Regele Charles în lacrimi! Prințul William l-a emoționat cu comentariul său despre viitor

17 aprilie, 2024

Prințul William își asumă întreaga responsabilitate pentru Ducatul de Cornwall, moștenire de la tatăl său, iar comentariile sale despre moșie l-au emoționat pe regele Charles.

Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images

Amândoi traversează unul dintre cele mai dificile perioade din istoria monarhiei britanice.

Regele însuși se tratează de cancer, iar Prințul moștenitor William îi este alături soției, care trece prin aceeași boală nemiloasă și pentru care a anunțat că face chimioterapie, o procedură grea, anevoioasă, care vine la pachet cu o mulțime de dezavantaje: stare de slăbiciune, pierderea părului etc.

Cumva, membrii regali fac tot posibilul să facă față acestor încercări crude.

Atunci când Charles a urcat pe Tron, William a primit titlurile sale: Prinț de Wales și Duce de Cornwall. La ambele, Charles a ținut enorm, iar fiul său cel mare se arată vrednic de ele.

Când William a devenit moștenitorul tronului, acesta a venit la pachet și cu titlul de Duce de Cornwall, făcându-l responsabil pentru supravegherea vastului Ducat de Cornwall. Un titlu pe care și Camilla l-a adorat.

Într-un vechi documentar ITV, intitulat „Prințul Charles: În interiorul Ducatului de Cornwall”, actual rege a dezvăluit atunci cum un comentariu al fiului său cel mare l-a făcut să plângă. Se știe că suveranul britanic este foarte emotiv.

În acel material video, William este văzut vorbind cu un fermier cu experiență căruia i-a făcut o destăinuire emoționantă în viziunea lui Charles. Atunci a înțeles că moștenirea va intra pe mâini bune, scrie Express.

”Deja mă gândesc la ziua în care voi moșteni Ducatul și ce voi face cu el. Cred că este foarte importantă moștenirea de familie, da.”

Atunci când l-a auzit, Regelui Charles i-au dat lacrimile. Oricum are o preferință vădită pentru William și familia sa. A mărturisit atunci public că a fost „profund mișcat” de comentariul lui William.

Un alt moment istoric și profund emoționat a fost la încoronarea lui Charles, când William l-a sărutat pe obraz pe părintele său. „Mulțumesc, William!”. Asta i-a șoptit atunci Charles, la fel de emoționat!

Încoronare, William îl sărută pe Charles pe obraz, GettyImages PNG

Foto: Profimedia & GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Gemenii regali, Printul Jacques si Printesa Gabrielle si Lady Amelia si Lady Eliza Spencer   Palatul Princiar, Instagram jpg
Regele Felipe și Regine Letizia  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Mette Marit, Profimedia (3) jpg
Amelia, Kitty, Eliza (S   D) jpg
Regina Letizia sporty chic   profimedia 0877258936 jpg
Pauline Ducruet si Printesa Stephanie de Monaco   Instagram jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Printesa Kako a Japoniei in Grecia   profimedia 0877057103 jpg
Kate Middleton și Prințul William (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Hussein al Iordaniei și Prințesa Rajwa jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (7) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook2 jpg
Kate Middleton (20) jpg
FotoJet Sussex jpg
Principesa Sofia a României la gala Uniter   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
Kate și William, Profimedia jpg