Regina Letizia și-a înșelat și primul soț, înainte de Felipe? Noi dezvăluiri într-o carte explozivă

6 decembrie, 2023

Regina Letizia a Spaniei se află în centrul unei furtuni mediatice nemiloase, cu noi și noi articole care apar în presă despre viața ei personală.

Regina în vârstă de 51 de ani este subiectul unei noi cărți-bombă numită „Letizia & I: Ce secrete ascunde Regina Letizia?”, scrisă de jurnalistul Jaime Penafiel, în vârstă de nu mai puțin de 91 de ani.

Regina Letizia Regele Felipe nuntă foto profimedia 0586799342 jpg

Weekendul trecut, Jaime del Burgo - sursa principală a cărții și fostul cumnat al Reginei Letizia- a postat pe Twitter o veche fotografie a acesteia ca „dovadă” că el a fost amantul Letiziei, lucru pe care-l susține și în biografie. Mai mult, fostul soț al surorii Letiziei, Telma Ortiz, susține că el și regina s-au iubit și după ce aceasta a devenit soția lui Felipe.

În plus, cartea susține că regina și-a înșelat și primul soț de mai multe ori. Înainte de a se căsători cu Regele Felipe în 2004, Regina Letizia - care a fost o prezentatoare populară de știri - a fost căsătorită pentru scurt timp cu profesorul ei de literatură engleză din liceu, Alonso Guerrero Perez.

Letizia Ortiz jpeg

Fostul soț al Letiziei era cu nouă ani mai mare decât ea, iar cuplul s-a căsătorit în 1998, după o relație de 10 ani, care a început atunci când Letizia avea doar 16 ani. Cu toate acestea, perechea a divorțat în anul următor.

În cartea lui, Jaime Penafiel susține că Letizia și-ar fi înșelat primul soț cu un reporter stagiar la EFE, cea mai mare agenție de presă spaniolă din lume.

În 2002, Regele Felipe i-a fost prezentat viitoarei sale soții la o cină. Cu toate acestea, alte articole susțin că cei doi s-au întâlnit pentru prima dată la o platformă petrolieră, de unde transmitea Letizia.

Potrivit noii cărți, Letizia se întâlnea cu Jaime del Burgo la acea vreme (cel care avea să se însoare cu sora ei mai mică, Telma) și bărbatul era atât de „serios” cu privire la relația lor, încât a cumpărat chiar și un inel de logodnă.

Jaime Del Burgo, în vârstă de 53 de ani, care locuiește în prezent în Marea Britanie, susține că el și Letizia au continuat să fie amanți și după nunta acesteia cu Regele Felipe, în 2004.

Într-o declarație pentru El Cierre Digitial, autorul a spus că Letizia a fost „marea dragoste” a lui Jaime del Burgo și că relația celor doi s-a transformat într-o „mare prietenie” după ce fosta jurnalistă și-a început relația cu Regele Felipe.

Cu toate acestea, fostul cumnat al Letiziei susține că a continuat relația romantică cu aceasta chiar și după nunta regală din 2004 și spune că a păstrat drept dovezi „fotografii, videoclipuri și SMS-uri” acuzatoare.

Foto: Hola, Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg