Prințesa Kate și Meghan Markle au fost „încurajate” să se îmbrace precum Prințesa Diana

28 noiembrie, 2023

Potrivit unei noi cărți explozive, a fost depus „un efort uriaș" pentru ca femeile din Familia Regală să arate ca răposata prințesă.

Meghan Markle și Prințesa Kate, puse să „împrumute” din strălucirea Dianei. FOTO:
Meghan Markle și Prințesa Kate, puse să „împrumute” din strălucirea Dianei. FOTO:

Jurnalistul Omid Scobie este noul nume de pe buzele tuturor în Marea Britanie. Erijat în biograf regal, acesta scoate o nouă carte, care este gata să scoată la iveală tot felul de secrete pe care Familia Regală le credea păstrate în siguranță. Iar unul dintre acestea ar fi că atât Prințesa de Wales, cât și Ducesa de Sussex au fost încurajate să se îmbrace precum regretata lor soacră, Prințesa Diana.

Omid Scobie susține că „În ultimii treisprezece ani, garderoba Prințesei a devenit o referință vestimentară regală de bază". Ba chiar, pentru a se asigura că rețeta va funcționa, a fost depus „un efort uriaș" pentru ca Prințesa Kate și Meghan Markle să-și asume un stil care să-l imite pe cel impus, în urmă cu trei decenii, de Prințesa Diana, în speranța că strălucirea ei „se va răsfrânge și asupra lor”.

Și, ce-i drept, cel puțin în ceea ce-o privește pe Prințesa Kate, acest lucru este cât se poate de vizibil în aparițiile sale - unele chiar cele mai reușite ale ei.

Totuși, toate aceste supoziții, împreună cu altele, mult mai delicate și chiar unele grave, se vor regăsi în noul volum „Endgame”, care va fi publicat zilele acestea.

Deja Omid Scobie este considerat „persona non grata” la Londra, întrucât el este cel care ar putea să arunce în aer toată imaginea unei monarhii cât de cât echilibrate, moștenite de la Regina Elisabeta a II-a. Însă așa numita „Firmă” are destule schelete în dulap cât să alimenteze cărți întregi, care pot duce la destabilizarea Familiei Regale, care și așa s-a șubrezit în urma manevrelor făcute de Ducii de Sussex, cu tot cu publicarea cărții „Spare”/„Rezerva” și a nenumăratelor interviuri oferite, menite să le răzbune toate suferințele îndurate în timpul șederii lor la Palatul Buckingham.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

harry william kate hepta 2759303 jpg jpeg
Printul Ernst August de Hanovra si Printesa Caroline de Monaco la balconul Palatului Princiar din Monaco   GettyImages 77978912 jpg
Prințul Pavlos și Prințesa Marie Chantal profimedia 0851475097 jpg
Prințul Harry prezent la Londra pe 7 septembrie 2023 la ceremonia WellChild Awards, Profimedia jpg
Prințul și Prințesa Michael de Kent GettyImages 2034834696 jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Kate și William în negru 1, Getty jpg
Regina Camilla jpg
Regina Letizia (1) jpg
Kate Middleton, în vizită la o univeritate pe 11 octombrie (8) jpg
Prințul William, Prințul Harry  sursa   Shutterstock jpg
Printesa Anisha Rosnah a Bruneiului si Printul Abdul Mateen   casa regala (7) jpg
Regina Mary a premiat profesorii si cercetatorii   Casa Regala daneza (1) jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, Profimedia jpg
Meghan Markle (8) jpg
Regina Letizia a Spaniei (6) jpg
regele charles cancer jpg
Kate Middleton la recepția diplomatică, Getty (7) jpg