Meghan Markle, haine de lux și mese la cele mai sofisticate restaurante. Cum a apărut iar Ducesa

23 februarie, 2024

Lumea bună din Beverly Hills se răsfață cu o nouă locație a unuia dintre cele mai bine cotate și de lux restaurante: Cipriani. Ducesa de Sussex a luat de îndată pulsul noii locații, fără Prințul Harry.

FotoJetMeghan jpg

Meghan Markle adoră să se răsfețe în restaurante de lux și cu haine de firmă. A optat din nou pe una dintre nuanțele sale preferate, cafeniul.

Fosta actriță ”Suits” s-a îmbrăcat chiar regal: pantaloni largi, negri, pulover negru pe gât, balerini, un palton maro și poșetă din piele întoarsă din aceeași culoare și balerini.

Ducesa de Sussex recent întoarsă din Canada a purtat și niște ochelari de soare aviator, foarte șic.

Acest restaurant italian este o nouă nestemată în ”coroana” unui brand de familie de patru generații, cu rădăcini la Veneția, Milano, New York și Las Vegas, și a devenit rapid un punct de atracție în California, din ianuarie, de când a fost deschis.

Apariția lui Meghan Markle a fost una solo, fără Prințul Harry, confirmând cumva tacit planurile Ducilor de Sussex de a se extinde public independent.

Împreună au mers recent în Canada, pentru a pune la punct detaliile legate de viitoarele Jocuri Invictus.

Paltonul de culoarea caramelului îi vine de minune lui Meghan și este o piesă de lux de la Max Mara din cașmir, care îi conferă Ducesei de Sussex acest look de divă. Se potrivește foarte bine cu nuanța părului ei și cu tenul ușor închis la culoare.

Ce-i drept, Meghan Markle este una dintre cele mai stilate ducese. Însă e o femeie care vrea să pară că nu pune mare accent pe titluri. În Canada, le-a mărturisit organizatorilor că o pot numi simplu, ”doamnă”.

Când au vorbit cu Scott Moore, care este un veteran al televiziunii canadiene și noul director executiv al Jocurilor Invictus, cei doi soți au clarificat cum anume trebuie să li se adreseze. După cum a dezvăluit în editorialul lui Richard Eden pentru Daily Mail, el a spus: „Am avut grijă să întreb cum ar trebui să mă adresez lor când vor ajunge aici.

Mi s-a spus că un simplu "domnule" și "doamnă" este suficient". Aceste apelative reprezintă modul în care membrii publicului sunt instruiți să îi salute pe membrii Familiei Regale. Membrii de sex masculin ai familie regale ar trebui să fie salutați cu "Alteța Voastră Regală" în primă instanță și apoi cu "Domnule". Pentru membrii de sex feminin, este "Alteța Voastră Regală" și apoi "Doamnă".

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg
Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei jpg
copii Prințul William și Prințul Harry jpg
Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg
banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Regele Felipe și Regina Letizia Foto getty images profimedia jpg