Sarah Ferguson, apel răvășitor, după ce a fost diagnosticată a doua oară cu un cancer agresiv

21 februarie, 2024

Ducesa de York vorbește oamenilor despre cancer și despre importanța conștientizării acestei boli. Apelul mamei prințeselor Beatrice și Eugenie este răvășitor.

sarah ferguson gettyimages jpg

Cea mai cunoscută roșcată de la Palatul britanic nu se mai aștepta să primească într-un timp atât de scurt un nou diagnostic de cancer, după ce în 2023 l-a primit pe cel de cancer mamar și chiar a trecut printr-o operație cu puternice implicații emoționale: mastectomia.

În ianuarie 2024, vestea că are melanom a picat ca un trăsnet atât pentru ea, cât și pentru fiicele sale, care o adoră. Însă Sarah Ferguson este conștientă că are o datorie morală pentru oameni, având în vedere că este o celebritate. Și vrea să-și folosească vocea pentru a atrage atenția oamenilor care o urmăresc asupra unui lucru pe care îl consideră acum crucial: verificările anuale de sănătate.

Ducesa de York a avut un mesaj emoționant pentru fani marți, când a accesat rețelele de socializare cu o postare incredibil de emoționantă.

Mama prințeselor Beatrice și Eugenie are 64 de ani și a apărut îmbrăcată în roz, culoarea internațională a luptei împotriva cancerului! Asta se întâmplă chiar în Săptămâna de conștientizare a cancerului de sân.

Sarah Ferguson transmite un mesaj clar adepților săi: ”nu săriți și nu vă amânați controalele de sănătate.”

În postarea sa se arată: „Pentru a marca #CancerPreventionActionWeek, aș dori să vă îndemn să fiți responsabili cu controalele de sănătate. Sunt hotărâtă să fac tot ce pot pentru a ajuta la creșterea gradului de conștientizare prin împărtășirea experienței mele.

Am fost diagnosticată cu cancer de sân în 2023 și melanom, o formă agresivă de cancer de piele, anul acesta, și dacă nu ar fi fost stăruința și grija medicilor mei, situația mea ar fi putut fi mult mai gravă. A fost un 2023 încărcat, în care aproape că am amânat mamografia de rutină, dar sora mea Jane m-a convins să merg, să n-o ratez. După ce am trecut prin mastectomie și reconstrucție mamară, mă gândeam că am scăpat! Așa că noul diagnostic de cancer de piele a fost pentru mine șocant!”, dezvăluie Ducesa de York.

”Sunt pe mâinile bune ale medicilor și am sprijinul familiei mele. De aceea, vă rog să nu vă neglijați analizele, pot face diferența dintre viață și moarte!”, ne reamintește Sarah Ferguson, decisă să învingă din nou cancerul.

Foto: Getty Images & ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Prințul William la slujba Commonwealth pe 11 martie 2024, la Londra, Getty Images (2) jpg
FotoJet Meg jpg
Prințesa moștenitoare Mette Marit a Norvegiei la Premiile de cercetare medicală, Profimedia (4) jpg
Printesa Eleonore a Belgiei la 16 ani   FOTO Casa Regală (2) jpg
Regina Mary și Regele Frederik foto Daily Mail png
Juan Carlos a abdicat (foto: reuters) jpeg
Kate Middleton și Louis, Getty jpg
Bradfield, Berkshire, Casa in care a copilarit Kate Middleton   Profimedia, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Cina la care au participat Prințul Harry și Meghan Markle Foto Instagram (2) jpg
Kate, William, Charles și Camilla la recepția diplomatică, Profimedia jpg
Regina Margrethe a II a la Chateau de Cayx 5   Casa Regala jpg
Prințul Edward, Duce de Edinburgh, GettyImages (4) jpg
Nicolae al României și familia (1) jpg
charlene monaco beatrice borromeo profimedia 0864842794 jpg
Regina Letizia a Spaniei alături de Regina Rania a Iordaniei, Profimedia (6) jpg
Carole Michael Pippa James Middleton GettyImages 1144555676 jpg
Charles Spencer   captura de ecran png