Noi dezvăluiri bombă despre familia regală britanică! Cum l-ar fi jignit Regele Charles pe Harry

28 noiembrie, 2023

Noua carte explozivă a lui Omid Scobie, Endgame, apare astăzi Marea Britanie. Scriitorul face numeroase dezvăluiri, unele dintre ele e clar că vor zgudui familia regală. Și numele lui Meghan Markle apare în rândurile cărții!

Harry, Charles, Camilla, Meghan, Foto Getty (2) jpg

Biograful neoficial al lui Meghan Markle și al Prințului Harry dezvăluie amănunte despe certurile și crizele din cadrul familiei regale britanice. 

Potrivit sinopsisului, Endgame este o autoproclamată "investigație" asupra stării actuale a monarhiei britanice, care cuprinde "un rege nepopular, un moștenitor al tronului însetat de putere, o regină dispusă să facă tot ce este posibil pentru a-și păstra imaginea și un prinț forțat să înceapă o nouă viață după ce a fost trădat de propria familie".

Prințul Harry și Meghan Markle s-au distanțat de cartea explozivă, însă e cunoscut faptul că ei l-au ajutat scriitorul Omid Scobie la publicarea primei lui cărți regale, Finding Freedom. Acum iată ce a ieșit la iveală din noua lui carte. 

Adevăratul motiv pentru care Prințul Harry a părăsit familia egală

Prințul Harry și Meghan Markle au renunțat la îndatoririle lor regale la începutul anului 2020 înainte de a se muta în SUA. Mulți au criticat această mutare și l-au catalogat pe duce ca fiind o "amenințare la adresa coroanei".

Dar Omid Scobie susține acum că știe adevăratul motiv pentru care Harry a vrut să plece și că acesta are legătură cu libertatea sa personală. El a scris: "În ochii unora din cadrul instituției, Harry este o amenințare la adresa coroanei. Libertatea sa de a-și exercita propria gândire în afara limitelor instituției l-a transformat în dușman".

Meghan Markle "nu vrea să mai pună niciodată piciorul în Anglia"

Omid Scobie susține că ducele de Sussex este "gata să uite" dușmănia actuală cu familia regală, în timp ce tânjește după o reconciliere. Extrasele divulgate de The Express dezvăluie că Prințul Harry ar fi spus: "Sunt gata să uit. Primiți scuze sau explicații? În acest moment, cui îi mai pasă, nu?".

De asemenea, el a scris că atât Prințul Harry, cât și Meghan Markle încearcă să îl țină pe Regele Charles "la curent cu viața lor de familie, trimițându-i fotografii cu Prințul Archie și Prințesa Lilibet". Dar, potrivit lui Scobie, chiar dacă prințul vrea să reia relația cu tatăl său, Meghan Markle "nu vrea să mai pună niciodată piciorul în Anglia".

Regele Charles l-a numit pe Prințul Harry "acel prost" după lansarea documentarului său pe Netflix

Regele Charles ar fi fost atât de furios pe Prințul Harry după ce a fost lansat documentarul său și al lui Meghan Markle de pe Netflix, încât l-a numit "acel prost". Cartea ar fi prezentat în detaliu reacția monarhului după ce Prințul Harry a dezvăluit prea multe amănunte din culisele familiei egale. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg