Or fi ei socrii viitorului Rege al Angliei, dar soții Middleton sunt azi falimentari

3 aprilie, 2024

Părinții lui Kate Middleton, odinioară antreprenori de succes, n-au strâns banii necesari pentru a evita falimentul firmei lor.

Socrii Prințului William au pierdut afacerea de familie, Party Pieces. FOTO: Profimedia
Socrii Prințului William au pierdut afacerea de familie, Party Pieces. FOTO: Profimedia

Soții Middleton traversează una dintre cele mai negre perioade din viața lor. Fiica lor cea mare, Prințesa de Wales, s-a îmbolnăvit grav și, în urma operației de la finalul lunii ianuarie, testele au arătat că suferă de o formă de cancer. Bătălia ei pentru viață a strâns și mai mult familia în jurul ei, însă asta a însemnat și ca senioara Carole Middleton să se mute cu ea, pentru a o ajuta cu copiii și cu treburile zilnice, în timp ce Michael Middleton, aflat și el în apropiere, încearcă să se facă și el util. Iar acum, ca și cum toate acestea n-ar fi fost îndeajuns de greu de dus, afacerea lor e falimentară, fără nicio cale de a putea fi recuperată.

Tehnic vorbind,Party Pieces a intrat în administrare anul trecut, datorând creditorilor 2,6 milioane de lire sterline. Iar acum, Interpath Advisory (IA), firma responsabilă de gestionarea insolvenței afacerii conduse de părinții Prințesei Kate, a recunoscut că nu va putea plăti costurile de recuperare, deoarece suma tot mai mare depășește 260.000 de lire sterline. Și asta pentru că procesul de insolvență a presupus mai multe ore decât se așteptau pentru a îndeplini cerințele legale și pentru a răspunde la întrebările creditorilor.

Party Pieces a fost înființată de părinții Prințesei Kate, Carole și Michael Middleton, în 1987, ca o afacere care vindea accesorii pentru petreceri și a avut atât de mult succes, încât banii generați au ajutat la plata trimiterii Prințesei Kate și a fraților ei, Pippa și James, la prestigiosul Marlborough College. Dar, de atunci, a întâmpinat dificultăți financiare în timpul pandemiei și, în cele din urmă, a intrat în administrare.

Anul trecut, afacerea a fost vândută antreprenorului James Sinclair pentru 180.000 de lire sterline, prin intermediul unui proces de administrare pre-pack, potrivit Times, lăsând Interpath Advisory cu fonduri limitate pentru a-și îndeplini obligațiile față de creditori.

Mama Prințesei de Wales, Carole, s-a retras din conducerea zilnică a afacerii în 2019 și a devenit ambasador al mărcii, dar a fost "adusă înapoi" pentru a ajuta la conducerea companiei, în timp ce aceasta căuta un acord de salvare în primăvara anului 2023.

Acum, în contextul medical și emoțional dat, eșecul acestei afaceri este cel mai puțin important. Imposibilitatea de-a plăti acea sumă e minoră pe lângă tema care preocupă opinia publică de pe întreg mapamondul, și anume recuperarea sănătății lui Kate Middleton.

FOTO: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Kate Middleton și Prințul William (1) jpg
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
Lady Gabriella Kingston și Thomas Kingston, Profimedia jpg
Pippa, Carole și Kate Middleton, Profimedia (1) jpg
Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
Printesa Isabella a Danemarcei Foto Getty Images jpg
Wallis Simpson și Ducele de Windsor   GettyImages 3430676 jpg
Prințesa Charlene de Monaco la campionatul de rugby  GettyImages 2147944792 jpg
Regina Camilla Foto profimedia (6) jpg
FotoJetdeKent jpg
regele charles si william si harry jpg
Meghan Markle cu Kelly McKee Zajfen pt Alliance of Moms   FOTO Instagram (1) jpg
Regina Mary, GettyImages jpg
Sofia Ducesa de Huescar și Letizia Foto profimedia jpg
Regele Charles și Regina Camilla, în Franța, pe 22 septembrie (10) jpg
Sarah Ferguson, GettyImages jpg
Infanta Sofia Foto Getty Images (2) jpg