Regele Charles în lacrimi! Prințul William l-a emoționat cu comentariul său despre viitor

17 aprilie, 2024

Prințul William își asumă întreaga responsabilitate pentru Ducatul de Cornwall, moștenire de la tatăl său, iar comentariile sale despre moșie l-au emoționat pe regele Charles.

Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images

Amândoi traversează unul dintre cele mai dificile perioade din istoria monarhiei britanice.

Regele însuși se tratează de cancer, iar Prințul moștenitor William îi este alături soției, care trece prin aceeași boală nemiloasă și pentru care a anunțat că face chimioterapie, o procedură grea, anevoioasă, care vine la pachet cu o mulțime de dezavantaje: stare de slăbiciune, pierderea părului etc.

Cumva, membrii regali fac tot posibilul să facă față acestor încercări crude.

Atunci când Charles a urcat pe Tron, William a primit titlurile sale: Prinț de Wales și Duce de Cornwall. La ambele, Charles a ținut enorm, iar fiul său cel mare se arată vrednic de ele.

Când William a devenit moștenitorul tronului, acesta a venit la pachet și cu titlul de Duce de Cornwall, făcându-l responsabil pentru supravegherea vastului Ducat de Cornwall. Un titlu pe care și Camilla l-a adorat.

Într-un vechi documentar ITV, intitulat „Prințul Charles: În interiorul Ducatului de Cornwall”, actual rege a dezvăluit atunci cum un comentariu al fiului său cel mare l-a făcut să plângă. Se știe că suveranul britanic este foarte emotiv.

În acel material video, William este văzut vorbind cu un fermier cu experiență căruia i-a făcut o destăinuire emoționantă în viziunea lui Charles. Atunci a înțeles că moștenirea va intra pe mâini bune, scrie Express.

”Deja mă gândesc la ziua în care voi moșteni Ducatul și ce voi face cu el. Cred că este foarte importantă moștenirea de familie, da.”

Atunci când l-a auzit, Regelui Charles i-au dat lacrimile. Oricum are o preferință vădită pentru William și familia sa. A mărturisit atunci public că a fost „profund mișcat” de comentariul lui William.

Un alt moment istoric și profund emoționat a fost la încoronarea lui Charles, când William l-a sărutat pe obraz pe părintele său. „Mulțumesc, William!”. Asta i-a șoptit atunci Charles, la fel de emoționat!

Încoronare, William îl sărută pe Charles pe obraz, GettyImages PNG

Foto: Profimedia & GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

kate william profimedia 0764084002 jpg
Regele Charles și Regina Camilla de Paște foto Getty Images (2) jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh în vizită în Ucraina, GettyImages (9) jpg
3 printul william pilot de elicoptere sanitare ambulanta coronavirus 3 jpg jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Printesa Gabriella si Printul Jacques de Monaco, alaturi de Printesa Charlene de Monaco si Printul Albert de Monaco   profimedia 0868411794 jpg
Prințul William și Kate Middleton Foto Getty Images   Instagram jpg
FotoJet Clooney Meghan jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Deschiderea domeniului Savarsin   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (6) jpeg
Regele Willem Alexander și Prințesa Amalia, Profimedia jpg
Kate Middleton Prințul William nuntă 2011 GettyImages 113272767 jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei  jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg
Regele Felipe al Spaniei Foto GettyImages (4) jpg
rajwa hussein miri (1) jpg
Prințul Harry Dusseldorf (1) jpg