Sărutul Prințului Harry cu Meghan Markle! Ei sunt fericiți în America, în ciuda dramei din Marea Britanie

15 aprilie, 2024

Prințul Harry și Meghan Markle au călătorit în Florida, acolo unde Ducele de Sussex a jucat un meci caritabil! A ieșit învingător, așa că ducesa l-a răsplătit cu un sărut în fața aparatelor de fotografiat!

Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (3) jpg

Prințul Harry (39 de ani) și Meghan Markle (42 de ani) au fost în centrul atenției la turneul caritabil de polo Royal Salute Polo Challenge, care a avut loc vineri, 12 aprilie, la Wellington, în Florida. Evenimentul a avut ca scop strângerea fonduri pentru organizația caritabilă a ducelului de Sussex, Sentebale, care ajută persoanele din Lesotho și Botswana , în Africa, în special copiii și adolescenții cu HIV.

Îmbrăcat într-un echipament special, Prințul Harry a urcat pe cal și și-a arătat îndemânarea în disciplina ecvestră, el chiar și-a ajutat echipa să obțină o victorie, căci în repriza a doua ducele de Sussex a marcat decisiv, scorul fiind 1-0.

Prințul Harry și colegii săi de echipă au primit la final râvnitul trofeu chiar de la Meghan Markle. „Foarte bine, toată lumea", i-a felicitat Meghan Markle pe jucători, în timp ce se aflau pe podium. Un moment neașteptat a avut însă loc, Prințul Harry a ținut neapărat să îi dea un sărut ca în filme soției sale.

A fost un gest de afecțiune cu care ducele și ducesa de Sussex au demonstrat încă o dată că dragostea lor rezistă și după patru ani departe de familia regală, că ei continuă împreună ca familie, dar și ca echipă în viața profesională. Pregătesc împreună două proiecte pentru Netflix, unul dintre ele fiind chiar despre polo, iar altul despre gătit, grădinărit și wellness.

Momentul de fericire trăit de Prințul Harry și Meghan Markle contrastează cu momentul delicat prin care trece monarhia britanică după ce a fost făcut public că Regele Charles suferă de cancer. În februarie, după ce a aflat de boala tatălui său, Prințul Harry a făcut o călătorie rapidă din America în Londra, unde s-a întâlnit cu monarhul timp de 45 de minute. În aceste momente, și Kate Middleton suferă, și ea are cancer. Ducele și ducesa de Sussex i-au transmis, de asemenea, un mesaj de susținere Prințesei de Wales. 

La evenimentul de vineri, din Florida, a participat și Serena Williams. Reamintim că jucătoarea de tenis și Meghan Markle s-au cunoscut în 2014, când ducesa de Sussex nu era încă partenera prințului Harry.

De atunci, Serena Williams a fost alături de Meghan și Prințul Harry la unele dintre cele mai importante evenimente din viața lor, cum ar fi nunta lor din 2018, la Capela St George de la Windsor.

Meghan Markle și Serena William foto profimedia jpg

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Doria Ragland și Prințul Harry foto  Shutterstock jpg
Prințesa Beatrice Zara Tindall Foto Instagram jpg
Gemenii regali, Printul Jacques si Printesa Gabrielle si Lady Amelia si Lady Eliza Spencer  Palatul Princiar, Instagram jpg
Regele Felipe și Regine Letizia foto  GettyImages jpg
Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Mette Marit, Profimedia (3) jpg
Amelia, Kitty, Eliza (S  D) jpg
Regina Letizia sporty chic  profimedia 0877258936 jpg
Pauline Ducruet si Printesa Stephanie de Monaco  Instagram jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Printesa Kako a Japoniei in Grecia  profimedia 0877057103 jpg
Kate Middleton și Prințul William (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Hussein al Iordaniei și Prințesa Rajwa jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (7) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook2 jpg
Kate Middleton (20) jpg
FotoJet Sussex jpg