O nouă imagine cu Prințul William și Prințesa Kate în spațiul public. Cuplul regal încântat, în vizită

29 mai, 2024

Fotografie adorabilă, nemaivăzută până acum. Imaginea a fost distribuită de o pensiune din Țara Galilor.

Kate Middleton și Prințul William (4) jpg

Prințul și Prințesa de Wales vizitează cu plăcere Țara Galilor. Un astfel de moment a fost reamintit de o pensiune din sudul Țării Galilor, printr-o imagine care nu a mai fost văzută până acum.

Cei doi s-au bucurat de natură în aprilie 2023.

Pensiunea locală a distribuit o fotografie nemaivăzută până acum a Prințului și Prințesei de Wales, făcută în timpul unei călătorii oficiale în Țara Galilor în aprilie anul trecut.

Prințul William și Kate Middleton au stat la Duffryn Mawr, o casă de țară frumoasă la marginea Brecon Beacons, în timpul vizitei lor în văile South Wales și Mid Wales.

Imaginea adorabilă a cuplului regal a fost încărcată pe pagina de Facebook a B&B-ului. Îi vedem pe cei doi soți zâmbind larg, în timp ce pozau cu membrii personalului în curtea proprietății uimitoare.

© Facebook / Duffryn Mawr Country House
© Facebook / Duffryn Mawr Country House

Prințul William purta un pardesiu lung până la genunchi, în timp ce frumoasa Kate avea o rochie în carouri, cizme lungi negre, din piele întoarsă, practic ținutele pe care le-au purtat cei doi pentru a vizita situl memorial Aberfan, pe 28 aprilie.

„A trecut 1 an de când i-am primit aici pe William și Kate, prințul și prințesa de Wales, la Duffryn Mawr! Am fost încântați să-i avem oaspeți pentru o noapte aici, când au vizitat The Brecon Beacons. Atât de amabili și prietenoși au fost! Ne-a făcut plăcere să-i avem în preajmă”, este mesajul transmis pe Facebook de pensiune.

Așadar, cuplul a înnoptat aici. La vremea respectivă, au avut o vizită extinsă în Țara Galilor, ai cărei prinți sunt.

Au primit titlurile acestea imediat după ce Regele Charles a urcat pe tron. Actualul monarh a fost anteriorul Prinț de Wales. Prințul de Wales este întotdeauna prințul moștenitor al Coroanei. Kate Middleton este următoarea Prințesă de Wales după Diana, mama lui William, care a murit în cunoscutul accident de mașină din Paris, pe 31 august 1997.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Prințesa Leonor și Sofia profimedia 0883197255 jpg
Prințesa Beatrice și Ducesa Sophie jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si Regina Silvia a Suediei  Casa Regala suedeza jpg
Ducesa Sophie la Royal Ascot profimedia 0883079157 jpg
Kate Middleton, Prințul William foto  GettyImages jpg
Regele Charles, Regina Camilla si Ducesa Sophie la Trooping the Colour 2024  Casa Regala (3) jpg
William și Zara Tindall colaj jpg
Prințesa Leonor și Prințesa Sofia Foto Profimedia (2) jpg
Prințesa Charlene și Prințul Albert de Monaco Foto Getty Images (5) jpg
Carole și Michael Middleton Foto Profimedia (4) jpg
Poppy Delevingne, Poppy Jamie, Eiza Gonzalez, Printesa Olympia a Greciei si Lily Jean in Ibiza  Instagram jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg
Regele Felipe in ziua incoronarii in Spania, 19 iunie 2014, Regina Letizia, Printesa Leonor, Infanta Sofia  GettyImages 450860120 jpg
Regele Felipe si Regina Letizia in ziua Incoronarii in Spania, 19 iunie 2014, si Regele Juan Carlos in ziua abdicarii fortate  Getty Images jpg
Audrey Hepburn ;i Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie si Lady Louise Windsor la Trooping the Colour 2024 profimedia 0881839450 jpg
Printul Albert de Monaco si Printesa Charle, cu copiii Printul Jacques si Printesa Gabriella cu flacara olimpica  Eric Mathon, Axel Bastello, Michael Alesi, Gaetan Luci, Palatul Princiar (4) jpg
Royal Ascot jpg