reședința de vară a familiei regale, din Majorca, pentru a se întâlni cu alt bărbat. Fanii regali așteaptă ca identitatea bărbatului cu care Letizia a zburat din Madrid spre New York, în 2012, să fie făcută publică în această carte.

Autorul de 91 de ani, care este foarte activ în domeniul său de activitate, susține că Regina Spaniei și Regele Felipe nu mai dorm în același pat și nici nu mai trăiesc împreună. „Nu cred că mai locuiesc nici măcar sub același acoperiș”, a dezvăluit Peñafiel în El Cierre Digital.

„Păstrează doar aparențele în public. Felipe e un om bun, încearcă să-și facă treaba cum poate mai bine, dar Letizia i-a făcut mult rău”, a continuat jurnalistul să spună.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Prințesa Beatrice, Foto Getty (1) jpg
kate middleton (4) jpg
Lady Louise Windsor, skinny jeans vs Trooping the Colour   Profimedia jpg
Ducesa Sophie foto GettyImages 2157423693 jpg
Felipe, Letizia, Prințesa Elena, Prințesa Cristina și Inaki Urdangarin, 2011, Getty jpg
Margareta a României în Finlanda colaj Facebook jpg
Regele Juan Carlos cu fiicele Infanta Cristina si Infanta Elena si nepotii Juan Valentin Urdangarin, Felipe Juan Froilan si Victoria Federica de Marichalar   GettyImages 2143422506 jpg
Prințul Carl Philip și Sofia ai Suediei profimedia 0882286416 jpg
Regele Charles și Regina Camilla Foto Getty Images (4) jpg
regele frederik al danemarcei si gemenii lui foto instagram jpg
Kate Middleton Trooping The Colour Foto Profimedia (8) jpg
Prințul George profimedia 0881962444 jpg
Prințesa Charlotte colaj jpg
FotoJet Will și Kate jpg
Ducesa Sophie la Trooping the Colour Foto Profimedia (2) jpg
Louis, William, Kate, Charlotte, George, Profimedia jpg
Prințul George la Trooping the Colour Foto Profimedia (3) jpg
Natasha Archer, asistenta personală a Prințesei de Wales, Getty (1) jpg