Presupusa amantă a Prințului William are un plan de a-i uzurpa locul Prințesei Kate?

20 mai, 2024

Rose Hanbury se află din nou în centrul atenției, după ce s-a văzut cu Regina Camilla.

Totul pare să indice că între cei doi ar exista o idilă secretă. FOTO: Getty Images
Totul pare să indice că între cei doi ar exista o idilă secretă. FOTO: Getty Images

Presa britanică a prins din nou un fir în complicatul caz al lui Rose Hanbury (40), marchiza cu care se presupune că Prințul William ar fi avut o aventură. Mai precis, s-a aflat despre întâlnirea acesteia cu Regina Camilla (76) la închiderea concursului hipic Badminton Horse Trials. Deși a fost o întâlnire foarte scurtă, cele două au stat de vorbă și au fost foarte prietenoase.

Rose Hanbury nu a mai fost în atenția presei din luna martie, când a fost nevoită să apeleze la avocații săi pentru a nega zvonurile privind presupusa sa relație cu Prințul William (41). Aceste zvonuri nu erau noi, deoarece ele au fost lansate încă din 2019. Cu toate acestea, în ultimele luni, ele au luat din nou amploare, iar Mmarchiza de Cholmondeley a fost nevoită să ia măsuri: „Este total fals", a declarat firma de avocatură care îi apără interesele lui Rose Hanbury la mijlocul lunii martie.

Rose Hanbury și Regina Camilla. FOTO: Getty Images
Rose Hanbury și Regina Camilla. FOTO: Getty Images

Acum, presa britanică s-a pronunțat din nou împotriva presupusei amante. Mișcările ei recente au fost analizate cu lupa, iar unele media din țară indică o strategie clară din partea lui Rose pentru a se apropia de Coroană și chiar pentru a-i „uzurpa locul lui Kate".

Site-ul "The List" a fost cel care a făcut lumină în ceea ce privește strategia „ascunsă” a lui Rose Hanbury față de Familia Regală. Întâlnirea ei cu Regina Camilla nu a fost singura apropiere de Coroana britanică din ultimele zile. Pe 15 mai, Rose Hanbury și soțul ei, David Cholmondeley, au participat la ceremonia de decernare a Ordinului Imperiului Britanic la Catedrala Paul din Londra. Lordul Oliver Cholmondeley, fiul cuplului, a fost prezent în calitate de paj și a avut sarcina de a purta tivul robei stacojii a Regelui Charles al III-lea. Deși la prima vedere ar putea părea că Marchiza de Cholmondeley a fost acolo doar pentru a-și susține fiul într-un moment atât de special și remarcabil, o parte din presa britanică sugerează că a fost mai mult decât atât.

Părerea generală este că acum, de când Prințesa Kate este departe de îndatoririle sale instituționale - deoarece încă urmează un tratament împotriva cancerului - Rose Hanbury profită de această ocazie pentru a fi văzută din ce în ce mai des la evenimentele regale. De asemenea, a fost de la sine înțeles că, la întâlnirea cu Regina Camilla, Marchiza de Cholmondeley a purtat o pălărie Lock Hatters pe care o văzusem deja la Prințesa de Wales. 'The List' precizează că „pălăria lui Hanbury a lovit, de asemenea, o coardă sensibilă, deoarece arăta identic cu o pălărie purtată anterior de Kate".

În afară de asta, amintim că Rose Hanbury și David Cholmondeley au participat deja la evenimente ale Coroanei britanice cu alte ocazii, cum ar fi Încoronarea Regelui Charles al III-lea în mai 2023. Atunci, o persoană foarte apropiată cuplului a luat apărarea lor și a declarat că "nu a existat niciodată vreo dușmănie între Kate și Rose": "Familia este un vechi aliat al Coroanei", a dat asigurări pentru "Daily Beast".

Deși Rose Hanbury a decis să ia măsuri legale după ce în presă au apărut zvonuri de infidelitate, Palatul Kensington nu a comentat niciodată pe această temă. Pentru a înțelege mai bine cum s-a ajuns aici, trebuie să ne întoarcem în 2019, când editorialistul britanic Giles Coren a semănat semințele îndoielii cu privire la această presupusă aventură între Rose și William. Expertul în Coroana britanică a susținut că a existat "ceva mai mult decât prietenie". Peste noapte, acest lucru a făcut ca toată presa din țară să înceapă să o arate cu degetul pe Marchiza de Cholmondeley, care la acea vreme avea o relație foarte apropiată cu Familia Regală și, mai ales, cu Prințesa Kate.

FOTO: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg