Presupusa amantă a Prințului William are un plan de a-i uzurpa locul Prințesei Kate?

20 mai, 2024

Rose Hanbury se află din nou în centrul atenției, după ce s-a văzut cu Regina Camilla.

Totul pare să indice că între cei doi ar exista o idilă secretă. FOTO: Getty Images
Totul pare să indice că între cei doi ar exista o idilă secretă. FOTO: Getty Images

Presa britanică a prins din nou un fir în complicatul caz al lui Rose Hanbury (40), marchiza cu care se presupune că Prințul William ar fi avut o aventură. Mai precis, s-a aflat despre întâlnirea acesteia cu Regina Camilla (76) la închiderea concursului hipic Badminton Horse Trials. Deși a fost o întâlnire foarte scurtă, cele două au stat de vorbă și au fost foarte prietenoase.

Rose Hanbury nu a mai fost în atenția presei din luna martie, când a fost nevoită să apeleze la avocații săi pentru a nega zvonurile privind presupusa sa relație cu Prințul William (41). Aceste zvonuri nu erau noi, deoarece ele au fost lansate încă din 2019. Cu toate acestea, în ultimele luni, ele au luat din nou amploare, iar Mmarchiza de Cholmondeley a fost nevoită să ia măsuri: „Este total fals", a declarat firma de avocatură care îi apără interesele lui Rose Hanbury la mijlocul lunii martie.

Rose Hanbury și Regina Camilla. FOTO: Getty Images
Rose Hanbury și Regina Camilla. FOTO: Getty Images

Acum, presa britanică s-a pronunțat din nou împotriva presupusei amante. Mișcările ei recente au fost analizate cu lupa, iar unele media din țară indică o strategie clară din partea lui Rose pentru a se apropia de Coroană și chiar pentru a-i „uzurpa locul lui Kate".

Site-ul "The List" a fost cel care a făcut lumină în ceea ce privește strategia „ascunsă” a lui Rose Hanbury față de Familia Regală. Întâlnirea ei cu Regina Camilla nu a fost singura apropiere de Coroana britanică din ultimele zile. Pe 15 mai, Rose Hanbury și soțul ei, David Cholmondeley, au participat la ceremonia de decernare a Ordinului Imperiului Britanic la Catedrala Paul din Londra. Lordul Oliver Cholmondeley, fiul cuplului, a fost prezent în calitate de paj și a avut sarcina de a purta tivul robei stacojii a Regelui Charles al III-lea. Deși la prima vedere ar putea părea că Marchiza de Cholmondeley a fost acolo doar pentru a-și susține fiul într-un moment atât de special și remarcabil, o parte din presa britanică sugerează că a fost mai mult decât atât.

Părerea generală este că acum, de când Prințesa Kate este departe de îndatoririle sale instituționale - deoarece încă urmează un tratament împotriva cancerului - Rose Hanbury profită de această ocazie pentru a fi văzută din ce în ce mai des la evenimentele regale. De asemenea, a fost de la sine înțeles că, la întâlnirea cu Regina Camilla, Marchiza de Cholmondeley a purtat o pălărie Lock Hatters pe care o văzusem deja la Prințesa de Wales. 'The List' precizează că „pălăria lui Hanbury a lovit, de asemenea, o coardă sensibilă, deoarece arăta identic cu o pălărie purtată anterior de Kate".

În afară de asta, amintim că Rose Hanbury și David Cholmondeley au participat deja la evenimente ale Coroanei britanice cu alte ocazii, cum ar fi Încoronarea Regelui Charles al III-lea în mai 2023. Atunci, o persoană foarte apropiată cuplului a luat apărarea lor și a declarat că "nu a existat niciodată vreo dușmănie între Kate și Rose": "Familia este un vechi aliat al Coroanei", a dat asigurări pentru "Daily Beast".

Deși Rose Hanbury a decis să ia măsuri legale după ce în presă au apărut zvonuri de infidelitate, Palatul Kensington nu a comentat niciodată pe această temă. Pentru a înțelege mai bine cum s-a ajuns aici, trebuie să ne întoarcem în 2019, când editorialistul britanic Giles Coren a semănat semințele îndoielii cu privire la această presupusă aventură între Rose și William. Expertul în Coroana britanică a susținut că a existat "ceva mai mult decât prietenie". Peste noapte, acest lucru a făcut ca toată presa din țară să înceapă să o arate cu degetul pe Marchiza de Cholmondeley, care la acea vreme avea o relație foarte apropiată cu Familia Regală și, mai ales, cu Prințesa Kate.

FOTO: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Grace Kelly foto GettyImages 1366731789 jpg
Kate Middleton Hugh Grosvenor jpg
Olivia Henson, Profimedia (1) jpg
Colaj Sarah Kate jpg
Camilla și Brigitte în Normandia, Profimedia (2) jpg
Nunta regală foto GettyImages 1051970640 jpg
Ziua Z   GettyImages 2155670964 jpg
Prințesa Beatrice și soțul ei, Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages (1) jpg
Regina Rania a Iordaniei profimedia 0879172587 jpg
Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (8) jpg
2024 2 Principele Radu Cluj ©Transylvania Open 1000 jpeg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William  foto   Profimedia jpg
Camilla, Charles, Emanuel Macron, Brigitte Macron, Profimedia jpg
Charlene de Monaco la maternitate 2 foto Facebook jpg
Printesa Kate Middleton si Rose Hanbury   profimedia 0292149978 jpg
Regina Letizia, Regele Regele Juan Carlos, Regele Felipe si Regina Sofia   GettyImages 72150834 jpg
Kate Middleton, în vizită la o univeritate pe 11 octombrie (8) jpg