Prima imagine cu Prințul Louis la 6 ani. Micuțul are un nou portret regal: ce mult a crescut!

23 aprilie, 2024

Palatul Kensington a publicat mult așteptata imagine cu sărbătoritul. Prințul Louis a împlinit 6 ani astăzi, 23 aprilie 2024.

Louis 6 ani PNG

Din ce în ce seamănă mai mult cu tatăl său, Prințul William!

În aceste vremuri tulburi pentru monarhie, un asemenea zâmbet adorabil era atât de așteptat. Căci Palatul regal britanic nu își dezamăgește fanii: a publicat în urmă cu câteva minute prima imagine cu Louis la 6 ani. Pentru a nu mai crea controverse legate de tehnica fotografică, avem un portret cât se poate de simplu, cu Prințul, mezinul lui William și Kate în aer liber, relaxându-se pe o păturică. Cu toate acestea, imaginea este realizată tot de Prințesa Kate, continuând tradiția atât de dragă Prințesei.

Pe contul oficial de Instagram apare și un mesaj: ”La mulți ani! Prințul Louis împlinește 6 ani, vă mulțumim pentru urări. Fotografia este semnată: Prințesa de Wales.”

Pe chipul lui senin, nu se vede altceva decât bucuria pură a copilăriei. Astăzi el este vedeta!

Șturlubaticul Louis ne-a încântat de atâtea ori cu mutrițele sale simpatice în public, cele mai multe ieșiri ale sale devenind virale. Acum însă este băiețel mare, chiar se vede și din acest portret simplu cât de mult a crescut.

Se spune că Louis este preferatul Regelui Charles, care i-ar fi pregătit o surpriză de proporții. Conform unor surse regale, suveranul ar fi decis ca mezinul Prințului William să primească în viitor unul dintre titlurile de la Palat cele mai râvnite: acela de Duce de Edinburgh.

În prezent, este deținut de fratele Regelui Charles, Prințul Edward, iar anterior i-a aparținut tatălui monarhului, Prințul Philip.

Dacă așa stau lucrurile, vom avea doi continuatori de nădejde: se știe deja că Prințesa Charlotte va fi următoarea Prințesă regală, după Anne.

Cel mai mic copil al Prințului William și al Prințesei Catherine merge la școala Lambrook din Berkshire și deja dă semne că este interesat de îndatoririle regale. Adorabilul familiei nu o dată a făcut deliciul presei din întreaga lume cu mutrițele sale simpatice. Anul trecut,  Prințesa de Wales a dezvăluit cum mezinul ei, Prințul Louis, o ajuta deja cu cel mai mare proiect regal al ei. Kate Middleton este foarte implicată în depistarea celor mai bune și relevante metode de educație timpurie și în mod cert abia așteaptă să-și reia îndatoririle regale.

Foto: Instagram & GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Kate Middleton și Prințul William în vizită la Aberfan (2) jpg
Printul Hashem, fiul cel mic al Reginei Rania si al Regelui Abdullah al II lea al Iordaniei   Casa Regala iordaniana (2) jpg
Printesa Diana   Getty Images jpg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Shutterstock jpg
Andreea Casiraghi, Tatiana Santo Domingo, Printesa Alexandra de Hanover, Ben Sylvester Strautmann   profimedia 0876339106 jpg
Prințul Albert și Prințesa Charlene profimedia 0876767336 jpg
Familia regală daneză, Profimedia jpg
Charlene și Albert la Grand Prix, Profimedia (1) jpg
kate middleton profimedia jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit ai Norvegiei Foto Instagram Casa Regală a Norvegiei 1 jpg
Regele Felipe și Regina Letizia Foto Getty Images (10) jpg
Printul William si Printul George la Cupa Angliei pe Wembley   profimedia 0876390924 jpg
Kate Middleton foto profimedia jpg
Meghan Markle, Regele Charles și Prințul William  foto   Profimedia jpg
Kate și Elisabeta, Profimedia (2) jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
Contesa Alexandra, osta soție a Printului Joachim al Danemarcei, Alexandra Manley   GettyImages 1243116589 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (6) jpg