Prințesa Charlene, divină într-o salopetă fără umeri, la o recepție pentru Marele Premiu de la Monaco

24 mai, 2024

Joi, cu ocazia recepției pentru cel de-al 81-lea Grand Prix de F1 de la Monaco, Prințul Albert al II-lea și Prințesa Charlene și-au întâmpinat oaspeții cu mare fast la Curtea de Onoare a Palatului princiar.

Celebra cursă de Formula 1 va avea loc duminică, 26 mai, pe circuitul de la Monte Carlo, iar cu trei zile înaintea marelui eveniment, suveranii statutul monegasc au organizat un dineu pentru toți cei implicați.

Charlene si Albert de Monaco Facebook jpg

Cu această ocazie, Prințesa Charlene a arătat pur și simplu ravisantă în salopeta ei într-o nuanță de verde petrol, completată de accesorii argintii precum o curea subțire în talie și pantofii cu vârf ascuțit.

Coafura prințesei s-a potrivit perfect cu ansamblul vestimentar, aceasta alegând să-și stilizeze într-un mod șic tunsoarea asimetrică cu breton, una care o prinde mai bine decât multe alte încercări stilistice recente. 

Cât despre Prințul Albert, acesta a fost la rândul lui extrem de elegant într-un costum închis la culoare, așa cum putem observa în acest portret cu ei postat pe pagina oficială de Facebook a Palatului monegasc.

Cu o zi înainte, prințesa a fost invitata de onoare a unui eveniment organizat pe mare, numit Operațiunea Poseidon, înscris în seria de acțiuni care promovează cel de-al 81-lea Grand Prix de la Monaco.

Soția Prințului Albert de Monaco, în vârstă de 46 de ani, a ales să poarte la acest eveniment o pereche de blugi skinny de un alb strălucitor, pe care i-a asortat cu un tricou alb, iar piesa centrală a fost o geacă de vânt ultra cool de la Louis Vuitton, într-o nuanță de bleumarin, prinsă în talie cu un cordon.

Evenimentul caritabil Operațiunea Poseidon a avut loc în colaborare cu Automobile Club of Monaco, în prezența fratelui prințesei, Gareth Wittstock, care este și secretarul general al fundației caritabile Prințesa Charlene de Monaco.

Evenimentul caritabil inițiat de Pierre Frolla, deținător a patru recorduri mondiale de scufundare liberă și ambasador al fundației soției lui Albert a avut loc în largul coastelor monegasce și se pare că a distrat-o foarte tare pe prințesă.

Foto: Facebook, Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Lady Louise Windsor, skinny jeans vs Trooping the Colour   Profimedia jpg
Ducesa Sophie foto GettyImages 2157423693 jpg
Felipe, Letizia, Prințesa Elena, Prințesa Cristina și Inaki Urdangarin, 2011, Getty jpg
Margareta a României în Finlanda colaj Facebook jpg
Regele Juan Carlos cu fiicele Infanta Cristina si Infanta Elena si nepotii Juan Valentin Urdangarin, Felipe Juan Froilan si Victoria Federica de Marichalar   GettyImages 2143422506 jpg
Prințul Carl Philip și Sofia ai Suediei profimedia 0882286416 jpg
Regele Charles și Regina Camilla Foto Getty Images (4) jpg
regele frederik al danemarcei si gemenii lui foto instagram jpg
Kate Middleton Trooping The Colour Foto Profimedia (8) jpg
Prințul George profimedia 0881962444 jpg
Prințesa Charlotte colaj jpg
FotoJet Will și Kate jpg
Ducesa Sophie la Trooping the Colour Foto Profimedia (2) jpg
Louis, William, Kate, Charlotte, George, Profimedia jpg
Prințul George la Trooping the Colour Foto Profimedia (3) jpg
Natasha Archer, asistenta personală a Prințesei de Wales, Getty (1) jpg
Regina Mary în alb, GettyImages jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg