Meghan nu mai vrea ”să pună piciorul în Marea Britanie”. Decizia îl afectează pe Prințul Harry enorm

29 noiembrie, 2023

Prințul Harry ar fi fost dornic să se întoarcă în Marea Britanie pentru a fi mai aproape de familia sa, dar potrivit unui autor regal, Meghan Markle a exclus acest lucru.

Harry şi Meghan FOTO Profimedia

Chiar dacă în cazul Ducelui de Sussex sângele apă nu se face și cochetează cu ideea unei reveniri în patria mamă, se pare că acest lucru este complet exclus de soția sa, Ducesa de Sussex. Meghan Markle nu are nicio dorință să se întoarcă în Anglia.

Potrivit lui Omid Scobie, autorul Finding Freedom, dar și a celei mai recente cărți Endgame, care face deja furori în întreaga lume, apare ideea centrală potrivit căreia Ducesa de Sussex „nu s-a simțit niciodată cu adevărat ca acasă” în Marea Britanie și „nu vrea să mai calce niciodată în Anglia”.

Omid Scobie a mai scris în cartea sa că Meghan Markle este și cea care s-a opus prezenței familiei lor extinse la încoronarea Regelui Charles, în pofida presiunii media și a invitației scrise primite de la Palat. Care a fost motivul, de fapt?

Se arată în Endgame că fosta actriță din Suits a refuzat categoric, întrucât ”nu mai dorește să se scufunde iarăși în vechea telenovelă de la Curte.”

În ciuda faptului că Meghan Markle nu mai vrea să se întoarcă în Marea Britanie, Ducii de Sussex păstrează totuși o relație strânsă cu actualul monarh britanic, Scobie dezvăluind că l-au ținut „la curent cu viața lor de familie, trimițându-i fotografii cu copiii”.

Deși cuplul pare deschis să repare relațiile cu Regele Charles, această carte a lui Omid Scobie, pe care mulți îl numesc „purtător de cuvânt al lui Meghan”, ar putea cauza alte probleme în ceea ce privește reintegrarea cuplului în familie.

În aparență, Ducii de Sussex duc o viață liniștită în California, la Montecito. Copiii lor cu adevărat au fost feriți de dramele prezente în monarhia britanică. Însă pentru cât timp? Izolarea nu poate fi o soluție pe termen lung, nici măcar una care să aducă liniște sufletească.

Foto: Profimedia și Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg