Regina Letizia și-a înșelat și primul soț, înainte de Felipe? Noi dezvăluiri într-o carte explozivă

6 decembrie, 2023

Regina Letizia a Spaniei se află în centrul unei furtuni mediatice nemiloase, cu noi și noi articole care apar în presă despre viața ei personală.

Regina în vârstă de 51 de ani este subiectul unei noi cărți-bombă numită „Letizia & I: Ce secrete ascunde Regina Letizia?”, scrisă de jurnalistul Jaime Penafiel, în vârstă de nu mai puțin de 91 de ani.

Regina Letizia Regele Felipe nuntă foto profimedia 0586799342 jpg

Weekendul trecut, Jaime del Burgo - sursa principală a cărții și fostul cumnat al Reginei Letizia- a postat pe Twitter o veche fotografie a acesteia ca „dovadă” că el a fost amantul Letiziei, lucru pe care-l susține și în biografie. Mai mult, fostul soț al surorii Letiziei, Telma Ortiz, susține că el și regina s-au iubit și după ce aceasta a devenit soția lui Felipe.

În plus, cartea susține că regina și-a înșelat și primul soț de mai multe ori. Înainte de a se căsători cu Regele Felipe în 2004, Regina Letizia - care a fost o prezentatoare populară de știri - a fost căsătorită pentru scurt timp cu profesorul ei de literatură engleză din liceu, Alonso Guerrero Perez.

Letizia Ortiz jpeg

Fostul soț al Letiziei era cu nouă ani mai mare decât ea, iar cuplul s-a căsătorit în 1998, după o relație de 10 ani, care a început atunci când Letizia avea doar 16 ani. Cu toate acestea, perechea a divorțat în anul următor.

În cartea lui, Jaime Penafiel susține că Letizia și-ar fi înșelat primul soț cu un reporter stagiar la EFE, cea mai mare agenție de presă spaniolă din lume.

În 2002, Regele Felipe i-a fost prezentat viitoarei sale soții la o cină. Cu toate acestea, alte articole susțin că cei doi s-au întâlnit pentru prima dată la o platformă petrolieră, de unde transmitea Letizia.

Potrivit noii cărți, Letizia se întâlnea cu Jaime del Burgo la acea vreme (cel care avea să se însoare cu sora ei mai mică, Telma) și bărbatul era atât de „serios” cu privire la relația lor, încât a cumpărat chiar și un inel de logodnă.

Jaime Del Burgo, în vârstă de 53 de ani, care locuiește în prezent în Marea Britanie, susține că el și Letizia au continuat să fie amanți și după nunta acesteia cu Regele Felipe, în 2004.

Într-o declarație pentru El Cierre Digitial, autorul a spus că Letizia a fost „marea dragoste” a lui Jaime del Burgo și că relația celor doi s-a transformat într-o „mare prietenie” după ce fosta jurnalistă și-a început relația cu Regele Felipe.

Cu toate acestea, fostul cumnat al Letiziei susține că a continuat relația romantică cu aceasta chiar și după nunta regală din 2004 și spune că a păstrat drept dovezi „fotografii, videoclipuri și SMS-uri” acuzatoare.

Foto: Hola, Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Prințul Andrew și fosta soție, Sarah Ferguson (2) jpg
regele harald al norvegiei (3) jpg
Regina Letizia (2) jpg
harry william kate hepta 2759303 jpg jpeg
Printul Ernst August de Hanovra si Printesa Caroline de Monaco la balconul Palatului Princiar din Monaco   GettyImages 77978912 jpg
Prințul Pavlos și Prințesa Marie Chantal profimedia 0851475097 jpg
Prințul Harry prezent la Londra pe 7 septembrie 2023 la ceremonia WellChild Awards, Profimedia jpg
Prințul și Prințesa Michael de Kent GettyImages 2034834696 jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Kate și William în negru 1, Getty jpg
Regina Camilla jpg
Regina Letizia (1) jpg
Kate Middleton, în vizită la o univeritate pe 11 octombrie (8) jpg
Prințul William, Prințul Harry  sursa   Shutterstock jpg
Printesa Anisha Rosnah a Bruneiului si Printul Abdul Mateen   casa regala (7) jpg
Regina Mary a premiat profesorii si cercetatorii   Casa Regala daneza (1) jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, Profimedia jpg
Meghan Markle (8) jpg