Sarah Ferguson, apel răvășitor, după ce a fost diagnosticată a doua oară cu un cancer agresiv

21 februarie, 2024

Ducesa de York vorbește oamenilor despre cancer și despre importanța conștientizării acestei boli. Apelul mamei prințeselor Beatrice și Eugenie este răvășitor.

sarah ferguson gettyimages jpg

Cea mai cunoscută roșcată de la Palatul britanic nu se mai aștepta să primească într-un timp atât de scurt un nou diagnostic de cancer, după ce în 2023 l-a primit pe cel de cancer mamar și chiar a trecut printr-o operație cu puternice implicații emoționale: mastectomia.

În ianuarie 2024, vestea că are melanom a picat ca un trăsnet atât pentru ea, cât și pentru fiicele sale, care o adoră. Însă Sarah Ferguson este conștientă că are o datorie morală pentru oameni, având în vedere că este o celebritate. Și vrea să-și folosească vocea pentru a atrage atenția oamenilor care o urmăresc asupra unui lucru pe care îl consideră acum crucial: verificările anuale de sănătate.

Ducesa de York a avut un mesaj emoționant pentru fani marți, când a accesat rețelele de socializare cu o postare incredibil de emoționantă.

Mama prințeselor Beatrice și Eugenie are 64 de ani și a apărut îmbrăcată în roz, culoarea internațională a luptei împotriva cancerului! Asta se întâmplă chiar în Săptămâna de conștientizare a cancerului de sân.

Sarah Ferguson transmite un mesaj clar adepților săi: ”nu săriți și nu vă amânați controalele de sănătate.”

În postarea sa se arată: „Pentru a marca #CancerPreventionActionWeek, aș dori să vă îndemn să fiți responsabili cu controalele de sănătate. Sunt hotărâtă să fac tot ce pot pentru a ajuta la creșterea gradului de conștientizare prin împărtășirea experienței mele.

Am fost diagnosticată cu cancer de sân în 2023 și melanom, o formă agresivă de cancer de piele, anul acesta, și dacă nu ar fi fost stăruința și grija medicilor mei, situația mea ar fi putut fi mult mai gravă. A fost un 2023 încărcat, în care aproape că am amânat mamografia de rutină, dar sora mea Jane m-a convins să merg, să n-o ratez. După ce am trecut prin mastectomie și reconstrucție mamară, mă gândeam că am scăpat! Așa că noul diagnostic de cancer de piele a fost pentru mine șocant!”, dezvăluie Ducesa de York.

”Sunt pe mâinile bune ale medicilor și am sprijinul familiei mele. De aceea, vă rog să nu vă neglijați analizele, pot face diferența dintre viață și moarte!”, ne reamintește Sarah Ferguson, decisă să învingă din nou cancerul.

Foto: Getty Images & Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg