Prima apariție a lui Meghan Markle după ce a agitat apele la palat, cu acuzații de rasism. E numai zâmbet

5 decembrie, 2023

În timp ce toată lumea aștepta ca Meghan Markle și Prințul Harry să se distanțeze de cele scrise în cartea amicului Omid Scobie, inclusiv de așa-zisele acuzații de rasism, prima pare să n-aibă nicio grijă de acest gen.

Meghan Markle, pozată lângă casa din Montecito Foto Daily Mail
Meghan Markle, pozată lângă casa din Montecito Foto Daily Mail

O Meghan Markle zâmbitoare a fost fotografiată luni în California, foarte bine dispusă, după ce a declanșat furia față de „regalii rasiști” prin cele apărute în cartea jurnalistului Omid Scobie, Endgame, suspectat că și-a luat informațiile chiar de la ducesă.

Ducesa de 42 de ani a fost zărită în Santa Barbara, la câțiva kilometri de conacul ei și-al Prințului Harry din Montecito, însoțită de o gardă de corp.

Deosebit de slabă, fosta actriță era îmbrăcată în colanți negri sport, un tricou negru cu mâneci lungi și o șapcă verde de baseball. Nu este clar dacă ducesa se întorcea acasă de la sala de sport sau de la o plimbare prin împrejurimi: soțul ei a fost văzut făcând antrenamente într-o sală din Santa Barbara, iar Markle este cunoscută pentru pasiunea ei pentru yoga.

În acest timp, în Anglia, Omid Scobie, văzut ca un purtător de cuvânt neoficial al cuplului de Sussex, a șocat o lume întreagă numind accidental, în edițiile traduse în limba olandeză, pe cei doi membri ai familiei regale care s-ar fi declarat interesați de ce culoare va avea pielea lui Archie, atunci când acesta era încă în pântecul lui Meg. Iar aceștia, sper uimirea tuturor, sunt nimeni alții decât Regele Charles și Kate Middleton.

Markle a vorbit pentru prima dată despre o astfel de conversație în interviul ei televizat cu Oprah Winfrey, în martie 2021.

În tot acest timp, se pare că Palatul Buckingham și Palatul Kensington iau în considerare acțiuni în justiție, potrivit rapoartelor din presa britanică.

Rămâne de văzut dacă membrii familiei regale sunt dispuși să fie târâți, însă, într-o acțiune legală împotriva autorului Omid Scobie sau vor prefera să lase uitarea să se așterne peste acest scandal, apărut chiar în prag de Crăciun.

Foto: Daily Mail, Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg