Prințesa Eugenie a primit de la soț unul dintre cele mai rare inele de logodnă. Iată cât este de special

22 februarie, 2024

Prințesa Eugenie este foarte fericită cu familia sa formată din patru membri! Soțul Jack Brooksbank și cei doi fii ai lor, August și Ernest.

Nunta Prințesei Eugenie, Getty (1) jpg

Cuplul își va sărbători a șasea aniversare de la nuntă în octombrie, dar sunt împreună de 14 ani, după ce s-au cunoscut într-o vacanță de schi în Verbier, Elveția.

Eugenie și familia PNG

Deși iată că nu sunt tocmai în primăvara relației lor, cuplul rămâne la fel de îndrăgostit. Eugenie a marcat Ziua Îndrăgostiților public pe Instagram, arătând lumii cât de mult își apreciază soțul, care a făcut-o mamă de două ori.

Povestea lor este una foarte frumoasă. Prințesa a fost superbă la nunta sa și foarte norocoasă, că i-a avut alături în ziua cea mare pe Prințul Phillip și pe Regina Elisabeta, bunicii săi.

Palatul Buckingham a dat lumii vestea cea mare în ianuarie 2018, după ce Jack a cerut-o în căsătorie pe Eugenie în timpul unei călătorii în Nicaragua.

Puțini știu însă și ce inel spectaculos și rar i-a oferit bărbatul prințesei. Demn de statutul său nobil, doar era nepoata reginei Marii Britanii!

Inelul de logodnă al Prințesei Eugenie, Profimedia jpg

Inelul de logodnă al lui Eugenie seamănă izbitor cu cel al mamei ei, Sarah, Ducesa de York.

Bijuteria conține un safir dintre cele mai rare: Padparadscha. Este tăiat în oval, înconjurat de un diamante, aur alb și galben.

Prințesa Eugenie mireasă, Profimedia jpg

Designul fabulos a fost special ales de Jack, conține un safir Padparadscha, o bijuterie foarte rară, care are o strălucire aparte, frumoasă, roz-portocalie și care se găsește de obicei în Sri Lanka.

Când a oferit un interviu postului BBC, omul de afaceri Jack Brooksbank a mărturisit că acest safir special îi amintește de soția sa, întrucât și ea este o ”paletă de culori” pentru el. Culori din cele mai luminoase.

Potrivit Natural Sapphire Company, „safirele Padparadscha sunt unele dintre cele mai rare safire. Mulți nu cunosc aceste nestemate, însă dacă au ocazia să le vadă, se îndrăgostesc iremediabil! Sunt uimitor de frumoase și aproape niciun alt cristal prețios nu se compară cu această piatră unică, o combinație de roz și portocaliu.”

Numele este reprezintă un cuvânt antic în sanscrită folosit pentru a descrie culoarea unei flori de lotus tropicale. Valoarea inelului lui Eugenie este estimată între 100.000 și 120.000 de lire sterline, potrivit publicației HELLO!.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg
Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei jpg
copii Prințul William și Prințul Harry jpg
Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg
banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Regele Felipe și Regina Letizia Foto getty images profimedia jpg