Noi dezvăluiri bombă despre familia regală britanică! Cum l-ar fi jignit Regele Charles pe Harry

28 noiembrie, 2023

Noua carte explozivă a lui Omid Scobie, Endgame, apare astăzi Marea Britanie. Scriitorul face numeroase dezvăluiri, unele dintre ele e clar că vor zgudui familia regală. Și numele lui Meghan Markle apare în rândurile cărții!

Harry, Charles, Camilla, Meghan, Foto Getty (2) jpg

Biograful neoficial al lui Meghan Markle și al Prințului Harry dezvăluie amănunte despe certurile și crizele din cadrul familiei regale britanice. 

Potrivit sinopsisului, Endgame este o autoproclamată "investigație" asupra stării actuale a monarhiei britanice, care cuprinde "un rege nepopular, un moștenitor al tronului însetat de putere, o regină dispusă să facă tot ce este posibil pentru a-și păstra imaginea și un prinț forțat să înceapă o nouă viață după ce a fost trădat de propria familie".

Prințul Harry și Meghan Markle s-au distanțat de cartea explozivă, însă e cunoscut faptul că ei l-au ajutat scriitorul Omid Scobie la publicarea primei lui cărți regale, Finding Freedom. Acum iată ce a ieșit la iveală din noua lui carte. 

Adevăratul motiv pentru care Prințul Harry a părăsit familia egală

Prințul Harry și Meghan Markle au renunțat la îndatoririle lor regale la începutul anului 2020 înainte de a se muta în SUA. Mulți au criticat această mutare și l-au catalogat pe duce ca fiind o "amenințare la adresa coroanei".

Dar Omid Scobie susține acum că știe adevăratul motiv pentru care Harry a vrut să plece și că acesta are legătură cu libertatea sa personală. El a scris: "În ochii unora din cadrul instituției, Harry este o amenințare la adresa coroanei. Libertatea sa de a-și exercita propria gândire în afara limitelor instituției l-a transformat în dușman".

Meghan Markle "nu vrea să mai pună niciodată piciorul în Anglia"

Omid Scobie susține că ducele de Sussex este "gata să uite" dușmănia actuală cu familia regală, în timp ce tânjește după o reconciliere. Extrasele divulgate de The Express dezvăluie că Prințul Harry ar fi spus: "Sunt gata să uit. Primiți scuze sau explicații? În acest moment, cui îi mai pasă, nu?".

De asemenea, el a scris că atât Prințul Harry, cât și Meghan Markle încearcă să îl țină pe Regele Charles "la curent cu viața lor de familie, trimițându-i fotografii cu Prințul Archie și Prințesa Lilibet". Dar, potrivit lui Scobie, chiar dacă prințul vrea să reia relația cu tatăl său, Meghan Markle "nu vrea să mai pună niciodată piciorul în Anglia".

Regele Charles l-a numit pe Prințul Harry "acel prost" după lansarea documentarului său pe Netflix

Regele Charles ar fi fost atât de furios pe Prințul Harry după ce a fost lansat documentarul său și al lui Meghan Markle de pe Netflix, încât l-a numit "acel prost". Cartea ar fi prezentat în detaliu reacția monarhului după ce Prințul Harry a dezvăluit prea multe amănunte din culisele familiei egale. 

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regina Rania a Iordaniei (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei GettyImages 1676789486 jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi   profimedia 0851446362 jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei profimedia 0851809443 jpg
Prințul Harry  foto   GettyImages(1) jpg
Prințul Andrew și fosta soție, Sarah Ferguson (2) jpg
regele harald al norvegiei (3) jpg
Regina Letizia (2) jpg
harry william kate hepta 2759303 jpg jpeg
Printul Ernst August de Hanovra si Printesa Caroline de Monaco la balconul Palatului Princiar din Monaco   GettyImages 77978912 jpg
Prințul Pavlos și Prințesa Marie Chantal profimedia 0851475097 jpg
Prințul Harry prezent la Londra pe 7 septembrie 2023 la ceremonia WellChild Awards, Profimedia jpg
Prințul și Prințesa Michael de Kent GettyImages 2034834696 jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Kate și William în negru 1, Getty jpg
Regina Camilla jpg