Reacția disperată a palatului, atunci când au apărut zvonurile că Prințul William o înșală pe Kate

4 decembrie, 2023

Cartea Endgame scrisă de jurnalistul Omid Scobie, prieten cunoscut al Ducilor de Sussex, readuce în actualitate subiecte dureroase pentru casa regală britanică.

După șocul legat de numirea în această carte a celor doi membri regali care s-au arătat preocupați de ce culoare va avea pielea lui Archie, primul născut al lui Meghan și-al lui Harry, un alt episod sensibil pentru palatul britanic este repus pe tapet: cel al presupusei infidelități a Prințului William.

Printesa Kate Middleton si Rose Hanbury  profimedia 0292149991 jpg

Palatul Kensington „a făcut tot posibilul” pentru a ucide din fașă zvonul potrivit căruia Prințul William a înșelat-o pe Kate Middleton cu prietena lor de familie, Rose Hanbury, susține Omid Scobie în cartea sa. 

Acesta scrie că secretarul regal de presă Christian Jones ar fi încercat în mod repetat să convingă publicația The Sun – prima care a relatat despre presupusa aventură – să nu mai cerceteze povestea.

„Christian era atât de disperat să oprească informația”, i-ar fi spus un fost angajat de la palat lui Scobie. Jurnalistul susține că Jones a mers până acolo încât i-ar fi promis unui jurnalist de la The Sun alte informații incendiare legate de familia regală „în schimbul renunțării la zvonurile despre infidelitatea lui William”.

În 2019, au apărut zvonuri că William ar fi avut o aventură cu Rose Hanbury, prietenă de familie și vecină cu el și cu Kate în Norfolk. 

Cu toate acestea, Scobie scrie că, până în iunie 2019, ziarul The Sun le-a spus brusc reporterilor să nu mai cerceteze această pistă, iar o sursă din cadrul familie regale susține în cartea Endgame că secretarul de presă „Christian a ajutat la asta”.

Aceeași sursă susține, de asemenea, că tabloidul și-a concentrat, apoi, atenția asupra unei „serii de povești revelatoare” despre Prințul Harry și Meghan Markle. Sau, cum însuși Harry scria în cartea lui de memorii, palatul i-a vândut pe el și pe Meghan ca să-l protejeze pe William.

Scobie a declarat într-un interviu că zvonurile despre presupusul amantlâc s-au menținut ani de zile deoarece William și Middleton „nu au le-au abordat niciodată”: „Acele zvonuri nu vor dispărea, deși nu există nicio informație reală care să sugereze că sunt adevărate”.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Emma Tallulah Behn, fiica lui Marta Luisa a Norvegiei  profimedia 0851678162 jpg
Meghan Markle sursa  profimedia jpg
Regina Mary a Danemarcei prinscreen daily mail png
Prințul William cu Renee Salt, supraviețuitoare a Holocaustului foto  GettyImages jpg
Prințesa Beatrice în argintiu jpg
Lady Amelia și Lady Eliza Spencer GettyImages 2032788897 jpg
Kate Middleton foto  Profimedia jpg
Regina Camilla și Olena Zelenska, GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar  profimedia 0721654746 jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei GettyImages 1676789486 jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0851446362 jpg
Prințul William și Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei profimedia 0851809443 jpg
Prințul Harry foto  GettyImages(1) jpg
Prințul Andrew și fosta soție, Sarah Ferguson (2) jpg
regele harald al norvegiei (3) jpg
Regina Letizia (2) jpg