Prințesa Charlene de Monaco, eclipsată de mai tânăra sa cumnată la finala de tenis de la Monte-Carlo

15 aprilie, 2024

Duminică, pe 14 aprilie, Prințul Albert, Prințesa Charlène și fiul lor în vârstă de nouă ani, Prințul moștenitor Jacques, au participat la finala turneului de tenis de la Monte-Carlo.

Aceștia au fost însoțiți în loja regală și de alți membri ai familiei princiare de Monaco, printre care Pierre Casiraghi și soția sa, fashionista de origine italiană Beatrice Borromeo.

charlene monaco beatrice borromeo profimedia 0864842794 jpg

La sfârșitul meciului, tenismanul grec Stefano Tsitsipas a fost premiat chiar de către cuplul suveran Albert-Charlène, coordonați în ținutele lor cu sacouri de culoare închisă și pantaloni deschiși la culoare.

Arătând la fel de șic ca de obicei, prințesa în vârstă de 46 de ani, fostă înotătoare olimpică, a ales pentru această ocazie un blazer bleumarin cu pantaloni albi și o cămașă albastru deschis, completând outfitul cu o pereche de mocasini negri.

Eleganta prințesă a stat în lojă alături de cumnata sa, Beatrice Borromeo, nora Prințesei Caroline de Monaco și, spun unii, cel mai bine îmbrăcată dintre femeile Grimaldi.

Soția lui Pierre a ieșit în evidență în marea de bluemarin cu ținuta sa alcătuită dintr-un blazer turcoaz și pantaloni într-o nuanță complementară, cel mai probabil de la Dior, casă de modă pe care Beatrice o reprezintă din 2021, ca ambasador global.

Pierre Casiraghi și Beatrice Borromeo la finala de tenis de la Monte Carlo profimedia 0864826306 jpg

În vârstă de 38 de ani, italianca a fost fotografiată schimbând păreri cu Charlène în loja regală și având mici momente de tandrețe cu cel care-i este soț din 2015 și căruia frumoasa blondă i-a dăruit doi copii superbi.

Tânăra cumnată a Prințesei Charlene este o prezență constantă la show-urile de modă ale brandurilor de lux, aceasta fiind, la rândul ei, fost model pentru casele Chanel și Valentino. Cu toate acestea, ocupația principală a italiencei, înainte să-l cunoască pe nepotul lui Albert, a fost cea de jurnalistă, având, la un moment dat, chiar și o emisiune pe postul Rai 2.

Foto: Profimedia, FacebookRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle în Nigeria profimedia 0871671544 jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook2 jpg
Kate Middleton (20) jpg
FotoJet Sussex jpg
Principesa Sofia a României la gala Uniter   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
Kate și William, Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Frederik și Mary, Profimedia jpg
Hugh Grosvenor Foto Profimedia jpg
Volodimir Zelenski cu Regina Letizia si Regele Felipe la Madrid   Casa Majestatii Sale 1 (2) jpg
Kate Middleton și Prințul William în vizită la Aberfan (2) jpg
Printul Hashem, fiul cel mic al Reginei Rania si al Regelui Abdullah al II lea al Iordaniei   Casa Regala iordaniana (2) jpg
Printesa Diana   Getty Images jpg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Shutterstock jpg
Andreea Casiraghi, Tatiana Santo Domingo, Printesa Alexandra de Hanover, Ben Sylvester Strautmann   profimedia 0876339106 jpg
Prințul Albert și Prințesa Charlene profimedia 0876767336 jpg
Familia regală daneză, Profimedia jpg
Charlene și Albert la Grand Prix, Profimedia (1) jpg