Meghan nu mai vrea ”să pună piciorul în Marea Britanie”. Decizia îl afectează pe Prințul Harry enorm

29 noiembrie, 2023

Prințul Harry ar fi fost dornic să se întoarcă în Marea Britanie pentru a fi mai aproape de familia sa, dar potrivit unui autor regal, Meghan Markle a exclus acest lucru.

Harry şi Meghan FOTO Profimedia

Chiar dacă în cazul Ducelui de Sussex sângele apă nu se face și cochetează cu ideea unei reveniri în patria mamă, se pare că acest lucru este complet exclus de soția sa, Ducesa de Sussex. Meghan Markle nu are nicio dorință să se întoarcă în Anglia.

Potrivit lui Omid Scobie, autorul Finding Freedom, dar și a celei mai recente cărți Endgame, care face deja furori în întreaga lume, apare ideea centrală potrivit căreia Ducesa de Sussex „nu s-a simțit niciodată cu adevărat ca acasă” în Marea Britanie și „nu vrea să mai calce niciodată în Anglia”.

Omid Scobie a mai scris în cartea sa că Meghan Markle este și cea care s-a opus prezenței familiei lor extinse la încoronarea Regelui Charles, în pofida presiunii media și a invitației scrise primite de la Palat. Care a fost motivul, de fapt?

Se arată în Endgame că fosta actriță din Suits a refuzat categoric, întrucât ”nu mai dorește să se scufunde iarăși în vechea telenovelă de la Curte.”

În ciuda faptului că Meghan Markle nu mai vrea să se întoarcă în Marea Britanie, Ducii de Sussex păstrează totuși o relație strânsă cu actualul monarh britanic, Scobie dezvăluind că l-au ținut „la curent cu viața lor de familie, trimițându-i fotografii cu copiii”.

Deși cuplul pare deschis să repare relațiile cu Regele Charles, această carte a lui Omid Scobie, pe care mulți îl numesc „purtător de cuvânt al lui Meghan”, ar putea cauza alte probleme în ceea ce privește reintegrarea cuplului în familie.

În aparență, Ducii de Sussex duc o viață liniștită în California, la Montecito. Copiii lor cu adevărat au fost feriți de dramele prezente în monarhia britanică. Însă pentru cât timp? Izolarea nu poate fi o soluție pe termen lung, nici măcar una care să aducă liniște sufletească.

Foto: Profimedia și Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle, Getty (11) jpg
Emma Tallulah Behn, fiica lui Marta Luisa a Norvegiei  profimedia 0851678162 jpg
Meghan Markle sursa  profimedia jpg
Regina Mary a Danemarcei prinscreen daily mail png
Prințul William cu Renee Salt, supraviețuitoare a Holocaustului foto  GettyImages jpg
Prințesa Beatrice în argintiu jpg
Lady Amelia și Lady Eliza Spencer GettyImages 2032788897 jpg
Kate Middleton foto  Profimedia jpg
Regina Camilla și Olena Zelenska, GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar  profimedia 0721654746 jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei GettyImages 1676789486 jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0851446362 jpg
Prințul William și Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei profimedia 0851809443 jpg
Prințul Harry foto  GettyImages(1) jpg
Prințul Andrew și fosta soție, Sarah Ferguson (2) jpg
regele harald al norvegiei (3) jpg